aki keres, talál
Hirdetés

Futókörök, pályák és útvonalak

Balaton

A 6-os Kéktúra szakaszt Badacsonytördemictől Nagyvázsonyig inkább gyalogolva és csak kicsit futva, csalános és csúszós kavicsos single trackeken, csodás erdei ösvényeken és szélesebb erdei utakon tettük meg, ezúttal minimál aszfalttal.

#futás
#kéktúra
#túrázás
Cserhát

Nógrádtól Becskéig az Országos Kéktúra útvonalán, kalandos szakaszokkal és egy nagyszerű krémessel a végén a célba érkezéskor.

#futás
#kéktúra
#túrázás
Mátra

Az Országos Kéken, Mátraverebélytől Becskéig. Az útvonalon számos látnivaló vár: Szentkút, Tepke-kilátó, Szandavár, Hollókő, Megvilágosodás-sztúpa

#futás
#kéktúra
#túrázás
Bükk

Amikor Szarvaskőn leszálltunk a buszról, egy hatalmas sóhaj tört fel belőlünk: jó volt újra táskával a hátunkon nekiindulni az ismeretlen ismerős tájaknak... 

#bükk
#futás
#kéktúra
#túrázás
Aggteleki-karszt

2020-ban is „furcsán nyaralunk”, ugyanis nem kisebb célt tűztünk magunk elé, mint hogy 9 nap alatt végigjárjuk az Országos Kéktúra keleti szakaszát, s ezzel célba érjünk egy úton, amin 2019 januárjában elindultunk. Ennek az első „állomását” jelentette a 24-es számú szakasz, az Aggteleki-karszt bejárása.

#futás
#kéktúra
#túrázás
Hirdetés
Cserehát

2020-ban is „furcsán nyaralunk”, ugyanis nem kisebb célt tűztünk magunk elé, mint hogy 9 nap alatt végigjárjuk az Országos Kéktúra keleti szakaszát, s ezzel célba érjünk egy úton, amin 2019 januárjában elindultunk. Ennek a második „állomását” jelentette a 25-ös számú szakasz, a Cserehát bejárása.

#futás
#kéktúra
#túrázás
Zemplén

2020-ban is „furcsán nyaralunk”, ugyanis nem kisebb célt tűztünk magunk elé, mint hogy 9 nap alatt végigjárjuk az Országos Kéktúra keleti szakaszát, s ezzel célba érjünk egy úton, amin 2019 januárjában elindultunk. Ennek a harmadik „állomását” jelentette a 26-os számú szakasz, a Zemplén első felének bejárása.

#futás
#kéktúra
#túrázás
#zemplén
Zemplén

2020-ban is „furcsán nyaralunk”, ugyanis nem kisebb célt tűztünk magunk elé, mint hogy 9 nap alatt végigjárjuk az Országos Kéktúra keleti szakaszát, s ezzel célba érjünk egy úton, amin 2019 januárjában elindultunk. Ennek a negyedik „állomását” jelentette a 27-es számú szakasz, a Zemplén második felének, és az Országos Kéktúra utolsó szakaszának bejárása.

#futás
#kéktúra
#túrázás
#zemplén
Hirdetés
Gödöllői-dombság

Gömbvillám kör

32.2Km Közepes Túra

Változatos, egyes helyeken meglepően szép 32 km-es futókör.

#futás
#futókör
Budapest

Közel a városhoz (mi több, benne a városban, a XVII. kerületben) egy remek erdei futópálya került kialakításra, enyhén homokos tereppel, néhány dombocskától eltekintve sík felülettel (8 méter szint), kellemes, árnyas-fás környezetben.

#futás
Balaton

Káli félmaraton futókör

21Km Közepes Túra

A futókör 21 km hosszú és Kővágóörsről indul. A Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén halad és a gyönyörű tájat, falvakat mutatja be.

#futás
Balaton

Nagyon látványos, 19,7 km-es és 530 m szintemelkedéssel járó futóösvény, amelyről panoráma nyílik a Balatonra és a vulkánokra.

#futás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés