Magyarország legnépszerűbb online outdoor magazinja

Tested és a lelked éhes a kalandra, mi csak erőt adunk hozzá.

20 éve azon vagyunk, hogy minden évszakban megpróbáljunk kirántani az unalmas hétköznapok monoton világából az outdoor sportok játszóterére, ahol csak egy fontos dolog van. Te! Tesszük mindezt naponta frissülő, minőségi tartalmak gyártásával, melyet rengeteg jókedv és poén fűszerez. Köszönjük, ha eddig velünk “utaztál”, reméljük, hogy velünk maradsz a következő 20 évben is!

Magas-Tátra.info

2010-ben indult tematikus blog a www.magas-tatra.info napi szinten tájékoztatja az olvasókat a Tátrában történtekről, napjaink és a múlt legfontosabb eseményeiről, aktualitásairól. 2023-tól a Mozgásvilág partnereként, a Mozgásvilág üzemeltetésében. 

 

Csak a legjavából

Összegezhetnénk munkánkat annyival is, hogy "minden, ami outdoor", vagy ódákat zenghetnénk róla órákon keresztül. A már sokat bizonyított arany középutat járva pár pontban összegezzük a Mozgásvilág legjelentősebb szolgáltatásait.

Tesztek

Ráülünk, bekapcsoljuk, felvesszük, megnyomjuk, megisszuk, megesszük, magunkra kenjük, beleizzadunk és elmondjuk, sőt YouTube csatornánkon bemutatjuk, hogy kinek, mire és miért jó.

Túrák, útvonalak

200+ kerékpáros és 600+ gyalogos túraútvonal illetve futóútvonal tippek letölthető GPS tarackkel, fényképekkel, élménybeszámolóval. Ha nekiindulnál, de ihletre van szükséged, útvonalaink között találsz kedvedre valót.

Kerékpáros térképek

A legnagyobb hazai tavak (Balaton, Fertő-tó, Tisza-tó, Velencei-tó) körüli kijelölt és/vagy jelzett kerékpárutak, kerékpáros útvonalak és Budapest teljes kerékpárút hálózatának részletes online térképei.

Edzéstervek

Célorientált edzéstervek, gyakorlatok profi edzőktől, neves sportolókkal bemutatva, részletes (képi és szöveges) gyakorlat-bemutatással.Inspirációnak és célok eléréséhez is kiváló.

Hójelentés, sípálya infók

Aktuális hójelentés és sípálya információk, síbérletárak, hóbiztonság adatok az elmúlt évek alapján, 30 napos hómennyiség változás diagram és egyéni szempontok szerint felállítható sípálya toplista.

Eseménynaptár

Az egyik legrészletesebb sportesemény gyűjtemény. Ha mozogni szottyan kedved, de nem tudod, hogy hol és mikor találsz jó társaságot hozzá, keresgélj rendszeresen frissített naptárunkban.

Exkluzív interjúk

Személyes, exkluzív beszélgetépk az outdoor világ élő legendáival, elismert szereplőivel.

Hírlevél

A hetente megjelenő hírlevelünket folyamatosan bővülő olvasóbázishoz juttatjuk el, amiben CSAK érdekes tartalmak jelennek meg. Az olvasóbázist érdeklődési kör szerint célközönségekre bontottuk. Ezek a célközönségek: futás, kerékpár, hegymászás, túra, sí és téli sportok, hójelentés és a Magas-Tátra.info követői. A különböző csoportok különböző méretűek, pár ezres adatbázistól egészen a kb. 25 000 főt számláló kerékpáros adatbázisig. 2022-ben a leghatékonyabb fizetett hírlevelünk (EDM) 18,5%-os átkattintási aránnyal rendelkezett.

Példa: Bringaliftet tettünk az autónkra!

YouTube & TikTok

Ha inkább moziznál - évente 60-70 db, 5-15 perces videót készítünk. Tesztelünk, utazunk, fontos témákat elemzünk... Mivel a videós tartalmakat kiemelten kezeljük és igyekszünk kiszolgálni a fiatalabb közönséget is, nem volt kérdés, hogy TikTok fiókot is üzemeltessünk a YouTube csatorna mellett.

2022-ben YouTube csatornánk összes videójának elérése kb. 8 millió volt, a videók összes megtekintése (nézettsége) kb. 800 000. A legnézettebb Tik Tok videónkat 143 000-an látták, 31,5%-uk végig is nézte.

Facebook & Instagram

Facebook fiókunk 55.000+ követőt számlál, akik aktivitásukkal hálálják meg izgalmas bejegyzéseinket. 2022-ben a leghatékonyabb FB poszt 61 000 felhasználót ért el, és több, mint 5 000 átkattintást produkált.

A hegymászásért rajongók számára egy külön Facebook csoportot tartunk fenn, Hóhatár néven, ami nemzetközi figyelmet is kap. A csoport 8200+ tagjával a legnagyobb ilyen csoport Magyarországon.

A Magas-Tátra.info tematikus blog FB oldala 20 000+ Tátra kedvelőt szolgál ki. 

Referenciáink

Együttműködünk a hazai futó-, kerékpár- és outdoor piac legfontosabb szereplőivel azért, hogy olvasóink megismerjék és megtalálják a számukra érdekes termékeket, szolgáltatásokat. A hazai turizmus mellett a környező országok legszebb vidékeinek turisztikai hivatalaival is sokéves sikeres együttműködést folytatunk. Ha úgy érzed, hogy cégednek, vagy az általad forgalmazott márkának is ott lenne a helye köztük, keress minket bátran.

*teljesség igénye nélkül

Statisztika

Érdekelnek a számok? Tudni szeretnél többet rólunk? Játssz velünk egy kicsit és töltsd ki az alábbi kérdőívet:

 

Hogyhogy eddig nem találkoztunk?

A hazai kerékpáros-, futó-, túra-, triatlon- és egyéb szabadidős piac jelentős részével együttműködünk, hogy termékeiket, szolgáltatásaikat minél több felhasználó megismerhesse.

Ha úgy érzed, hogy eddig méltatlanul kimaradtál a jóból, keress minket: