Magyarország legnépszerűbb online outdoor magazinja

A kétezres évek hajnalán bejegyeztettük a www.mozgasvilag.hu domain címet és ettől kezdve megállíthatatlanul tör előre az aktív szabadidős tevékenységek népszerűsége Magyarországon. Persze nem állítjuk, hogy ez egyedül nekünk köszönhető, de azért bőven kivesszük belőle a részünket.

Csak a legjavából

Összegezhetnénk munkánkat annyival is, hogy "minden, ami outdoor", vagy ódákat zenghetnénk róla órákon keresztül. A már sokat bizonyított arany középutat járva pár pontban összegezzük a Mozgásvilág legjelentősebb szolgáltatásait.

 Tesztek

Az aktív életmódot folytató tömegek szempontjai alapján érthetően és tömören. Ráülünk, bekapcsoljuk, felvesszük, megnyomjuk, megisszuk, megesszük, magunkra kenjük, beleizzadunk és elmondjuk, sőt YouTube csatornánkon bemutatjuk, hogy kinek, mire és miért jó.

 Túrák, útvonalak

200+ kerékpáros és 600+ gyalogos túraútvonal illetve futóútvonal tippek letölthető GPS tarackkel, fényképekkel, élménybeszámolóval. Ha nekiindulnál, de ihletre van szükséged, útvonalaink között találsz kedvedre valót.

 Kerékpáros térképek

A legnagyobb hazai tavak körüli kijelölt és/vagy jelzett kerékpárutak és Budapest kerékpárút hálózatának részletes online térképei.

 Edzéstervek

Célorientált edzéstervek, gyakorlatok profi edzőktől, neves sportolókkal bemutatva, részletes (képi és szöveges) gyakorlat-bemutatással.

 Hójelentés, sípálya infók

Aktuális hójelentés és sípálya információk, síbérletárak, hóbiztonság adatok az elmúlt évek alapján, 30 napos hómennyiség változás diagram és egyéni szempontok szerint felállítható sípálya toplista.

 Eseménynaptár

Az egyik legrészletesebb sportesemény gyűjtemény. Ha mozogni szottyan kedved, de nem tudod, hogy hol és mikor találsz jó társaságot hozzá, keresgélj rendszeresen frissített naptárunkban.

 Exkluzív interjúk

Személyes, exkluzív beszélgetések az outdoor világ élő legendáival, elismert szereplőivel

 Referenciáink

Együttműködünk a hazai futó-, kerékpár- és outdoor piac legfontosabb szereplőivel azért, hogy olvasóink megismerjék és megtalálják a számukra érdekes termékeket, szolgáltatásokat. A hazai turizmus mellett a környező országok legszebb vidékeinek turisztikai hivatalaival is sokéves sikeres együttműködést folytatunk. Ha úgy érzed, hogy cégednek, vagy az általad forgalmazott márkának is ott lenne a helye köztük, keress minket bátran.

*teljesség igénye nélkül

 Statisztika

A Google Analytics által mért eredmények alapján statisztikánk stabilan elérte, sőt túlszárnyalta a havi 230.000+ látogatottságot.

 

A hetente megjelenő hírlevelünket folyamatosan bővülő, jelenleg mintegy 36 .000 e-mail címet tartalmazó olvasóbázishoz juttatjuk el, amiben CSAK érdekes tartalmak jelennek meg.

Példa: Bringaliftet tettünk az autónkra!

 

Kerékpárút térképeinket a március és november között időszakban több mint 80.000 látogató böngészi.

És ezek a számok egyre csak nőnek...

Közösség

Facebook

Fiókunk 55.000+ követőt számlál, akik aktivitásukkal hálálják meg izgalmas bejegyzéseinket. 

 

Hóhatár csoport - egyedülálló hírforrás hegymászóknak

A hegymászásért rajongók számára egy külön csoportot tartunk fenn: Hóhatár

YouTube

Ha inkább moziznál - évente 60-70 db, 5-15 perces videót készítünk. Tesztelünk, utazunk, fontos témákat elemzünk...

Tik Tok

Mivel a videós tartalmakat kiemelten kezeljük és igyekszünk kiszolgálni a fiatalabb közönséget is, nem volt kérdés, hogy Tik Tok fiókot is üzemeltessünk. 

Hogyhogy eddig nem találkoztunk?

A hazai kerékpáros-, futó-, túra-, triatlon- és egyéb szabadidős piac jelentős részével együtt működünk, hogy termékeiket, szolgáltatásaikat minél több felhasználó megismerhesse.

Ha úgy érzed, hogy eddig méltatlanul kimaradtál a jóból, keress minket: