Sejehaj, nem fázik többet a sejhaj

Sejehaj, nem fázik többet a sejhaj

(x) - Támogatott tartalom
2015/11/25
Kedvező családi árak, új 6-os ülésfűtéses sífelvonó, 300 hektáros pálya, 110 pályakilométer, 30 felvonó, új szálláshelyek, új erdei pályaszakaszok, freeride coaching.. és még sok más Nassfelden!

Az egész család remekül szórakozik, mégsem ürül ki teljesen a pénztárca? Az ingyen síelés, az 1 eurós gyermeksí kölcsönzés és számtalan vonzó ajánlat miatt a karintiai téli üdülés Nassfelden és a Weissensee-nél igen jutányos áron érhető most el!

Napfényes csúszás a déli lejtőkön Forrás: (c) Nassfeld.at
Napfényes csúszás a déli lejtőkön
Kép forrása: (c) Nassfeld.at

Galériáért katt a képre!

 

Nagyszerű számok: Új 6-os sífelvonó

November végén beindul az új „Rudnigsattelbahn“, amely egy modern, gyerekbiztos, igen kényelmes, hatüléses felvonó, időjárástól védő burkolattal és ülésfűtéssel! 1250 méter hosszú, majdnem 370 méter magasságkülönbséget hidal át és 2,2 pályakilométert tesz megközelíthetővé. Az új berendezés óránként 3200 személyt tud szállítani. A "Warm Up“ Mössernbahn hatüléses és ülésfűtéses felvonó erre a szezonra pedig védőburkolatot (tetőt) kapott.


Nagyobb terület: 300 hektáros pálya

A bővítéseknek köszönhetően összességében majd 20 hektárral növelték a pályafelületet. A nassfeldi pálya így már 300 hektár – olyan, mintha a komplett bécsi belvárost sítalpakon elszállítanák.
A nassfeldi síterület immár 110 pályakilométeren 30 hegyi felvonóval és lifttel várja vendégeit.

Az utóbbi években átlagosan 7-8 méter leesett havat mértek Nassfelden. Azért viszont, hogy mindig garantálni lehessen a megfelelő hóviszonyokat, kibővítették a hóágyú parkot, az áramellátást és a pumpaállomást, valamint kiépítették a víztartályokat.


Komfort és korszerűség az új szálláshelyeken

Idén újra megnyitották az Almhotel Karnten-t, a 100 ágyas 4 csillagos szállodát közvetlenül a Gartnerkofel 4es-felvonó pályáinál.

A közvetlen közelben található a szintén négy csillagos Alm Resort Nassfeld, mely nyáron 28 új, modern apartmannal lett bővítve. Így most összesen 380 ágy áll rendelkezésre.

 

Síkalandorok! Ne kíméljetek!

Nassfelden tudják, amit a szülők amúgy is tudnak: amint a gyerekek megtanulják a hóekét, rögtön felfedezőútra indulnak. Minél nagyobb a gyerek, annál merészebb tervet eszel ki. Hogy a kalandvágyat a megfelelő irányba tereljék, a pálya melleti erdei utaktól egészen a Funslope-ig izgalmas szakaszokat jelöltek ki a számukra. A Funslope egyesíti a pálya, a Funpark és a cross legjobb vonásait. Tíz hullámon, két ugratón és kilenc meredek kanyaron át halad keresztül az erdőn. Egy igazi paradicsom a fiatal síkalandorok számára.


Freeride coaching

A nassfeldi látványos freeride területeken és a vonzó hóparkban aztán kiderül, miert is érdemes idejönni: snowboard pálya ugratókkal, korlátokkal és egy Snow-Cross-Park szolgáltatja a szórakozást. 
Ezen kívül vasárnaponként tartják a „Shred School“-t a menő freestylerek számára, illetve azoknak, akik szeretnének azok lenni. Személyre szabott segítség, ingyen coaching – mind a kezdő, mind a haladó freestylerek megtalálják a számításukat. Aki pedig egy új trükköt tanult, készíthet róla fotót vagy videót, majd az ingyen wifinek köszönhetően azonnal megoszthatja barátaival.


Napfényes csúszás a déli lejtőkön Forrás: (c) Nassfeld.at
Napfényes csúszás a déli lejtőkön
Kép forrása: (c) Nassfeld.at

Galériáért katt a képre!


NTC Blue Day - próbálj ki szokatlan téli sportokat!


Valami szokatlanra vágysz? Carving, Skifox, Airboard, Snowbike és Snowskate – a divatos sportágak listája hosszú, de mind kipróbálható a Tressdorfer Alm-on a NTC-központban a „NTC Blue Day“ keretében. A változatosság garantált!


