Gel-Nimbus 26 -  Az ASICS legkomfortosabb futócipője

Gel-Nimbus 26 - Az ASICS legkomfortosabb futócipője

Támogatott tartalom
2024/03/01
Minimális változtatás, maximális komfort.

Az ASICS csúcskategóriás, neutrális aszfalt futócipője a GEL-NIMBUS™ 26, megtartotta mindazt a maximális komfortot, amit a 2023-as modell, a GEL-NIMBUS™ 25 nyújtott. Mindez kiegészül az illeszkedés és a tapadás javításával és ezzel a márka ikonikus modelljének  26. kiadása még tökéletesebb élményt nyújt a futáshoz. A legjelentősebb frissítés az új HYBRID ASICSGRIP™ technológia hozzáadása. Az ASICSGRIP™ technológia és az AHARPLUS™ külső talpgumi kombinációja jobb tapadást, nagyobb puhaságot és fokozott tartósságot biztosít, lehetővé téve a futók számára, hogy nyugodtan érezzék magukat nedves és csúszós felületen is.

Gel-Nimbus 26 -  Az ASICS legkomfortosabb futócipője-1
Asics Gel-Nimbus 26
Gel-Nimbus 26 - Az ASICS legkomfortosabb futócipője-1
Forrás: Asics

Csúcstechnológiák és maximális kényelem (technológiák)

A futás segít abban, hogy kilépj a hétköznapok tapolómalmából és miközben mozogsz, megnyugodhatsz és az elméd pihen vagy feltöltődik. Az ASICS GEL-NIMBUS 26 futócipő technológiai újításai segítenek abban, hogy a futás során ne kelljen semmire se figyelned, az az elméd kikapcsoljon és csakis a mozgásra koncentrálj. 

Tökéletes illeszkedés

Az egybeszabott kötött felsőrésznek és a fűzőlyukak új kialakításának köszönhetően a futócipő jobban illeszkedik a lábközépnél és ezáltal jobban is tartja a lábat. A felsőrész könnyű, lélegző kötött anyagból készült. A puha és rugalmas kötött nyelv és gallérszerkezet könnyebb belebújással és illeszkedéssel járul hozzá a komfortosabb futólépéshez. A cipő kötött gallérszerkezete modernizált megjelenést kölcsönöz ennek a  modellnek és luxus illeszkedést minden lépésnél.

Gel-Nimbus 26 -  Az ASICS legkomfortosabb futócipője-4
Asics Gel-Nimbus 26
Gel-Nimbus 26 - Az ASICS legkomfortosabb futócipője-4
Forrás: Asics

Maximális csillapítás

A középtalpban található könnyű és energikus FF BLAST™ PLUS ECO habanyag felhőszerű párnázottságot hoz létre, bármely távon is futsz. A habanyag 24% -ban megújuló forrásokból származó bioalapú tartalomból, például a cukornád feldolgozásából származó maradék hulladékból készült.

Puha talajfogás  

További kulcsfontosságú technológia a saroknál található PureGEL™ technológia, amely könnyebb és 65% -kal puhább, mint a hagyományos GEL™. Ez az új technológia puhább talajfogást nyújt maximális ütéscsillapítás mellett. A kívülről nem látható PureGEL™ technológia stratégiailag integrálva került a középtalpba, hogy fokozott ütéselnyelést és simább átmenetet biztosítson a futólépés egyes szakaszai között, így még lágyabb leszállást biztosít. 

Gel-Nimbus 26 -  Az ASICS legkomfortosabb futócipője-3
Asics Gel-Nimbus 26
Gel-Nimbus 26 - Az ASICS legkomfortosabb futócipője-3
Forrás: Asics

Környezettudatosság, újrahasznosítás, innováció

Az ASICS olyan termékeket gyárt, amelyekben a futók testileg és lelkileg is a legjobban érezhetik magukat. A biomechanikai laboratóriumban futókon tesztelt , innovatív termékek folyamatos technológiai fejlesztések során kerülnek kialakításra a legmodernebb, újrahasznosított anyagokból.  A maximális komfort mellett az ASICS GEL-NIMBUS™ 26  futócipő karbonlábnyoma 25%-kal alacsonyabb mint az iparági átlag és a modell gyártása során szintetikus és bioalapú újrahasznosított anyagokat is felhasznál a márka. 

Fedezd fel a legkomfortosabb neutrális ASICS futócipőt és tapasztald meg a futás új élményét!

Puha talajfogás, rugalmas illeszkedés, tökéletes tapadás és felhőszerű párnázottság. Lépj a komfort legmagasabb szintjére és fuss át a hétköznapok pörgéséből a nyugalomba az új GEL-NIMBUS™ 26 futócipőben.

Gel-Nimbus 26 -  Az ASICS legkomfortosabb futócipője-2
Asics Gel-Nimbus 26
Gel-Nimbus 26 - Az ASICS legkomfortosabb futócipője-2
Forrás: Asics

Az Asics Gel-Nimbus 26 futócipőt megtalálod alábbi partnereinknél

Spuri Nyúlcipőbolt Maratonman HERVIS