ki keres, talál

Futóversenyek

A futóversenyeket folyamatosan gyűjtjük és szerkesztjük. Ennek ellenére - főleg a mostani gyakran változó járványügyi intézkedéseknek köszönhetően -  a versenyek  dátumai gyakran módosulnak és erről nem biztos, hogy időben tudomást szerzünk. Kérjük, hogy tájékozódj a szervezőnél, hogy az eredeti időpontban meg lesz-e tartva az esemény.

A Maratonman sorozat első állomása, a 2023. április 2-án megrendezésre kerülő NN City Run, mely tökéletes felkészülési verseny az NN Ultrabalatonra!

#futás

Húsvét vasárnapján hatodik alkalommal kerül megrendezésre Siófok családi futóversenye, a #hashtEGG Tojás- és Nyúlfutam a Nyuladalom.

#futás

A 2023-as Generali Run versenyünket új időpontban, április közepén szervezzük meg, a szívünkhöz legközelebb álló balatoni városban – immáron tizedik alkalommal.

#futás

Az esemény célja, hogy bátor indulóink előbb szakítsák át a célvonalat, mint a Fogaskerekű vasút. A 325 m-es szintemelkedésű, kb. 4 km-es hegymenet még a legedzettebbeket is próbára teszi.

#futás
#kerékpár
#túrázás

Terepfutó verseny, melyen a legkisebbektől, a futást hobbiszinten űzőkön át a profi futókig mindenki megtalálja a megfelelő versenyszámot és ami egy nagyszerű közösségi esemény is.

#futás
Hirdetés

Álomhegyi terepfutás Veresegyházon 5, 10 és 20 km-es távon.

#futás

Álomhegyi terepfutás - Veresegyház - 2023. április 16.

#futás

A Telekom Vivicittá a legnépesebb hazai futóünnep, a tavasz legnagyobb szabadidősport-eseménye: 7 km, 10 km, félmaraton, félmaraton párban és trió.

#futás
Hirdetés

3 fős Váltó (3×2 km); SUHANJ! Futam (940 méter); Családi Futás (940 m); Minicittá iskolai futam (2400 m); Minicittá egyéni nevezők futama (2400 m); Gyaloglás (2400 m); Telekom dolgozói futam (2400 m).

#futás

2023-ben folytatódik a MTB és terepfutó Challenge áprilistól-szeptemberig minden hónapban vár egy futam a versenyzőkre!

#futás
#kerékpár

A klasszikus Csúcsfutás, ízelítő a terepfutásból: mikroTrail és a kedvenc TRAIL, valamint egy új táv a DuplaTRAIL ...

#futás

Az Állás-Pont 23. születésnapja alkalmából, 2023. április 29-én, szombaton megrendezi a Jótékonysági Futóversenyét.

#futás

A WTF (Way to The Forest) futóversenyeken a környezet adott: az erdő. Te döntöd el, hogy a versenyt aszfalton vagy turistaúton szeretnéd teljesíteni.

#futás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés