Tereptriatlon Nőtincsen Hír

Nőtincs blog; http://notincs.amcomp.eu/blog1.php
2011/08/15
Ezzel a versennyel azokhoz a triatlonosokhoz is szólunk, akik kacérkodnak ennek a szakágnak a kipróbálásával, de túl nehéznek találják a többi magyarországi terepversenyt pályáját.
Hirdetés
Nőtincsen hetedik alkalommal kerül megrendezésre tereptriatlon verseny. A festői környezet és a vendéglátó nőtincsi önkormányzat hozzáállása ideális helyszínné teszik a települést egy ilyen viadal megrendezésére.
Idén számos további programra is lehetőség mutatkozik: augusztus 20-án este, az Önkormányzat és a Seholsziget Élménypark is színes programokkal készül. A sátorozási lehetőség adott a versenyközpont mellett, sőt aki valami igazán különleges szálláshelyre vágyik, indiánsátorban is aludhat az Élménypark területén. További szálláslehetőségek: , .
 
Vasárnap a triatloné lesz a főszerep , 11 órakor A sprint futammal veszi kezdetét a rendezvény, ahol az ország leggyorsabb tereptriatlon pályáján mérhetik össze tudásukat az indulók. A pálya mindenki számára teljesíthető,  a kerékpáros szakasz akár Trekking kerékpárral is járható, de azért a szakág kedvelőinek is tartogat kihívást egy-egy szakasz. Délután a 13:30-tól a gyermekek , majd 14:15 -től az újoncok mérhetik össze a tudásukat  a rövidített és könnyített pályán . Az eredményhirdetés után a szokásos egytálétellel kedveskedik az önkormányzat a résztvevőnek.
 
Ezzel a versennyel azokhoz a triatlonosokhoz is szólunk, akik kacérkodnak ennek a szakágnak a kipróbálásával, de túl nehéznek találják a többi magyarországi terepversenyt pályáját. Szólunk azokhoz, akik túl drágának találják a többi terepversenyt és ez tartotta vissza őket. Itt mindnyájan megtalálhatják a számításukat egy gyors, könnyű, de azért néhány szakaszon kihívásokkal teli pályán.
Mindenkit szeretettel várunk Nőtincsen bővebb info: Klikk ide!
 
Fotók a tavalyi versenyről:
Hirdetés