A szépségkirálynő edzésterve Hír

A szépségkirálynő edzésterve Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2015/04/29
Kulcsár Edina kedvenc comb- és fenékformáló gyakorlatai.
Hirdetés

Kulcsár Edina (Miss World második helyezett és Miss Europe cím nyertese) kedvenc fenék- és combformáló gyakorlatait mutatta meg nekünk, mi pedig Nektek.

A gyakorlatok végrehajtásához konditermi gépeket használtunk, de könnyen helyettesíthetőek más eszközökkel, vagy akár eszköz nélkül is végrehajthatóak.

 

Popsi- és combformáló edzés
Az edzés egy körből áll, minden szernél 4x15 ismétlésszámot hajts végre. Az ismétlések között rövid, 30-60 másodperc pihenőt tarts, a szerek között pedig csak épp annyit, amennyi az egyik szerről átérsz a másikhoz.

A gyakorlatok leírásához kattints a képekre!

 

1. Guggolás súllyal, egyenes háttal   2. Padra lépés súllyal
Guggolás súllyal egyenes háttal
Guggolás súllyal egyenes háttal
 
Padra lépés súllyal
Padra lépés súllyal
     
3. Egy lábon guggolás súllyal   4. Csípőfeszítés súllyal
Egy lábon guggolás súlllyal
Egy lábbal felállás padról súllyal
 
Csípőfeszítés súllyal
Csípőfeszítés súllyal
     
5. Hátsó comb bicepsz és nagy farizom gyakorlat   6. Hátsó comb gyakorlat
Hátsó comb bicepsz és nagy farizom gyakorlat
Előre dőlés beakasztott lábakkal
 
Hátsó comb gyakorlat
Törzshajlítás súllyal
     
7. Román felhúzás    
Román felhúzás
Guggolás súllyal előre dőléssel
   
     

 

Zsírégetés szépségkirálynő módra
 
Kulcsár Edina esetében a szépség alapkövetelmény, hiszen a Miss World világversenyen második helyezést ért el, illetve megszerezte a Miss Europe, azaz Európa legszebb lánya címet is. Heti öt alkalommal jár edzőterembe, ahol személyi edző és a tablettájának segítségével formálja a testét.
 

Kulcsár Edina Forrás: BioTechUSA
Kulcsár Edina
Kép forrása: BioTechUSA

 
Tavaly nyáron a Miss World Hungary 2014 első helyezettjeként nemcsak a koronát tették Kulcsár Edina fejére, hanem egy komoly felelősséget is a vállára helyeztek. Annak súlyát, hogy egy szépségkirálynőnek mindig, minden körülmények között makulátlanul kell kinéznie. Amióta pedig decemberben a világ második legszebb lányává választották, még több árgus szem figyeli minden mozdulatát. Nehéz elhinni, de volt olyan időszak, amikor a szépség súlyproblémákkal küzdött, és bizony 70 kg-nál is többet mutatott alatta a mérleg, amikor egy rövid külföldi munka után hazajött. Régebben egyáltalán nem étkezett tudatosan, ha diétázott, akkor mindig nagyon drasztikusan állt neki, ami pedig hozta magával az ilyenkor szokásos jojó effektust. Közel egy éve azonban rendkívül egészségtudatos életmódot folytat: keményen edz és a dédije által elkészített, a vércsoportdiétának megfelelő egészséges ételeket eszi. Heti öt alkalommal jár edzőterembe, ahol súlyzós edzéseket, kardió és hasizom gyakorlatokat végez. Mindannyian tudjuk, hogy a rendszeres mozgás és a helyes étrend az alappillérek a felesleges kilók elleni harcban, ezek hatékonyságát azonban a szépségkirálynő tovább fokozza a BioTechUSA 1000 mg kiszerelésű L-Carnitine tablettájának segítségével. „Az L-Carnitine tablettát rendszeresen fogyasztom, az edzőtermi edzések előtt minden alkalommal. Nekem kifejezetten fontos, hogy jól érezzem magam a bőrömben, legyen önbizalmam, így tudok hosszú távon kiegyensúlyozott és vidám lenni.” Az L-Carnitine 1000 mg az L-karnitin igen hatékony és tiszta formáját tartalmazza: a tartarátot. Az L-Carnitine egy amonisav peptid, ami a legnagyobb kalóriatartalmú energiahordozók, a zsírok mobilizálásában segíthet.
 
A világversenyen elért elképesztő eredmény után Edina nem tervez további versenyeket. Jelenleg igyekszik eleget tenni a rengeteg felkérésnek, címlapra, óriásplakátokra, divatanyagokba fotózzák rendszeresen. A fotózásokra Edina szigorú diétával és edzésprogrammal készül, csinos alakja tökéletesítése érdekében pedig az L-Carnitine testsúly-kontroll formulát veti be.
 
Kulcsár Edinára maximálisan igaz a mondás: ép testben ép lélek. Az egészséges életmódnak és a gondosan megválasztott táplálék-kiegészítőknek köszönhetően a képekről egy magabiztos és kiegyensúlyozott fiatal lány néz ránk, akinek nemcsak szuper az alakja, de gyönyörű mosolya bárkit jókedvre derít.

Hirdetés