Menetrend szerinti busszal Budapestről Donovalyba! Hír

2018/12/18
Naponta akár 3 járat a téli szezonban, csupán 3,5 órás menetidővel!
Hirdetés

Donovaly kedvelt sítelepére menetrend szerinti távolsági busz indul Budapestről:

 

Közvetlen távolsági buszos összeköttetés Donovaly sítelepére

Naponta akár 3 járat a téli szezonban, csupán 3,5 órás menetidő Budapestről

Jegyek egy irányba 3199 forinttól, a sífelszerelés speciális poggyászként a busz csomagterében is szállítható

 

December elején a legtöbb európai sítelepen elindult a szezon, így akár már az ünnepi pihenés során is  lehetőség lesz elővenni a léceket. Szlovákia egyik legkedveltebb pályarendszere Donovalyban menetrend szerinti távolsági busszal is megközelíthető a téli hónapokban.

Snow Park Donovaly Forrás: Snow Park Donovaly
Snow Park Donovaly
Kép forrása: Snow Park Donovaly
 


Hétvégén akár 3 indulási időpont közül is választhatunk

A FlixBus téli menetrendjében napi rendszerességgel kínál összeköttetést Budapest és Donovaly között, a síelni vágyók a hétvégi napokon akár három indulási időpont közül is választhatnak. Az első busz 06:55-kor indul Budapestről, Donovalyból pedig 17:30-kor jön vissza az utolsó járat. A menetidő csupán 3,5 óra, a busz a sípályák közelében teszi le az utasokat, így autó nélkül is kényelmesen és rugalmasan kivitelezhető egy hétvégi túra.

Snow Park Donovaly Forrás: Snow Park Donovaly
Snow Park Donovaly
Kép forrása: Snow Park Donovaly


Síelés Donovalyban

A síterepen könnyű és közepesen nehéz pályák találhatók, összesen több mint 10 kilométeren lehet síelni, a leghosszabb pálya 2200 méteres. Az idei szezonban a sípark weboldala szerint a napi jegyek ára 13 és 34 euró között mozog időszaktól függően, a 16:00 és 21:00 közötti esti órákban akár ennél olcsóbban is lehet síelni. Az extrémebb élményekre vágyók freestyle trükköket is gyakorolhatnak különböző elemeken és ugratókon, az egészen kicsik pedig a síoviban tanulhatnak. Donovaly a síelésen kívül is ígér izgalmas téli élményeket, hótalpas és kutyafogatos túrák is foglalhatók a hegyen.

Sífelszerelés helyben is bérelhető, de különleges poggyászként a FlixBus ügyfélszolgálattal egyeztetve akár a busz csomagterében is szállíthatók a sílécek.

 

Összeköttetés Időtartam Napi indulások
száma
Jegyár a Flixbus.hu
oldalon (Ft-tól)
Speciális
poggyász (Ft/db)
Budapest <> Donovaly 3 óra
35 perc
2/3 3199 2700

 

 

Kapcsolat:

 

Hirdetés