Nyúlcipőbolt tesztnapok

Nyúlcipőbolt tesztnapok

Támogatott tartalom
2022/03/16
2022-ben a Nyúlcipőbolt háromszor is lehetőséget biztosít a Hoka (és több más gyártó) új futócipőinek tesztelésére. 

Ha tavasz, akkor futás! A jó idő közeledtével egyre többen kezdik meg az outdoor futó szezont és a tavalyról „megmaradt” futócipőkbe elég hamar beleszalad (a szó szoros értelmében) az a mennyiségű kilométer, amikor könnyes búcsút kell venni tőlük. A nagy gyártók, mint amilyen a Hoka is, folyamatosan fejlesztenek és szinte nem telik el úgy év, hogy egy több szériát megélő modellből ne jönne ki egy újabb példány a tavaszi szezonra. Sokszor, amikor nagyon bejön egy bizonyos modell, ragaszkodunk ahhoz, hogy ameddig csak elérhető, addig csak olyat vásároljunk. Legtöbbször még a hasonló név alatt futó modellfrissítésektől is ódzkodunk, mondván, hogy a tökéletesen csak rontani lehet. Lehet igazság az efféle hozzáállásban, azonban a kétségek elhessegetésére születtek meg a tesztnapok, ahol mindenféle anyagi kockázat nélkül kipróbálhatjuk az új modelleket. Idén tavasszal és a kora nyáron a Nyúlcipőbolt háromszor is lehetőséget biztosít a Hoka (és több más gyártó) új futócipőinek tesztelésére. 

Nyúlcipőbolt tesztnapok-2
Nyúlcipőbolt tesztnapok-2

1. Nyúlcipőbolt Tesztnap - Március 18., Óbuda

Először rögtön a hosszú hétvége után, március 18-án 14-18 óráig érdemes ellátogatni a Lajos utcai üzletbe (a 37-es szám alá), ahol a Hoka Arahi 6-os lesz majd a tesztnap középpontjában. A cipő az előző modelljeiből is ismert J-Frame technológiának köszönhetően kifejezetten pronáló, vagyis befelé dőlő bokájú futóknak ajánlott, így azoknak, akik ilyen lábállással rendelkeznek, szinte kötelező a részvétel. Jó pont az előző modellekhez képest, hogy az áttervezett felső rész jobban szellőzik és kialakításánál fokozottan figyeltek a tervezők arra, hogy csökkentsék az idő előtti elhasználódás esélyét.

Ott a helyem!

HOKA nyereményjáték

Ugye, hogy megjött a kedvetek ehhez a könnyű, stabil és tartós cipőhöz? A pont az i-n, hogy amennyiben hajlandóak vagytok egy kis közösségi aktivitásra is a tesztnap keretein belül, akár meg is nyerhetitek az Arahi 6-ost a saját méretetekben! Elég kecsegtető ajánlat...

Nyúlcipőbolt tesztnapok-3
Hoka Arahi 6
Nyúlcipőbolt tesztnapok-3

2. Nyúlcipőbolt Tesztnap - Május 7., Margit-sziget

Amennyiben a rövid határidő miatt a márciusi részvétel nem megoldható, ajánljuk a következő, május 7-ei tesztnapot, amely a Margit-szigeten kerül majd megrendezésre. Délelőtt 9 órától, egészen 14 óráig várnak titeket a Nyúlcipőbolt szakemberei. Ezúttal nem lesz szószóló, névadó modell, az üzletben elérhető cipők nagy részét ki tudjátok majd próbálni (például a legújabb HOKA Kawanát, amit már februárban is lehetett tesztelni) és lehetőségetek lesz akár az egész szigetet is körbe futni bennük. A szervezők készülnek továbbá sportágspecifikus kiegészítő programokkal is, a pontos részletekért és időrendért érdemes követni a Nyúlcipőbolt közösségi oldalait. 

Nyúlcipőbolt tesztnapok-5
Hoka Kawana
Nyúlcipőbolt tesztnapok-5

3. Nyúlcipőbolt Tesztnap - Június 11., Óbuda

Sokan vannak úgy, hogy halogatják a szezonkezdést, így azoknak, akik nem rúgják le néhány hét alatt a tavalyi „bakancsot”, azoknak lesz lehetőségük tesztelni a nyár elején is. A tesztnap június 11-én visszatér az óbudai üzletbe a Lajos utcába és a Hoka mindenes terepfutócipőjét, az új Speedgoat 5-öt lehet majd nyüstölni. A 4-es modell már eddig is a kategória egyik legjobbja volt, azonban az új, 5ös szériánál a Hoka még rá tudott tenni egy lapáttal. Az könnyebb középtalp mintegy 10 százalékos súlycsökkenést eredményez (így már bőven 300 gramm alatt van egy pár Speedgoat 5), az újragondolt talp mintázat pedig sokkal jobb tapadást tesz lehetővé. Ezenkívül persze számos újítást is tartalmaz, de ezt hosszú lenne felsorolni, úgyhogy inkább nézzétek meg személyesen! A kipróbálásban és egyéb szakmai kérdésekben a látogatók segítségére lesz Tiricz Irén, a Hoka atlétája, aki jelenleg az egyik legjobb magyar terepfutó.

Nyúlcipőbolt tesztnapok-1
HOKA Speedgoat
Nyúlcipőbolt tesztnapok-1

Szánj időt a tesztelésre!

Bármelyik tesztnap férjen is bele a naptáratokba, érdemes az egész délutánt szabaddá tenni, ugyanis akár egy komolyabb edzésre is lehetőség lesz elvinni a cipőket. A Lajos utca néhány kilométerre fekszik a Hármashatár-hegytől, ahol valós körülmények között tesztelhetitek a Speedgoatot, illetve ugyaninnen a Margit-sziget is néhány perc alatt elérhető futva, ahol az utcai modelleket lehet megfuttatni. A Nyúlcipőbolt mindenkit szeretettel vár! Mi is ott leszünk!

Nyúlcipőbolt tesztnapok-4

Nyúlcipőbolt tesztnapok-4