Hírek a futás világából

Kolonics György Emlékfutás Tegyél velünk egy tiszteletkört a kenus legenda emlékére! Kolonics György kétszeres olimpiai bajnok kenus tragikusan fiatalon távozott az ország élő sportlegendáinak sorából. Emlékét azonban a sportbarátok sosem feledik: mivel Koló a kenuzás mellett futni is imádott, évről évre egy nagy közös futóversennyel tisztelgünk előtte. Természetesen vízparton: idén ismét a Népszigeten!

#félmaraton
#futás
#futóverseny

Garmin WTF BUDA 2020 verseny/instant runaway TEREP VAGY ASZFALT? VÁLASSZ! A WTF (Way to The Forest) futóversenyeken a környezet adott: az erdő. Te döntöd el, hogy a versenyt aszfalton vagy turistaúton szeretnéd teljesíteni. Lehetsz városi futó, kezdő terepes vagy rutinos zerge, ezen a versenyen megtalálod, amiért jössz: gyönyörű környezet és egy szintes, erőt próbáló verseny.

#futás
#garmin
#terepfutás

17. K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaraton Fuss a téli Balaton partján, vagyis légy ott a BSI egyik legbulisabb futóeseményén. Futhatsz félmaratont vagy maratont egy vagy több részletben (maratont csak több etapban), egyéniben vagy párban, egy nap alatt vagy két napon át! Idén újra futhaszt vasárnap negyedmaratont is. 2020-ban is a távok sokféleségével várunk. Ne gyere egyedül, hozd futóbarátaidat is!

#félmaraton
#futás
#maraton

2020-ban második alkalommal rajtol el a Burger King Ultrabalaton TRAIL. Prémium kategóriás versenyünk a Balaton-felvidéken zajlik.

#futás
#futóverseny
#maratonfutás
#ultramaraton

Balatonfüredi UltraFutó Fesztivál & 24h Ultrafutó MB. Kisfaludy Strand Balatonfüred

#futás
#ultrafutás
#ultramaraton

Halloween Run futóverseny - Zombitámadás a kőbányai pincerendszerben Van merszed benevezni egy haláli futamra, ahol sosem tudhatod, ki vár rád a következő kanyar mögött? Szerintünk simán megdöntöd az egyéni rekordodat, ha egy zombicsapat kiszemel magának... Fuss, ha kedves az életed, és ha szeretnéd megtapasztalni, hogy izgalmas dolgok nem csak a filmekben történnek! Az adrenalinlöket garantált! Az esemény az Ötpróba-programsorozat pontszerző állomása! Távok: ovis (300 m), sulis (700 m), családi (700 m), 4.3 km, 7 km és 21 km (egyéni és váltó)

#futás
#futóverseny
Kuttor Csaba
Kuttor Csaba

Van pár dolog, amivel újat mutat a hagyományos terepcipők között!

#futás
#futócipő
#terepfutócipő
#teszt
#futás
#futóverseny
#futóversenyek
Arday Attila
Arday Attila

Egyáltalán mitől virtuális és van-e létjogosultsága?

#futás
#virtuális futás
Hirdetés
Arday Attila
Arday Attila

Avagy mit szabad és mit nem az októberi hosszú távú verseny előtt, alatt és után?

#futás
#szőnyi ferenc
#ultrabalaton
ismeretlen

Két új állandó pontos tájékozódási futó pálya is létesült a nyár végén hazánkban.

#futás
#futóútvonal
#tájfutás

Egy verseny, ahol nem lehet bambán követni a szalagokat, vagy a GPS órát, mert nem lesz jelölés és track. De nem ám! A rajtban megtudod, merre indulj… el kell jutnod néhány helyre… aztán majd a végén találkozunk. Rajtad is múlik, hogy neked mennyi lesz a táv. Aki estig nem ér be, az a farkasoké…

#félmaraton
#futás
#terepfutás

Azoknak a fekete bárányoknak, akik ezen a hétvégén sem a Balatont futják körbe. Három távval (11-21-29 km), street fooddal és Rockabilly koncerttel várunk benneteket a Balaton déli partján, a ságvári erdőkben. A kutyával futókat is szívesen látjuk. Mert a Rackatrail nem ösvény-fösvény!

#futás

A COVID utáni igazi FREE RUN:) Immár 11 éve rendezzük a Bólyi Szüreti Vesszőfutást. Kicsi, nagyon családias rendezvény, gyors pályán, rendszerint 100 fő körüli résztvevővel. Két távon lehet indulni: 13.5 km illetve 21+. A 13.5 km táv akár 4-es váltóban is teljesíthető, a résztávok jól kombinálhatóak, kezdő futóknak kiváló választás!

#futás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés