Tereptriatlon a Balaton Bike Fest-en Hír

Terepsport.hu
2011/05/16
X2S Tereptriatlon Országos Bajnokság, Balatonfüred – Európa-bajnokság elő verseny
Hirdetés
A Balaton Bike Fest keretein belül a tavalyi, szelesre sikeredett verseny után idén - 2011. június 26. vasárnap – Tereptriatlon Országos Bajnokságot rendez a X2S TEAM Balatofüreden - egy könnyen teljesíthető tereptriatlon versenyt.
Az OB a visegrádi Tereptriatlon Európa-bajnokság elő versenye , szintfelmérője lehet mindenki számára. Itt megtapasztalhatják az indulók, hogy nemzetközi mezőnyben hogyan állja meg a helyüket!
 
81538-cegek_visegrad2009-4.jpg
 
A kevés szintkülönbség miatt a megfelelő edzettséggel, de kevesebb technikai tudással rendelkező sportolóknak komoly lehetőség, hogy egy Országos Bajnokság keretében próbálják ki magukat.
A víz lételemünk, minden sportos családban van terepkerékpár és milyen jóleső érzés, tanulás vagy munka után felfrissülni egy pár kilométeres kocogással. Nem titkolt célunk, hogy a tereptriatlont ilyen típusú versenyekkel kell megszerettetni a több sportágat - akár csak hobbi szinten - űző sportolókkal.
 
81538-hz3k0446-01.jpg
 
2011-ben a Balaton Bike Fest-en az X2S Tereptriatlon Országos Bajnokságán a futást egy különleges Nemzetközi Kategóriás Olimpiai Cross Mountain Bike versenypályán rendezzük meg. A több körös, jól látható futópálya, a döntött kanyarban futás és a mini ugratók adta lehetőségek, igazán különleges, egyedi élményt nyújtanak majd, így a versenyt egy játékos futással tudod befejezni. Mindezek mellé a Balaton-felvidék dombjainak látványa garantálja a maradandó emlékeket.
Ha eljössz, már csak nyertes lehetsz. Ne maradj ki! Gyere és játssz!
Egyéni és váltóverseny, gyerekfutamok.
 
81538-x2s_visegrad_technikai.jpg
 
Bízzál magadban és indulj a világon is egyedülálló terepsorozaton a Balaton mellett és Visegrádon , Magyarország két kiemelkedő jelentőségű területén!
Mindenkit szeretettel vár a X2S TEAM, a Balaton Bike Fest és a Visegrádi Terepfesztivál, a Duna MTB maraton versennyel!
Hirdetés