Speed up your ski-life!

Síörömök teljes gőzzel? A nassfeldi sebességmérő pontnál feketén-fehéren látható a legjobb idő és folyamatosan rekordokat lehet dönteni. A Ski-Movie pályán kézzel fogható a száguldás és az adrenalin: profiként óriás szlalomot csúszni, majd a videót ingyen posztolni.


Kellemes meglepetés a családi költségvetésnek

Nassfeld, Ausztria top 10 síterületének egyike, számos meglepetést tartogat, melyek garantálják a család szórakozását és nem terhelik meg a családi költségvetést sem:

- „Kids surprise“
Idén debütál először a „Kids surprise“ akcióa tíz évnél fiatalabb gyerekek egész szezonban minden szombaton vonzó 10 euróért kapnak napi jegyet.


„“ 
December 4-24. között, valamint 2016. március 12-től az április 10-i szezonzárásig Nassfeld még síelni is meghívja a gyerekeket. A síelés díjtalan, a gyerekek ingyen alszanak a szülők, ill. a nagyszülők szobájában (ellátással együtt). A „SkiHits for Kids PREMIUM“ csomagba ezen felül még a felszerelés és a síiskola is beletartozik. Költség: nulla euró.


Hihetetlen kedvezmény a legújabb felszerelések bérlésére

Nassfeld a sífelszerelések esetében is különleges meglepetésekkel jeleskedik. Az egész szezonra érvényes: ha mindkét szülő sífelszerelést vagy snowboard-ot bérel, akkor minden 10 évnél kisebb gyerek ingyen juthat ehhez a szolgáltatáshoz. Ha az egyik szülő veszi igénybe a síkölcsönzést, akkor egy gyermekre érvényes az akció. 
Ezen kívül még minden mellékszezonban a 15 évesnél fiatalabb vendégeknek a síkölcsönzés csak napi 1 euróba kerül.



„Nassfeld Special 4=3“

Az akciós időszakokban 4 napig élvezheted Nassfelden a sielés örömeit, de csupán három napot kell fizetned érte!

Gartnerkofel sípálya Forrás: (c) Nassfeld.at
Gartnerkofel sípálya
Kép forrása: (c) Nassfeld.at

Galériáért katt a képre!
 

A kisgyerekes családok álma: Weissensee sípályák

A Weissensee-nél síelni annyi, mint élvezettel lesiklani egy családbarát pályán. Igazán jó tipp kisgyerekes családoknak és azoknak, akik szeretik egy kicsi, nyugodt síterep hangulatát. 

"Meterix" – gyermekcentiméter
Minél alacsonyabb, annál olcsóbb!
 A 12 évesnél fiatalabb gyerekekre érvényes. A szálláson, a síiskolánál, síkölcsönzésnél és a felvonónál a magasság szerint történik az elszámolás.


- Weissensee Naturpark kedvezmények: 
Családi jegy vásárlásánál például csupán a két szülőnek kell fizetnie, a gyerekek ingyen használhatják a felvonókat. Ráadásul 2016. február 21-e és március 6-a között mindenki számára ingyenes a síelés. Egyszerűen csak foglald le üdülésedet a 40 partner egyikénél, váltsd be vendégjegyet és már indulhatsz is fel a hegyre!

 

Nassfeld vitathatatlan előnyei

- rengeteg napsütéses óra: a szezononkénti átlag 850 napsütéses órával Nassfelden kereken 100 órával több napsütést élvezhetsz mint az Alpok északi oldalán

- ingyen síbusz a Weissensee-nél, mely elvisz bárhely helységből a hegyi felvonó alsó állomásáig

- síelés utáni azonnali wellness élmények: az „Aquarena“ víz- és wellnes oázisban Kötschach-Mauthen-ben közvetlenül a családi síterepnél

De mindezt mennyiért - és hol szálljunk meg Nassfelden?
A budapesti Nassfeld Iroda és a Sionline.hu, minden nassfeldi szállás ajánlatát kedvezményesen kínálja a magyar vendégeknek. Válogathatunk a pályaszállás akciókból vagy akár a sípálya tetején található exkluzív wellness szállodák kedvezményes ajánlataiból is. A régióban a sípályától 20-25 km-es távolságig a legkülönbözőbb hangulatos apartmanok, panziók és szállodák kedvezményes ajánlataiból választhatjuk ki már 12 Eurótól a számunka ideális szállást. A budapesti Nassfeld Iroda szakértő utazási tanácsadói készséggel állnak a vendégek rendelkezésére és megtalálják a legmegfelelőbb szállást.

 

Elérhetőség:
Nassfeld Információs Iroda Budapest
+361-329-6355
magyar@nassfeld.at