Hóesésben ért véget a Burn Mátra Open Hír

Msbsz
2011/02/21
A kupasorozat azonban tovább folytatódik. Február 27-én Stuhleken mérettetnek meg a snowboardosok.
Hirdetés
Kifogástalan minőségű pályán versenyezhettek tegnap Magyarország legjobb snowboardosai a mátraszentistváni Síparkban, akik a szervezők munkáját gyors és technikás óriásműlesiklással, valamint látványos ugrásokkal és trükkökkel hálálták meg.
 
81343-Burn-Matra-Open-13-.jpg
 
Több mint félszáz (vagyis ötvennél is többen - a szerk .) nevező vett részt a Burn és a Magyar Snowboard Szövetség által szervezett szombati kupafutamon, ahol nemcsak a legjobb riderek, de a vállalkozó szellemű, bátor amatőrök is rajthoz álltak. Elsőként a Giant Slalomra nevező alpinosoké volt a főszerep. Meglepetés igaz nem történt, ugyanis egész éves stabil teljesítményével ismételten Pátkai Marcell végzett a legjobb időeredménnyel, a versenyzők kivétel nélkül elégedetten csatolták le deszkájukat a szoros mérkőzés után. A dobogó második fokára Sümegi Péter, a harmadikra pedig Papp Endre állhatott.
 
81343-Burn-Matra-Open-24-.jpg
 
A lányok szintén jól szerepeltek. Az első helyen Viszlay Vanda, a másodikon Schneider Sára, a harmadikon pedig Strobl Apolka végzett.
Délután a freestyle versenyzők ugrásait csodálhatták meg a nézők, akik elképesztő trükkökkel, szaltókkal tették izgalmassá a döntőt. Noha a riderek egymás ellen versenyeztek, dicséretes összetartással, közösen szurkoltak egymásnak és a hibátlan trükköknek.
 
81343-Burn-Matra-Open-9-.jpg
 
A baráti hangulatú Big Airt végül Koczka Gergely nyerte. Csontos Milán a második, Horváth Ádám pedig a harmadik lett. A két induló hölgy elismerése sem maradt el. Nebusz Csenge és Laska Zsófia  ahogy a többi versenyző, ők is átvehették a Burn és a Magyar Snowboard Szövetség ajándékát.
A kupasorozat azonban tovább folytatódik. Február 27-én Stuhleken mérettetnek meg a snowboardosok. Az osztrák pályán paralell óriás műlesiklást és a soron követlező IV.Big Air freestyle döntőt szervezi közösen a Burn és a Magyar Snowboard Szövetség.
Hirdetés