ki keres, talál

Futóversenyek

A futóversenyeket folyamatosan gyűjtjük és szerkesztjük. Ennek ellenére - főleg a mostani gyakran változó járványügyi intézkedéseknek köszönhetően -  a versenyek  dátumai gyakran módosulnak és erről nem biztos, hogy időben tudomást szerzünk. Kérjük, hogy tájékozódj a szervezőnél, hogy az eredeti időpontban meg lesz-e tartva az esemény.

Idén is megrendezzük 3 fordulós téli terepfutó edzőverseny-sorozatunkat. Tarts velünk, ha szeretnéd próbára tenni magad egy izgalmas kihíváson!

#futás

Tizenegyedik alkalommal rendezik meg a Mikulás Futást Alsóörsön 2023. december 9-én.

#futás

Sport és adventi nyüzsgés a Dél-Balaton szívében, Balatonszárszón. Húzd fel decemberben is a futócipőt és fussunk egy fergetegeset a téli Balaton szívében!

#futás

Szeretettel várunk minden lelkes futót az immáron második alkalommal megrendezésre kerülő Balatonszárszói Télapó Futásra!

#futás

A programban 4 futószám szerepel (1,2km; 2km; 3,2km; 10,4km), melyek mindegyikét egy hamisítatlan TTA Mikulás vezeti fel. Befejezésként vidám Mikulás kergető futásban vehetnek részt kicsik és nagyok egyaránt.

#futás
Hirdetés

Szeretettel várunk mindenkit karácsonyi közösségi futásunkon a Hajdúsámsonhoz tartozó, kimagasló szépségű Martinkai-legelőn.

#futás

A Bejgli Futás a Téli Crossfutás sorozat 2. fordulójaként kerül megrendezésre, de természetesen a szokásos strandolás és sütizés sem marad el!

#futás

Itt nem egyszerre indulnak a futók, hanem az előző havi beérkezés fordított sorrendjében. Elsőként a leglassabb indul, és éppen annyival rajtol később a leggyorsabb, amennyivel előbb ért be a múlt hónapban.

#futás
Hirdetés

Csömörre érkezik a Futapest trail sorozata! Ha mindened a terepfutás, ne hagyd ki!

#futás

Immár tizenkét éve Szilveszter napján. A Törökbálinti Hendikep útvonalán 4 kör a félmaraton. Aki nem szeretne ennyit, az körözhet kevesebbet!

#futás

A szilveszteri buli gyorsabb kiheverését elősegítendő, újév napjának alkalmából a már megszokott módon most sem maradhat el a közösségi futás!

#futás

A Bükki Vándor teljesítménytúráinkat az év minden hónapjában más-más helyszínen tartunk a Bükk-hegységben, 15 és 25 kilométeren, melyek futótávok is.

#futás
#túrázás

A WTF (Way to The Forest) futóversenyeken a környezet adott: az erdő. Te döntöd el, hogy a versenyt aszfalton vagy turistaúton szeretnéd teljesíteni.

#futás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés