Menü

2015.01.20.     Hozzászólás 0

Téli símentes sportlehetőségek Donovalyban

Milyen sportolási- és szórakozási lehetőségek vannak Donovalyban?


Kinek lehet érdekes az alábbi téli sportlehetőségek listája? Egyfelől annak, aki nem szeret, vagy csak már nem akar síelni, de szívesen csinál valami aktívat télen, vagy annak, aki van olyan mázlista, hogy huzamosabb időt tölthet kint Donovalyban és kipróbálna mást is síelésen kívül.

 

Riders Park
Elsőként még nem is távolodunk el túlzottan a síeléstől, de a hagyományos értelemben vett lecsúszáshoz képest azért nagy a különbség. Profi csapat építi és gondozza minden nap a Donovaly Riders Parkot, ahol kipróbálhatod milyen érzés elemelkedni a talajtól.

 
Siklóernyő - Paragliding

Ha már a talajtól való elemelkedés szóba jött, emelkedj egy picit magasabbra, mint amit az ugratók engednek. Emelkedj felül félelmeiden szó szerint és nézd meg a sípályákat madártávlatból is... a környező hegyvidékről nem is beszélve. A tandemrepülés ára 60 Euró.

 
Lovas szán
Passzív, de annál romantikusabb téli program gyerekeknek 4, felnőtteknek 6 Euróért.

  

Kutyaszán
Három napos kirándulás havon alvással, reggelivel, vacsorával. Ha bírod a kutyákat és az izgalmas kalandokat, próbáld ki, életre szóló élmény lesz. Ha csak belekóstólnál, fél-, illetve egy órás programon is részt vehetsz.

 

02.jpg

 
Korcsolyapálya
Túl sok magyarázatra nem szorul talán. A Nova Hola oldalon a Telemix felvonó aljában található a korcsolyapálya, ami egész nap, világítással ellátva várja a tisztelt nagyérdeműt.

Olvass többet a témáról: donovaly

Ajánló