Magyarország legnépszerűbb online outdoor magazinja

A kétezres évek hajnalán bejegyeztettük a www.mozgasvilag.hu domain címet és ettől kezdve megállíthatatlanul tör előre az aktív szabadidős elfoglaltságok népszerűsége Magyarországon. Persze nem állítjuk, hogy ez egyedül nekünk köszönhető, de azért bőven kivesszük belőle a részünket.

Csak a legjavából

Összegezhetnénk munkánkat annyival is, hogy "minden, ami outdoor", vagy ódákat zenghetnénk róla órákon keresztül. A már sokat bizonyított arany középutat járva pár pontban összegezzük a Mozgásvilág legjelentősebb szolgáltatásait.

 Tesztek

Az aktív életmódot folytató tömegek szempontjai alapján érthetően és tömören. Ráülünk, bekapcsoljuk, felvesszük, megnyomjuk, megisszuk, megesszük, magunkra kenjük, beleizzadunk és elmondjuk, hogy kinek, mire és miért jó.

 Túrák, útvonalak

Térképpel, letölthető GPS útvonallal, fényképekkel, túraleírással főként hazai és szomszédos országok béli kerékpáros és gyalogos túraútvonalak, futóterepek. Ha nekiindulnál, de ihletre van szükséged, útvonalaink között találsz kedvedre valót.

 Kerékpáros térképek

A legnagyobb hazai tavak körüli kijelölt és/vagy jelzett kerékpárutak és Budapest kerékpárút hálózatának részletes online térképei.

 Edzéstervek

Célorientált edzéstervek profi edzőktől, neves sportolókkal bemutatva, részletes (képi és szöveges) gyakorlat-bemutatással.

 Hójelentés, sípálya infók

Aktuális hójelentés és sípálya információk, síbérletárak, hóbiztonság adatok az elmúlt évek alapján, 30 napos hómennyiség változás diagram és egyéni szempontok szerint felállítható sípálya toplista.

 Eseménynaptár

Az egyik legrészletesebb sportesemény gyűjtemény. Ha mozogni szottyan kedved, de nem tudod, hogy hol és mikor találsz jó társaságot hozzá, keresgélj rendszeresen frissített naptárunkban.

 Exkluzív interjúk

Az outdoor világ élő legendáival, elismert szereplőivel személyes, exkluzív beszélgetések.

 

 Referenciáink

A hazai futó-, kerékpár- és outdoor piac legfontosabb szereplőivel együttműködünk azért, hogy olvasóink megismerjék és megtalálják a számukra érdekes termékeket, szolgáltatásokat. A hazai turizmus mellett a környező országok legszebb vidékeinek turisztikai hivatalaival is sokéves sikeres együttműködést folytatunk. Ha úgy érzed, hogy cégednek, vagy az általad forgalmazott márkának is ott lenne a helye köztük, keress minket bátran.

Referenciáink

*teljesség igénye nélkül

 Statisztika

A Google Analytics által mért eredmények alapján statisztikánk stabilan elérte, sőt túlszárnyalta a havi 230.000+ látogatottságot.

A hetente megjelenő hírlevelünket folyamatosan bővülő, jelenleg mintegy 50 .000 e-mail címet tartalmazó olvasóbázishoz juttatjuk el, amiben CSAK érdekes tartalmak jelennek meg.

Példa: 532 túratipp a hosszú hétvégére!

Kerékpárút térképeinket a március és november között időszakban több mint 80.000 látogató böngészi.

És ezek a számok egyre csak nőnek...

Közösség

Facebook táborunk már 55.000+ követőt számlál, akik aktivitásukkal hálálják meg izgalmas postjainkat. https://www.facebook.com/Mozgasvilag

 

A hegymászásért rajongók számára egy külön csoportot tartunk fenn: Hóhatár

Ha inkább moziznál - válogatás Youtube csatornánkból

Hogyhogy eddig nem találkoztunk?

A hazai kerékpáros-, futó-, túra-, triatlon- és egyéb szabadidős piac jelentős részével együtt működünk, hogy termékeiket, szolgáltatásaikat minél több felhasználó megismerhesse.

Ha úgy érzed, hogy eddig méltatlanul kimaradtál a jóból, keress minket: