ki keres, talál

Futóversenyek

A futóversenyeket folyamatosan gyűjtjük és szerkesztjük. Ennek ellenére - főleg a mostani gyakran változó járványügyi intézkedéseknek köszönhetően -  a versenyek  dátumai gyakran módosulnak és erről nem biztos, hogy időben tudomást szerzünk. Kérjük, hogy tájékozódj a szervezőnél, hogy az eredeti időpontban meg lesz-e tartva az esemény.

Téli Bolza-Kör Futóverseny. A Szarvasi Arborétum csodálatos környezetében egy kétéves futóverseny sorozatot indítottunk útjára. 

#futás
#futóverseny
#terepfutás

Fuss az év első napján, és egész évben futni fogsz (Brit tudósok szerint)

#futás

Holtszezon a futásban? Ilyen nincs! Gyertek el népszerű terepfutó versenyünkre Tarcalra, és fussátok be velünk a Tokaji-hegyet!

#futás

A Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál az év első nagy futóeseménye. Nincs mit szépíteni, télen valószínűleg téli időjárásra kell számítani. Lehet napsütés, köd, szél, hó, eső, enyhe idő, de akár fagy is. Viszont előtte meleg, fedett helyen készülhetsz, az útvonal is átvezet a fűtött csarnokon, célba érni és utána pihenni is itt fogsz. Próbáld ki, hozd ki magadból a legjobbat!

#futás

A hagyományokhoz híven, 2022-ben is megrendezzük a Szerelmes Füred futóversenyt. Az előző évek sikerén felbuzdulva bizakodunk, hogy sokan velünk fogtok tartani!

#futás
Hirdetés

Legyél részese az ország egyik legnagyobb szabadidősport eseményének a Duna partján! A nevezés mellé tiéd az esemény pólója, a célban egy egyedi befutóéremmel várunk.

#futás

Csatlakozz és fuss velünk az II. Ceglédfürdő Futófesztiválon! Légy részese a történelemnek, az elsők között fuss keresztül egy strandon és aqua parkon!

#futás

A legyőzhető távolság Téged és csapatodat is várja. Készülj és fuss félmaratont párosban vagy trióban Budapesten, egy gyönyörű és változatos útvonalon, tízezer futótársaddal együtt! Igazi városnézés futólépésben: világörökségi helyszínek, Duna-hidak, Gellért-hegy, Budai Vár, Parlament, Margitsziget, nemzetközi mezőny, felejthetetlen élmény!

#futás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés