ki keres, talál

Szervezett túrák, túra események

A Fel a Karancsra teljesítménytúra célja a Karancs-csúcs bármely irányból/településről, a kijelölt/felfestett túraútvonalakon történő gyalogos megközelítésének ösztönzése.

#túrázás

Kora tavaszi kalandozásra hívunk a Börzsöny lágyabb vidékére. Utunk a csörgedező Morgó-patak mellett vezet, és természetesen panorámából sem lesz hiány.

#túrázás

Tavaszindító barangolás egy kis kulturális élménnyel fűszerezve! Túránkon a természetjárás örömét ötvözzük a történelmi és kulturális élményekkel.

#túrázás

Impozáns panorámák, hangulatos szurdokvölgyek, csobogó patak, régi időket idéző várromok és kutak, varázslatos tavak, kora tavaszi erdőillat, mesebeli tiszafások.

#túrázás

Március 23-án rendezzük meg a Pilis Panorámái túránkat. Festői kilátások, csörgedező források várnak, és az útvonal része a különleges formájú Vadálló-kövek is.

#túrázás
Hirdetés

Hagyományos, családi hangulatú Tavaszváró gyalogtúrával várunk a Zsámbéki-medencében. Ekkor már jó eséllyel tavaszi hangulatot fog tükrözni a környezet.

#futás
#túrázás

Tavaszi teljesítménytúra a Dunakanyar legszebb kilátóhelyeire, új résztávokkal és részben új útvonallal.

#túrázás

Tavaszi tájak, zöldellő erdőrengeteg, nyiladozó virágok, tiszta vizű források, kulturális és történelmi emlékhelyek, festői panorámák és nem utolsó sorban: hegyek hátán hegyek.

#túrázás
Hirdetés

Eötvös Loránd emlékére rendezett teljesítménytúra, dömösi indulással. Források, panorámák, és combizmokat dolgoztató emelkedők várnak. Instant is elvégezhető túra.

#túrázás
Andezit 2024
2024/04/14

A túra során bejárjuk a Cserhát jellegzetes tájait, miközben itt-ott belekóstolhatunk a palóc hagyományokba is.

#túrázás

A Zöld Út Természetjárók Egyesülete 2024-ben ünnepli fennállásának 30 éves évfordulóját. Ez alkalomból megújítjuk megyénk legrégebbi teljesítménytúráját.

#túrázás

A futás helyszíne a Rácalmási Nagy-sziget és Ártéri Tanösvény, valamint a Duna part turista útvonalai és kerékpárútja. A sziget a Duna-Ipoly Nemzeti Park része.

#túrázás
Hirdetés
Hirdetés