ki keres, talál

A kerékpár versenyeket és eseményeket folyamatosan gyűjtjük és szerkesztjük. Ennek ellenére - főleg a mostani gyakran változó járványügyi intézkedéseknek köszönhetően -  a versenyek  dátumai gyakran módosulnak és erről nem biztos, hogy időben tudomást szerzünk. Kérjük, hogy tájékozódj a szervezőnél, hogy az eredeti időpontban meg lesz-e tartva az esemény.

Avagy elég menő vagy ahhoz, hogy versenyre kelj a 150 éves hegyi vasúttal?

#futás
#kerékpár
#túrázás

2024-ben 18. alkalommal rajtol el Magyarország legnépszerűbb közösségi sporteseménye, az NN Ultrabalaton, Közép-Európa leghosszabb futóversenye.

#futás
#kerékpár

A hazai gravel élet egyik csiszolatlan gyémántja a Keszthelyi-hegység, ahol most egy szuper pályát készítünk Nektek!

#kerékpár

15 és 65 km-es távjainkon tekerhetsz, gurulhatsz, szélsebesen vagy kényelmesen, a táj szépségében gyönyörködve, körbejárva a Tisza-tavat.

#kerékpár

2024-ben is folytatódik a MTB és terepfutó Challenge, immáron 7 helyszínen lehet versenyezni. Második, gyenesdiási futam.

#futás
#kerékpár
Hirdetés

2024.05.25-én ismét megrendezzük immár a 7. Tour de Gát kerékpártúrát, az új végig aszfaltozott gáton!

#kerékpár

Balatoni bringás élmény minden korosztálynak. 2024. május 25-én (szombaton) immár tizedik alkalommal indul útnak 3000 túrázó a Balaton körül - csatlakozz Te is!

#kerékpár

Visszatérők leszünk a Vértesbe a '23-as sikeres szervezés után.

#kerékpár
Hirdetés

2024-ben is folytatódik a MTB és terepfutó Challenge, immáron 7 helyszínen lehet versenyezni. Harmadik, vértesboglári futam.

#futás
#kerékpár

Versenyünknek Kelet-Magyarország egyik legszebb természetvédelmi övezete, a Tisza-tó környéke ad otthont. Futva vagy bringán, egyedül vagy csapatban.

#futás
#kerékpár

A futás helyszíne a Rácalmási Nagy-sziget és Ártéri Tanösvény, valamint a Duna part turista útvonalai és kerékpárútja. A sziget a Duna-Ipoly Nemzeti Park része.

#kerékpár

2024-ben is folytatódik a MTB és terepfutó Challenge, immáron 7 helyszínen lehet versenyezni. Negyedik, visegrádi futam.

#futás
#kerékpár

2024-ben is folytatódik a MTB és terepfutó Challenge, immáron 7 helyszínen lehet versenyezni. Ötödik, vértesszőlősi futam.

#futás
#kerékpár
Hirdetés
Hirdetés