ki keres, talál

Futóversenyek

A futóversenyeket folyamatosan gyűjtjük és szerkesztjük. Ennek ellenére - főleg a mostani gyakran változó járványügyi intézkedéseknek köszönhetően -  a versenyek  dátumai gyakran módosulnak és erről nem biztos, hogy időben tudomást szerzünk. Kérjük, hogy tájékozódj a szervezőnél, hogy az eredeti időpontban meg lesz-e tartva az esemény.

MTB és Terepfutás. Budapest közvetlen közelében a Budai hegység törökbálinti erdejében a terepfutók és a bringások a Superior Challenge keretében búcsúztatják a nyarat és a 2021-es sorozatot...

#futás
#kerékpár
#mountain bike
NATO FUTÁS
2021/09/26

Fuss velünk a 16. alkalommal megrendezésre kerülő NATO Futáson 2021. szeptember 26-án.

#futás

2021-ben 15. alkalommal rajtol el Magyarország legnépszerűbb közösségi sporteseménye, az NN Ultrabalaton.

#futás
#ultrabalaton
#ultrafutás

VII. Austrotherm Tihanyi Félmarton. A régió egyik legmeghatározóbb futóversenye. Egy páratlan tavaszi sportesemény a Balaton északi partjánál.

#családi verseny
#futás
#futóverseny

SPAR Budapest maraton 2021 családi futónap. Egyéni, páros, családi, váltó számokban. Változatos távokon minden korosztálynak 42km,10+5km, 10km futó és gyalogló számban. Igazi őszi futós városnézős program mindenkinek aki szereti a városi futóversenyeket.

#budapest
#futás
#futóverseny
#spar maraton fesztivál
Hirdetés

Családbarát futónap csodálatos környezetben Kővágóörsön.

#családi program
#futás
#futóverseny

A BURGER KING Ultrabalaton TRAIL harmadik alkalommal rajtol el a Balaton-felvidéken. Várunk téged is ezen a fantasztikus terepfutó versenyen.

#csopak
#futás
#terepfutóverseny
#ultrabalaton

Mindenkit várunk sok szeretettel sportnapunkra, ahol az egész család megtalálja a számára legkellemesebb mozgásformát. Az élmény, a természet, a zene és a jó hangulat garantált!

#futás
Hirdetés

6 órás nyílt futam az Omszki-tó körül megépített futópályán!

#futás
#futóverseny

Erdei utak és ösvények, valamint kihívást jelentő emelkedők várják a futás szerelmeseit a sörvárosban, Kulmbachban.

#futás

Immáron nyolcadik alkalommal szervezünk meg balatonfüredi eseményünk. A résztvevők összesen három táv közül választhatnak, a félmaratoni számra pedig a váltóban versenyzőket is fogadjuk.

#balaton
#futás
#futóverseny

Egy igazán technikás útvonalú terepfutó verseny a Mátra ködös csendes ösvényein.

#futás
#mátra
#terepfutó verseny

Bodri trail Szekszárd terepfutó verseny. Változatos ösvényekkel és kijelölt turista útvonalakkal várunk 3 különböző távon.

#futás
#szekszárd
#terepfutás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés