A legjobb ajánlatok Donovalyból

A legjobb ajánlatok Donovalyból

(X) - Támogatott tartalom
2015/11/16
Az idei szezonban NEM emeltük a bérlet árakat, minden bérlet ára megegyezik a tavalyival!

Síelj, ameddig csak kedved tartja!

A tavalyi szezonban nagyon pozitív fogadtatása volt az egész napos síbérlet 7 órás síbérlettel való helyettesítésének. A 7 órás bérlet mellett kínálunk "órás" (2, 3, 4, 5 és 6 órás) síbérleteket rugalmas feltételekkel, melyek érvényessége a sílift kapukon történő első belépéssel indul. Korábban az egész napos síbérlet 8.30-tól 15.30-ig, január közepétől 16.00-ig volt érvényes.

Ha a valaki később érkezett, akkor is az egész napos bérletet fizette, rövidebb síelésért. Az új 7 órás jeggyel ha valaki például 9.15-kor érkezik, akár 16.15-ig is síelhet.

 

Lifestyle Donovaly Forrás: parksnow.sk
Lifestyle Donovaly
Kép forrása: parksnow.sk

 

A tavalyi sikerre való tekintettel idén is folyamatosan, megszakítás nélkül üzemeltetjük a „Négyüléses” és a P2 Záhradište felvonókat 8:30 - 21:00 között. Azaz este sem kell abbahagyni a síelést, egész nap folyamatosan síelhetünk. Így a rugalmas bérletekkel a síelőknek lehetősége nyílik, hogy kombinálják a nappali és az esti síelést.

Ha például 13.45-kor kezd valaki síelni, a 7 órás bérlettel akár este 20.45-ig síelhet Zahradiste-n!

ermészetesen továbbra is van lehetőség csak esti síelésre bérletet venni aminek az érvényessége 16.00-21.00-ig tart. 

Az idei szezonban NEM emeltük a bérlet árakat, minden bérlet ára megegyezik a tavalyival!

 

8-órás síbérlet

A 8- órás síbérlet azok számára alkalmas, akik szeretik élvezni szabadságot és nem szeretik lekötni magukat egy szezonbérlet megvásárlásával, gyakori látogatói síközpontunknak, de nem síelnek egész nap.

A sílift kapun történő első átlépéskor 1 óra kerül levonásra a síbérletből, ez idő alatt a síbérlet tulajdonosa korlátlan számban csúszhat le a sípályán és használhatja a sífelvonót.

Ha az első óra elteltével újra már nem lép át a beléptető kapun, akkor a kártyán még 7 óra marad, melyet bármikor felhasználhat nappali vagy esti síelésre. A következő óra a beléptető kapukon való újabb átlépéskor kerül levonásra, az első átlépéstől számított 60 perc eltelte után.

Példa: 8:25-kor megérkezek a központba és veszek egy 8 órás síbérletet. Első alkalommal 8.31 kor léptem át a beléptető kaput. Ebben a pillanatban teljes órát von le a rendszer egészen 9.31- ig . A további lesiklásokat pl. 8:44, 9:05, 9:18, 9:29- kor hajtom végre. Utána úgy döntök, hogy tartok egy kis szünetet és elmegyek a Husky bárba. A bérleten még mindig 7 teljes óra áll a rendelkezésemre. 11.40 kor újra elkezdek síelni és egy újabb óra kerül levonására 12.40-ig . Csak egyszer siklok le , mert találkozok az egyik ismerősömmel, aki meghív ebédre. Ebéd után már nem megyek vissza síelni, tehát még 6 óra marad a síbérletemen, melyet hasonlóképpen bármikor felhasználhatok, még akár aznap is, esti síelésre.

A 8 órás bérlet átruházható, nincs ellátva névvel és fotóval.

A bérleteket bármikor lehet használni – akár nappali, akár esti síelésre a teljes 2015/2016 síszezonban.

 

Sí Donovaly Forrás: parksnow.sk
Sí Donovaly
Kép forrása: parksnow.sk

 

Síelj minden nap a teljes szezonban mindössze 200 €-ért!

