ki keres, talál

Futóversenyek

A futóversenyeket folyamatosan gyűjtjük és szerkesztjük. Ennek ellenére - főleg a mostani gyakran változó járványügyi intézkedéseknek köszönhetően -  a versenyek  dátumai gyakran módosulnak és erről nem biztos, hogy időben tudomást szerzünk. Kérjük, hogy tájékozódj a szervezőnél, hogy az eredeti időpontban meg lesz-e tartva az esemény.

Hatodik alkalommal rendezzük meg ezt az igazán forró hangulatú terepfutó versenyt a Velencei-hegység ritkán látott ösvényein,10 és 23 kilométeres távokon.

#futás
#terepfutó verseny

Követve a jól bevált receptet megőrizve hagyományunkat idén 6. alkalommal is megrendezzük ezt a fantasztikus futónapot! T

#félmaraton
#futás
#futóverseny

A IV. újHÁZ Centrum Napfelkelte futóversenyen várunk a Káli-medencéhez tartozó Szentbékkállán.

#futás
#futóverseny

Hódítsd meg az éjszakai Bakony vadregényes erdejét. Egyedülálló az egyetlen bakonyi éjszakai akadályfutó verseny!

#éjszakai futás
#futás
#futóverseny
Martinkatrail
2021/08/28

Első alkalommal rendezzük meg futóversenyünket a Hajdúsámsonhoz tartozó, kimagasló szépségű Martinkai-legelőn.

#futás
Hirdetés

Gyere és fuss velünk a 36. alkalommal is megrendezésre kerülő városi futóversenyünkön. Fusd végig  Budapest változatos és látványos útvonalait, világörökségi helyszínek, Duna-hidak, Gellért-hegy, Budai Vár, Parlament, Margitsziget, nemzetközi mezőny, felejthetetlen élmény!

#budapest
#futás
#futóverseny

Fogadd el a kihívást! Nevezz és légy részese egy nemes célnak.

#futás
#jótékonykodás
#kerékpár
#túrázás

Bízz bennünk jó buli lesz!

#futás
#futóverseny
#terepfutás
Hirdetés

Tapasztald meg az Alpokon való átkelés kalandját csapattársaddal együtt a világ egyik leglátványosabb futóeseményén!

#futás
#terepfutás
#terepfutó verseny

Tapasztalt terepfutó futó vagy? Szeretnéd optimális keretek között megkezdeni a futószezont alpesi terepviszonyok között?

#futás
#innsbruck
#terepfutás

2021-ben már negyedik alkalommal kap önálló versenynapot a MIZUNO RUN. Várunk minden versenyzőt és szurkolót a Balatonkenesei versenyközpontban a Vak Bottyán strandon.

#balaton
#futás
#futóverseny
#mizuno

A legtökéletesebb helyszín mind szervezés, mind futás szempontjából. A Szigligeti Félmaratont már 4-szer lenyomtuk, összesen pedig eddig 12 versenyt rendeztünk már.

#futás

Idén immár 6. alkalommal kerül megrendezésre a Kis-Balaton Kör Futóverseny, melyre minden évben egyre többen látogatnak el az ország minden pontjáról. A verseny központja a gyógyvízéről és fürdőjéről híres Zalakaros.

#családi program
#futás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés