ki keres, talál

Futóversenyek

Esztergom Félmaraton 2020!

#futás

Dunakörző 2020
Egyedülálló futóverseny a Dunakanyarban. Különleges pályakijelölés és szokatlan szabályok teszik izgalmassá a 2020-as év egyik újdonságát a futók számára. A teljesítéshez hibátlan csapatmunka és felkészülés szükséges.

#futás

Terepfutó verseny az őszi Bükk-hegységben.

#futás

Számunkra oly sokat jelent a Keszthelyi-hegység, nem tagadjuk elfogultak vagyunk iránta. Mi is futók, ultrafutók vagyunk és szeretnénk Nektek megmutatni a csodálatos színekben pompázó Keszthelyi-hegységet, az új kilátókat, mind a 7-et. 

#futás

2020-ban indul a SUPerior Challenge MTB és terepfutó sorozat!

Igazodva a kor igényeihez és versenyszervezői tapasztalataikból kiindulva Búr Zsolt és Sós Sándor (Superior Racing Team) egy merőben új alapokra helyezett, szabadidős MTB és futó sorozatot indít el 2020-ban.
A rendezvények minden esetben 2 naposak, míg szombaton a bringásoké, addig vasárnap a terepfutóké a pálya.
Elsősorban a családokat szeretnék megszólítani és a rendezvényekre invitálni, hiszen a legfontosabb szempont, hogy minden korosztály jól érezze magát és megtalálja a neki legmegfelelőbb versenyszámot.
Mind a futó, mind a bringás napon lesznek úgynevezett családi futamok rövidített távok (10 km bringa), melyet szülő és gyermek közösen teljesíthet…
A futók választhatnak, hogy a negyedmaraton vagy a félmaratont teljesítik.
A MTB pályának egy kb. 30 km-es kört jelölnek, melyet lehet egyszer (rövid táv), vagy kétszer (hosszú táv kb. 60 km) teljesíteni.

 

#futás
#kerékpár
Hirdetés

GARMIN WTF BUDA

TEREP VAGY ASZFALT? VÁLASSZ!

#futás

X. Jubileumi Tapolcai Félmaraton 2020

#futás

A SPAR Budapest Maraton® Fesztivál az ország legnépszerűbb szabadidősport-eseménye. 2019-ben közel 31000 résztvevő futott, gyalogolt a kétnapos esemény sokszínű kínálatának valamelyik távján.

 

#futás
Hirdetés

Természet. Futás. Közösség.
Immár negyedszerre!

#futás

Egy verseny, ahol nem lehet bambán követni a szalagokat, vagy a GPS órát, mert nem lesz jelölés és track. De nem ám! A rajtban megtudod, merre indulj… el kell jutnod néhány helyre… aztán majd a végén találkozunk. Rajtad is múlik, hogy neked mennyi lesz a táv. Aki estig nem ér be, az a farkasoké…

#félmaraton
#futás
#terepfutás

Forest Run

2020/10/31

Átenged a hegy?

#futás

Naszály trail 4 távon

#futás

Jártál már a Vértesben ősszel? Ha igen, akkor azért, ha nem, akkor azért gyere velünk, a hulló levelek havában!

#futás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés