Látványos Snowboard verseny Nassfelden

Nassfeld Magyarország
2014/03/28
Flikk flakk 14 méter magasan, hurkolt vascsöveken erőfitogtatás és party
Hirdetés

Március 29-én egy izgalmas Snowboard versenyre ("Southsidejam") hívjuk meg Önt Nassfelden, a Gartnerkofel Snowparkba. A versenyen, amit "Shred battle" néven is ismerhetünk a snowboardosok mutatják be a legjobb és legkülönlegesebb trükkjeiket.

A versenyzők két kategóriában mérhetik össze tudásukat: a "Kickercontest" versenyzői bemutatják a saját ugrószámukat - 14 méter magasan fordulnak meg a levegőben. A "Railsession" versenyzői pedig egyenes, lefelé tartó és hurkolt vascsöveken csillogtatják meg tehetségüket. Mindkét kategóriában többször próbálkozhatnak a versenyzők, hogy a négy tagú független zsűrit meggyőzzék az ügyességükről.

A díjazás több kategóriában történik, sőt külön jutalmazzák a gyerekeket (16 éves korig), a hölgyeket és a profikat. A győztesnek nemcsak a dicsőség és a hírnév jár, hanem számos díjat is nyer.

Kezdés: március 29. szombat, 09:15. A résztvevőket a Millennium-Expressz völgyállomásától síbusz szállítja a verseny helyszínére. A nevezési díj: 10 euró. A jó hangulatról a Four Star Foundation zenekar és a B.Visible gondoskodik a "Cube"-ban.

Hirdetés