Vásárolj szezonbérletet és síelj mindennap Donovalyban! Az egyedülálló ajánlat kortól függetlenül mindenki részére elérhető 2015. december 25-ig! Ugyanazért az árért vásárolhatsz átruházható 10 napos bérletet, melyet megoszthatsz a családdal vagy a barátokkal. A szezonbérlet előnye az 1 napossal szemben, hogy

a szezonbérlet az esti síelésre is érvényes,
 

míg a 10 napos csak a nappali síelésre, 08.30 – 16.00 között.

 

Egész napos síelés főszezonban felnőtteknek már 17,50 €-tól!

PARK SNOW Card vendégkártya - Vedd kézbe üdülésedet!

Mi az a PARK SNOW Card?

A PARK SNOW Card vendégkártyát már az előző szezonokból ismerik a hozzánk látogatók. A vendégek tudják mi mindenre használhatják a kedvezmény kártyát amit partner szálláshelyeinken kapnak, minimum 2 éjszakás tartózkodás esetén. A kártyával sok szolgáltatást nagyon kedvező áron kapnak. A vendégeknek a vendégkártyáért 2,20 Eurót kell fizetni. Bónuszként a kártyához egy „klasszikus” képeslapot is ajándékozunk, melyet feladhat vagy ajándékként megtarthat a vendég. 

A legattraktívabb kedvezmények, melyeket a kártyával járnak
- kedvezmény 3- napos és 6- napos síbérletekre a PARK SNOW Donovalyban
- kedvezmények sí és snowboard felszerelések kölcsönzésekor, valamint sí és snowboard iskolákban és aquaparkokban 
- további információkat kedvezményeinkről a www.parksnow.sk weboldalon találsz.

A PARK SNOW Card vendégkártya a kulcsa a Donovalyn és Szlovákia szerte lévő partnereinknél eltöltött tökéletes üdülésnek.

Hogyan juthatok hozzá a PARK SNOW Card vendégkártyához?

A kedvezményekre jogosító vendégkártyát síközpontunkba való érkezés előtt a szállásadónál rendelheted meg, melyet a recepción, vagy az infócentrumban vehetsz át. A kártya típusa függ a Donavalyban töltött éjszakák számától is, más típusú kártyát biztosítsunk rövid tartózkodás esetén (2-4 éjszaka) és más típusút hosszabb tartózkodás esetén (5-7 éjszaka). A kártya ára 2,20 EUR (Áfával együtt ). A vendégkártya igénylés feltétele, hogy minimum 2 éjszakára foglalj szállást partnereinknél. Természetesen, minden vendég (6 éves kortól), megkapja a saját kártyáját, így mindenki élvezheti a kártyával járó kedvezményeket!

 

Snowboard Donovaly Forrás: parksnow donovaly
Snowboard Donovaly
Kép forrása: parksnow donovaly

 

Hogyan működik a PARK SNOW Card vendégkártya? 

Egyszerűen! Csak vidd magaddal kártyádat és igazold vele magad partnereinknél, majd élvezd ki a vele járó kedvezményeket! Minden PARK SNOW CARD elfogadóhely matricával van ellátva, ezenkívül az elfogadóhelyek listája megtekinthető a weboldalon.

 

Karácsonyi síelés mindössze 10 €-ért!

A 2015/2016 síszezon az alacsony árak szellemében nyílik. Síelj Donovalyban 2015. december 25-ig (még dec. 25.-én is) mindössze 10 €-ért 7 órás (egész napos) síbérlettel. Az előszezonban egyéb síbérleteket is ajánlunk rövidebb síelésre. Fizess mindössze 8 €-t ha 4 óra síelés is elég. Gyermekbérlet 12 éves kor alatt csak 8 € (7 órás), vagy 6 € (4 órás).

 

 

Elérhetőségek

PARK SNOW Donovaly

Telefon: +421-48-4199-881

E-mail: info@parksnow.sk

 

Szállásfoglalás
Infocentrum Donovaly

+421-48-4199-900