Menü

2016.12.02.     Hozzászólás 0

Mostviertel Tourismus GmbH

Guga hö - napfelkelte síelés a Mostviertelben

2017. februártól indul a Guga hö kora reggeli exkluzív síelő program, amelyen a napfelkelte pillanatától kezdve egy ízletes hütte reggeli elfogyaszásáig egy messzemenőkig fullos délelőttön vehetsz részt!


"Guga hö" - síelés a kora reggeli órákban a mostvierteli hegyekben!

Van kedved a mostvierteli Alpokban felejthetetlen síelést és kulináris élményeket szerezni? 2017. februárjától a koránkelőket egy egészen különleges ajánlat várja a mostvierteli hegyekben. A „Guga hö“-re keresztelt új ajánlat már hajnalban a pályára hívja a koránkelőket!

Guga hö reggeli síelés Forrás: (c) Mostviertel Tourismus GmbH


Most először: csodás síelés napkeltekor!

Képzeld el, milyen is lenne egy forró csésze teával a kézben, tábortűznél melegedve a völgyállomásnál várni a napfelkelte pillanatát, majd a sílifttel fellibegőzni a hegytetőre, ahol érintetlen sípályák és tökéletes nyugalom vár?..A csúcson belélegezni a friss kora reggeli levegőt és tekintetünkkel elkalandozni a lassan ébredező táj felett. Majd a síszemüvegünket a helyére tolva az első íveket húzni az érintetlen sípályán..

A síelés pillanatában már valószínűleg mindenki teljesen felébredt, azaz "Guga hö" állapotba került és figyelmesen hallgatja a hegyi vezetőt, aki profi tippeket oszt meg a csoporttal. Ő természetesen remekül ismeri a hegyi kilátópontokat, ahonnan megcsodálhatjuk a felkelő nap első sugarait. Az eseményeket GoPro kamerán is rögzíthetjük, így megőrizve a „Guga hö“ élményének emlékezetes pillanatait.

Korgó gyomorral a hüttébe!

Ha már úgy érzed, hogy ég a vádlid és már délelőttre túl vagy az exkluzív pályaélmények nagyján, örömmel térhetsz be a hüttébe, ahol már lobog a tűz a kandallóban és körtepezsgő gyöngyzik a pohárban.

Itt az ideje egy regionális finomságokból álló bőséges reggelinek! A gazdasszony mostvierteli specialitásokat tesz az asztalra és még egy egészen különleges fogást is feltálal. A reggeli után pedig energiával újra töltekezve indulhatsz neki ismét a sípályáknak - vagy akár ledőlhetsz az egyik fenti napozószékben, a pompás Mostvierteli panorámát csodálva. Ez az igazi síélmény!

Guga hö reggeli síelés Forrás: (c) Alexander Kaiser

 

Mit is takar pontosan a "Guga hö" ajánlat?

- Találkozópont 6:30-kor a sílift völgyállomásánál
- Üdvözlő snack és tea az Ötscher:Grill-nél
- Exkluzív síélmény hegyi vezetővel a frissen karbantartott pályákon
- Mostvierteli hütte reggeli regionális finomságokkal
- Félnapos síbérlet (déli 12 óráig)

Ár: 89 Euró/főHelyszínek és időpontok 2017-ben:
 

Február 18. Annaberg
Február 25. Gemeindealpe-Mitterbach
Március 4. Lackenhof-Ötscher
Március 11. Gemeindealpe-Mitterbach
Március 18. Annaberg
Március 25. Lackenhof-Ötscher
Április 1. Göstling-Hochkar
Április 15. Göstling-Hochkar

 

Minimális létszám: 10 fő
Maximális létszám: 30 fő

 

Információ és foglalás:
Mostviertel Tourismus GmbH
+43 07484/204 44
info@mostviertel.at
www.mostviertel.at

Logó Forrás: Mostviertel Tourismus GmbH

Olvass többet a témáról: Mostviertel, Alsó-Ausztria, snowboard,

Ajánló