ki keres, talál

Futóversenyek

A futóversenyeket folyamatosan gyűjtjük és szerkesztjük. Ennek ellenére - főleg a mostani gyakran változó járványügyi intézkedéseknek köszönhetően -  a versenyek  dátumai gyakran módosulnak és erről nem biztos, hogy időben tudomást szerzünk. Kérjük, hogy tájékozódj a szervezőnél, hogy az eredeti időpontban meg lesz-e tartva az esemény.

A Trailmania.hu terepfutó versenysorozat harmadik állomása.

#futás

Szeretettel várunk mindenkit nyáresti közösségi futásunkon a Hajdúsámsonhoz tartozó, kimagasló szépségű Martinkai-legelőn.

#futás

Ha már futottál nálunk, akkor tudod: a helyszín gyönyörű, a pálya évről évre őrültebb és hosszabb, a hangulat pedig családias és vendégszerető.

#futás

XII. Dráva Félmaraton

#futás

III. Csillagok útján éjszakai futás Balatonlellén.

#futás
Hirdetés

Újra várnak a Pilis és a Visegrádi-hegység ritkábban járt, de varázslatos szurdokai és kilátópontjai a Hétvályús-forrás legendás emelkedőjével.

#futás

A futóverseny-sorozat célja a versenyzés biztosítása a gyerekek, az erdei futást szerető igazolt és amatőr futók részére. Júliusi felvonás.

#futás

Vadonatúj terepfutó verseny Paks-Dunakömlőd dombjai közt csodás panorámával 2022 július 17-én. Készülj, ez keméy menet lesz!

#futás
Hirdetés

Hegyi ultra trail-kihívás az Alpok szívében, Ausztria legmagasabb hegye körül!

#futás

CsigUBalaton II.

#futás

Mozdulj velünk a Vadkerti-tónál 2022-ben is!

#futás

2022-ben folytatódik a MTB és terepfutó Challenge, áprilistól-szeptemberig minden hónapban vár egy futam a versenyzőkre!

#futás

Éjszaka, futás, haverok

#futás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés