Korlátlan szezonbérlet Donovalyban Hír

Kakuk András
Kakuk András - Donovaly
2020/11/25
Frissítve:
2020/11/26
Tél és nyár mindössze 199 EUR-ért.
Hirdetés

Korlátlan szezonbérlet Donovalyban mindössze 199 Euróért

Donovaly síterep üzemeltetői előre menekülnek.

Szezonbérletet (SEZÓNKA) kínálnak mindössze 199 Euróért - igen ez mindössze, mert tavaly a 2019/2020-as szezonban, az olcsónak számító szlovák síterepen egy 5 napos síbérlet is 134 Euróba került- ráadásul a bérlet a 2021-es nyári szezonra is érvényes. Ha összehasonlítjuk az eplényi 400 eurós téli szezonbérlet árral, akkor még szembetűnőbb a különbség!

Az igen kedvezményes szezonbérletek egyre népszerűbbek mindenhol. Egyik kedvenc síterepünkön Innsbruckban pl. kb. 550 Euróért (1-2 éves adat) a helyiek (Tiroli lakcímkártyával rendelkezők) egész évben (télen-nyáron) élvezhetnek 10+ világszínvonalú síterepet és egyben kerékpárparkot és még az uszodákba is ingyen léphetnek be. Az USA-ban az utóbbi években a napijegyek akár 140 USD-t is kóstálhatnak, de szezonbérletet 899 - 1099 USD-ért kaphatsz 35 síterepre. (Epic Pass

A Donovaly szezonajánlat előremenekülésnek tűnik a Covid súlytotta szezonból, bár tudomásunk szerint a nyári aktivitások az utóbbi években amúgy is előtérbe kerültek. Donovalyt gyalog-, és kerékpártúra lehetőségeit mi is kipróbáltuk már, de ez eddigi tapasztalatok azt mutatták, hogy ebben az időszakban inkább a belföldi turisták fedezték fel maguknak a Budapesttől kb. 2 és fél órányira lévő síterepet.

A bérlet ráadásul a Funparkba is érvényes, sőt további kedvezményeket is kínál a helyi éttermekben. 

Koronavírus garancia

A síturizmus helyzete továbbra is teljesen bizonytalan, ezért az ajánlathoz tartozik egy garancia is, melynek keretében, idézzük: 

" ...garantáljuk minden SEZÓNKA  bérlet tulajdonosának  a bérlet teljes árának visszatérítését abban az esetben, ha az állami szervek  korlátoznák vagy betiltanák síközpontunk működését a 2020/2021-es szezonban. Továbbá garantáljuk, amennyiben csak korlátolt létszámban lehetne igénybe venni a felvonókat , a bérlet tulajdonosait előnybe részesítjük a felvonóknál."

Na ezt hívják visszautasíthatatlan ajánlatnak. Siess mert csak 2020. december 25-ig érvényes. Elérhető és a pénztáraknál. (ha van helyi ismerősöd)

Korlátlan szezonbérlet Donovalyban-2
Korlátlan szezonbérlet Donovalyban-2
Forrás: Park Snow Donovaly
Korlátlan szezonbérlet Donovalyban-1
Hirdetés