Utcai futócipők tesztje 2017

Utcai futócipők tesztje 2017

Simon Ádám
Simon Ádám
2017/04/19
13 futócipő éles bevetésen
Hirdetés

13 futócipő, 7 "kúl" márka és 7 betyár tesztelő

Beszerveztük az idei év futócipő slágereit az adidas, ASICS, Hoka, inov-8, Mizuno, Newton és Saucony márkáktól és éles bevetésre küldtük a kocafutó, a triatlon-betyár, az ultra-állat és az öreg-motoros alkotta tesztcsapatot.

(A 2018. évi futócipőtesztet itt találod)

A tesztcsapat

A tesztelő csapat gerincét a 3x-os olimpikon, 1:10-es félmaratonfutó Kuttor Csaba alias Trikutya, az elmúlt két év női abszolút elit magyar bajnok triatlonistája Bragmayer Zsanett, a junior válogatott triatlonista és a jövő reménysége Petrov Dorka és a 200 feletti kilométerektől kozmikus orgazmust átélő ultrafutó Héjja Peti alkotta. Őket 50 évnyi futótapasztalattal rendelkező szerkesztőségi tagok támogatták. Ők: SiMoon főszerkesztő Úr aki mezítlábas maratontól sem riad vissza és számítógép mellől zavar le 10:36-os teljes távú triatlonversenyeket illetve KisDzsoni alias Főnök, aki korosztályos álmait mostanában mind rekortánon mind a Mátrában is kergeti.  

Utcai futócipő teszt 2017
Utcai futócipő teszt 2017

Utcai futócipő teszt 2017

Leteszteltük tehát a 13 (zömmel) 2017-es utcai futócipőt, hogy megtaláld a számodra megfelelő lábbelit. Egységes értékelésünk alapján könnyen összehasonlíthatod egymással a különböző cipőket, de az átláthatóság kedvéért bevezettünk egy vadonatúj rendszert is. Mivel a futócipők technikától és tempótól függően más-más élményt nyújtanak, ezért arra igyekeztünk megtalálni a választ, hogy az adott cipő mely tempójú futónak ajánlható leginkább.

Hirdetés