Menü

2016.01.19.     Hozzászólás 0

Nassfeld Iroda Budapest

Freeride Nassfelden

Nassfeld freeride funparkká alakul, ha te is úgy akarod: hosszú-, széles lejtők, erdei szűzhavas szlalom a fák között és cliffdrop a legmerészebbeknek!


Hó, hó, még több hó!

Nassfelden már-már hagyománya van a méteres hóeséseknek, ahogyan tavaly is történt februárban: a legnagyobb hóréteg, amit mértek 440 cm volt!

Jelenleg tökéletes hóviszonyok várnak nem csak a pályákon, hanem a freeride-ra alkalmas területeken is! Ha saját szemeddel is látni akarod milyen az aktuális hóhelyzet, kattints a Hójelentés menüpontunkra!

(Hirdetés)

Szezonkezdő 4=3 akció Nassfelden: 1 éjszaka ajándék!

További információ ITT ->>>


Azt pedig, hogy milyen a frissen esett, mély porhóban siklani, csak az tudhatja, aki már egyszer legalább átélte ezt az élményt. Nem véletlenül ez az érzés az, amelyet sok síelő és snowboardos is "üldöz", ez az, amiből soha nem lehet elég.

Nassfelden szerencsére számos olyan freeride zóna van, ahol a gyakorlott és tapasztalt síelők és snowboardosok hódolhatnak ezen szenvedélyüknek és élvezhetik a totális szabadságot.

 Az igazi porhavas élmény! Forrás: www.nassfeld.at
Galériáért katt a képre!

Szabadság távol a sípályáktól..

Hála az egyedi mikroklímának, Nassfeld a teljes téli szezonban bizonyítottan hóbiztos síterepnek számít. A délről áramló csapadékos hidegfront erős havazást hoz, amely Karintiának ebbe a szegletébe vonzza a porhóval borított lejtők rajongóit.

(Hirdetés)

-5% kedvezmény a nassfeldi felnőtt síbérletek árából!  

További információ ITT ->>>


Sok offpiste pálya a könnyebbség kedvéért felvonóval is megközelíthető, míg a hagyományos módszert kedvelők lépésről-lépésre "fókázzák" fel magukat a hegyoldalakon, hogy aztán végül visszacsússzanak a völgybe.

Tulajdonképpen annyi freeride lehetőség van ezen a környéken, hogy nem csak az részesülhet szűzhavas élményben, aki elsőként száll fel reggel a liftre, hanem akár a későn kelők is találhatnak olyan helyeket, ahol ők húzzák az első íveket a hóba.


Cliffdrop, ha mered! Forrás: www.nassfeld.at
Galériáért katt a képre!


Freeride mennyország..

A freeride valójában a hegy hatalmas funparkká alakításáról szól. Nassfeld változatos domborzatával ideális játszótér minden porhavas élményre éhező síelőnek és boardosnak:

1# Hosszú és széles lejtőkön akarod húzni az íveket? Győzödj meg róla magad, hogy van ilyen!

2# Behavazott erdőben, fák között akarod felturbózni az adrenalin szintedet? Próbáld ki!

3# Szívesen ugranál cliffdrop-ot? Itt az alkalom!


Bőven van hely a pályák mentén kis "titkosokat" is megjárni a freeride érzésre vágyóknak. Ha nagyon extrém vagy és olyan exkluzív terepen hasítanál, ahol csak kevesek, a biztonság kedvéért vezetett freeride-túrára is benevezhetsz.

Valamint tudod e - ami mellesleg nem porhavas "porhintés" -, hogy Nassfeldre egy szezonban más, északabbra eső síterepekhez viszonyítva átlagosan több, mint 100 órányi napsütéssel jut több? Ergo nagyobb az esélyed a napfényben csillogó porhavas élményre, mint másutt a régióban!

Kedvcsinálóként nézd meg milyen a freeride életérzés Nassfelden:Ha már viszket a talpad egy kis nassfeldi síelésre, ki ne hagyd az 5%-os síbérlet akciót és a kedvezményes csomagajánlatokat:

(Hirdetés)

Nassfeldi pályaszállás az Alpenhauser Marciusban! 7 éjszaka

most 134 euró/fő!

További információ ITT ->>>

(Hirdetés)

Nassfeld pályaszállás AKCIÓ a Síelők kedvenc szálláshelyén

További információ ITT ->>>

(Hirdetés)

Síelj Nassfelden SZÁLLÁSSAL ÉS SÍBÉRLETTEL együtt már

12 900 Ft-tól!


Használd ki az akciót ->>>

(Hirdetés)

NAPFÉNYES SÍELÉS NASSFELDEN már 12 900 Ft/fő/éjtől


További információ ITT ->>>


Részletekért, ajánlatkérésért hívd a budapesti Nassfeld Irodát a +361 329 6355 telefonszámon vagy írj emailt a magyar@nassfeld.at email címre és a Nassfeld szakértő utazási tanácsadók megtalálják Önnek a legkedvezőbb ajánlatot!


Kapcsolat:
Nassfeld Iroda Budapest
1052 Budapest, Fehérhajó utca 8-10
Tel: +361  329 6355
magyar@nassfeld.at
www.nassfeld.at/hu

Logo Forrás: Nassfeld Iroda Budapest

Olvass többet a témáról: , snowboard, nassfeld, ausztria, freeride

Ajánló