Menü

2012.01.16.     Hozzászólás 0

Magyar Snowboard Szövetség

Csigolyatörése miatt nem indulhat a világbajnokságon

A legjobb női snowboardosunk másfél hónapra hazaköltözött Ausztriából


Magyarország legjobb női snowboardosa, Gyarmati Anna, vagy, ahogy mindenki szólítja, Panka ismét bebizonyította,a legjobb sportolók közt a helye. Profizmusa nemcsak a pályán, hanem azon túl is megmutatkozik. A 19 éves lány hősiesen viselte a hírt, hogy csigolyatörése miatt nem indulhat az oslói világbajnokságon.

Gyarmati Annát kényszerpihenőre fogta az orvosa, miután a junior világbajnok lány Svájcban, a legrangosabb TTR versenyen, Davos-ban rosszul érkezett a huszonöt méteres ugratóról.

 

Gyarmati Anna

 

„Sajnos deréktájt eltörött egy csigolyám, így hazaszállítottak. Azóta úszom, pihenek, és sokat sétálok. Tehát követem az orvos utasítását, hogy mielőbb meggyógyuljak” – mondta Panka, aki teljes higgadtsággal, hősiesen viselte a sérülést, noha nagy esélyesként vett volna részt az oslói VB-n.

„Az orvos szerint 6-7 hétig nem vagyok harcképes, amit tudomásul veszek, még ha ez lemondással jár is. Ahogy viszont jobban leszek, rögtön megyek vissza Ausztriába, hogy még az idényben csúszhassak" – tette hozzá a legjobb női versenyzőnk.

Ezúton kívánunk neki gyors felépülést és sikeres visszatérést a snowboard világába! (a szerk.)

Olvass többet a témáról: snowboard