Donovaly gyerekkel

Donovaly gyerekkel

(x) - Támogatott tartalom
2015/11/09
Frissítve:
2021/11/18
Ingyenes síelés és gyermek Funpark Donovalyban

Gyermekek 8 éves korig INGYEN síelnek Donovalyban!

Szlovákiában szinte minden síközpontban 6 éves korig ingyen síelhetnek a gyermekek, amennyiben érvényes síbérlettel rendelkező felnőttel együtt síelnek. Donovalyban úgy döntöttünk, hogy szakítunk ezzel a tradícióval, az idei szezontól nálunk 8 éves korig síelhetnek ingyen a gyermekek! Ez az ajánlat akkor érvényes, ha a kísérő felnőtt 3-7 napos síbérletet vásárol.

 Donovaly2015-40-.JPG

Amennyiben a felnőtt kísérő 3 naposnál rövidebb síbérletet vásárol, az ingyenes gyermek síbérlet 6 éves korig vehető igénybe. A teljes szezonra szóló síbérlet esetén is 6 éves korig lehet ingyen síelni.

A kedvezmények részleteit itt találod...

Közép-Európa legnagyobb gyermek FUNPARKJA

A Gyermek FUNPARK Donovaly ideális hely a síelés megtanulására – Mistrikyben, a Nová Hoľa és Zahradište pályarendszerek között található. A Patty Ski eredeti 2 500 m2-es területét még közel 10 000 m2-el növeltük 2011. decemberében, amivel egyből a gyermek síparkok legnagyobbjai közé került és Európa második legnagyobb gyermek síparkja lett. A FUNPARK-ban 9 db Sunkid varázsszőnyeg (futószalagos gyermek sífelvonó) segíti, hogy a gyermekek sokkal gyorsabban, félelem nélkül, játékosan tanuljanak síelni. Továbbá van egy motoros síkörhinta, ami szintén nagy segítség a síoktatásban. A gyerekek a síoviban már 3 éves kortól tanulhatnak síelni, és főleg nekik ill. a teljesen kezdőknek nyújt jelentős segítséget a varázsszőnyeg és a „síkörhinta”.

Donovaly Funpark Forrás: parksnow.sk
Donovaly Funpark
Kép forrása: parksnow.sk

Minden nap 12.00-kor mindenkit szeretettel várunk az egyedi „Show on Snow” előadásra, sok játékkal, vidámsággal, majd egy felejthetetlen „motoros szán-vonatozással” zárjuk a programot. Ember nagyságú Dodo, Lulu, Brumik és „PARK SNOW egér” szórakoztatják a gyerekeket.
Foglalás és rendelés egyenesen a szállodák recepcióján!

 

Donovaly sípálya infók, árak

Donovaly hójelentés