Mizuno Enerzy Hír

Mizuno Enerzy Hír

Mizuno - Támogatott tartalom
2020/10/06
Forradalmian új futócipő technológia

Az újonnan kifejlesztett Mizuno Enerzy anyag minden eddiginél jobban visszaadja az energiát

A Mizuno ismét a futócipő fejlesztések élvonalába került, az új, eredeti Enerzy kifejlesztésével. A japán cég házon belül, saját munkatársai segítségével több, mint 2 éven keresztül fejlesztette, tesztelte az új anyagot, ami 293%-al puhábbnak és 56%-al nagyobb energiavisszaadó képességűnek bizonyult a hagyományos cipőkben használt középtalphoz képest. 
A fejlesztés célja az volt, hogy a futók több energiát kapjanak vissza, mint amit a futás során egy lépésbe belefektettek, mindezt úgy, hogy összességében egy még kényelmesebb érzést kapjanak.

Az új technológia, az Enerzy több fajta termékben, így pl. legjobb futó-, röplabda- és kézilabda cipőkben lesz elérhető. A futók az ikonikus Wave Rider 24-ik kiadásában vagy az új Wave Sky 4-ben próbálhatják ki az új technológiát. 

Mizuno Enerzy-2
Enerzy prototípus
Mizuno Enerzy-2
Forrás: Mizuno

Milyenek a Mizuno cipők Enerzy talppal? 

Egyelőre nem kaptunk ilyen technológiával ellátott cipőt tesztre, így mi magunk nem tudjuk igazolni a cég állításait, de a Youtube tele van tesztekkel, nemcsak a új technológia, hanem az őrült kinézetű prototípus miatt is: Enerzy videók