The Art Of Flight filmvetítés az Urániában Hír

Red Bull
2011/10/25
Ha már azt gondoltad, hogy a snowboard-film kategóriából nem lehet újat, jobbat, többet kihozni...
Hirdetés
Életre kel a sport-akciófilmek vadonatúj kategóriája: a Red Bull Media House és a Brain Farm Digital Cinema koprodukciója bemutatja Curt Morgan filmjét, melynek címe „ The Art of FLIGHT ”.
A két éves munkával létrejött „ The Art of FLIGHT ” lehetőséget adott a snowboardos világ egyik legjobbjának, Travis Rice -nak és barátainak annak újraértelmezésére, hogy a havas hegyek között mi minden lehetséges. A 2010 januárjában indult nagyszabású produkciós forgatás helyszínéül a chilei Darwin-hegység , az alaszkai Tordrillo hegylánc , a Snake River hegység Wyoming államban, a coloradói Aspen , az Andok , valamint a brit columbiai Kootenay hegység, Revelstoke és Goat lánchegység szolgáltak.
 
Klikk a képre a filmelőzetesért!
 
A „ The Art of FLIGHT ” egyenlő arányban elegyíti a lélegzetelállító akciót, idegtépő kalandot és az út során elkerülhetetlenül megélt drámai helyzeteket, ezáltal a néző páratlan lehetőséget kap az út erőfeszítéseinek lényegében első kézből történő átélésére.
A film során szemtanúi lehetünk a csapat által átélt felemelő pillanatoknak és mélypontoknak egyaránt: a vadonatúj trükkök sikeres kipróbálásától az új területek meghódításáig, valamint a lavinák, a rossz döntések és balesetek bekövetkeztéig. Most először kapnak lehetőséget a nézők arra, hogy az új, eddig feltáratlan hegyek utáni sikeres, ám gyakran komoly megpróbáltatást jelentő felfedező túra részévé váljanak.
 
A „ The Art of FLIGHT ” ősbemutatóján, amelyet az ikonikusnak számító New York-i Beacon filmszínházban rendeztek szeptember 7-én, megjelent a film teljes szereplőgárdája és stábja: Travis Rice, John Jackson, Pat Moore, Mark Landvik, Nicolas Müller, Mark McMorris, Eero Niemela, Scotty Lago, Jake Blauvelt, Jeremy Jones, DCP, valamint olyan hírességek, mint Justin Timberlake, Owen Wilson, Mike Diamond a Beastie Boys zenekarból, illetve a világ legjobb hódeszkásai és több ezer lelkes rajongó, így nem is lehet kérdéses, hogy teltházas előadást tartottak.
 
Az európai bemutatókkal összhangban, Magyarországon november 9-én, este 21 órától kerül sor a film szélesvásznú, ingyenes premiervetítésére az Uránia Nemzeti Filmszínházban.
A nagy érdeklődésre való tekintettel a vetítésre előregisztrációval biztosíthatod a helyed, amit erre az e-mail címre küldött levéllel tehetsz meg november 8 -ig: redbull.kommunikacio@hu.redbull.com ! Csak névre szóló regisztrációkat fogadunk el!
Az előre regisztráltakat 20.15 - 20.45 között engedjük be, ezután a helyszínen megjelent, nem regisztráltak közül töltjük fel az ülőhelyeket
A vetítés ingyenes!
 
A vetítést követően megtekintheted az Art of FLIG HT forgatásáról összeállított képkiállítást, valamint a kihelyezett számítógépes játékokon megmérkőzhetsz az Art of FLIGHT logóval ellátott Quicksilver ajándékokért, és egy, az ausztriai Ridehouse -ba 2 fő részére felajánlott hétvégi kiruccanásért!
A film ihlette játékkal addig is tudsz gyakorolni! Az este folyamán a hangulatról egy meglepetés DJ gondoskodik.
Tervezett program:
20.15-20.45 - Előregisztrált vendégek beengedése 20.45-21.00 - Helyszínen megjelent, nem regisztrált nézők beengedése 21.00 - Vetítés kezdete 22:20 - Art of FLIGHT képkiállítás megnyitó & Art of FLIGHT játék brandingelt ajándékokért 01.00 - Kapuzárás
Hirdetés