Megérkezett a hó a hétvégi Magyar Snowboard Kupafutamhoz Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2011/02/17
...már semmi sem befolyásolja a hétvégi Burn Mátra Open & Billabong Style Matsterz megrendezését...
Hirdetés
A Burn és Magyar Snowboard Szövetség idei, sorban következő harmadik kupafutamán a mátraszentistváni Síparkban minden jel szerint friss hóban állnak rajthoz a versenyzők. Február 19-én 10.00 órától GS (Giant Slalom) indul, 13:00 órától pedig a freestyle versenyzők mérik össze tudásukat a Big Air -en. Vasárnap a legszebb trükköké lesz a főszerep
Bár az utóbbi időszak nem kényeztetett el bennünket hóval, mára virradóan intenzív havazás kezdődött a Mátrában és most már semmi sem befolyásolja a hétvégi Burn Mátra Open & Billabong Style Matsterz megrendezését. A verseny szervezői és a pálya üzemeltetői folyamatos munkával ideális körülményeket teremtenek a Síparkban. Bár az eddig esett kevés hó miatt az eredetileg tervezett parallel olimpiai versenyszám helyett Giant Slalom indul, a színvonalas verseny garantált a Mátra jelenleg legstabilabban üzemelő síterepének legmeredekebb, fekete-piros pályáján.
A változó intenzitású hóeséssel, a stabil mínusz fokokkal, a folyamatos ágyúzással, és a mesterséges hóval minden adott az év egyik legnagyobb snowboard eseményhez, amelynek második napján, vasárnap 12.00 órakor a trükkök nagymesterei mérettetnek meg egy új versenyszámban, a Billabong Style Masterzen . A legstílusosabb és legszebb trükkök kivitelezői mesterfokozatot kapnak.
Várunk mindenkit Mátraszentistvánon a Síparkban, a Burn Mátra Open-en!
Hirdetés