Menü

2015.11.09.     Hozzászólás 0

(x)

Donovaly gyerekkel

Ingyenes síelés és gyermek Funpark Donovalyban


Frissítve: 2018. január 12. 

Gyermekek 8 éves korig INGYEN síelnek Donovalyban!

Szlovákiában szinte minden síközpontban 6 éves korig ingyen síelhetnek a gyermekek, amennyiben érvényes síbérlettel rendelkező felnőttel együtt síelnek. Donovalyban úgy döntöttünk, hogy szakítunk ezzel a tradícióval, az idei szezontól nálunk 8 éves korig síelhetnek ingyen a gyermekek! Ez az ajánlat akkor érvényes, ha a kísérő felnőtt 3-7 napos síbérletet vásárol.

  

Donovaly2015-40-.JPG

  

Amennyiben a felnőtt kísérő 3 naposnál rövidebb síbérletet vásárol, az ingyenes gyermek síbérlet 6 éves korig vehető igénybe. A teljes szezonra szóló síbérlet esetén is 6 éves korig lehet ingyen síelni.

A kedvezmények részleteit itt találod...

 

Közép-Európa legnagyobb gyermek FUNPARKJA

A Gyermek FUNPARK Donovaly ideális hely a síelés megtanulására – Mistrikyben, a Nová Hoľa és Zahradište pályarendszerek között található. A Patty Ski eredeti 2 500 m2-es területét még közel 10 000 m2-el növeltük 2011. decemberében, amivel egyből a gyermek síparkok legnagyobbjai közé került és Európa második legnagyobb gyermek síparkja lett. A FUNPARK-ban 9 db Sunkid varázsszőnyeg (futószalagos gyermek sífelvonó) segíti, hogy a gyermekek sokkal gyorsabban, félelem nélkül, játékosan tanuljanak síelni. Továbbá van egy motoros síkörhinta, ami szintén nagy segítség a síoktatásban. A gyerekek a síoviban már 3 éves kortól tanulhatnak síelni, és főleg nekik ill. a teljesen kezdőknek nyújt jelentős segítséget a varázsszőnyeg és a „síkörhinta”.

 

Donovaly Funpark Forrás: parksnow.sk

 

Minden nap 12.00-kor mindenkit szeretettel várunk az egyedi „Show on Snow” előadásra, sok játékkal, vidámsággal, majd egy felejthetetlen „motoros szán-vonatozással” zárjuk a programot. Ember nagyságú Dodo, Lulu, Brumik és „PARK SNOW egér” szórakoztatják a gyerekeket.
Foglalás és rendelés egyenesen a szállodák recepcióján!

 

 

A Funpark ára egy órára 6 €, 2 órára 10 € és egész napra 13 €. (dec 26. és jan 7. között: egy órára 7 €, 2 órára 12 € és egész napra 15 €)

 

Elérhetőségek

PARK SNOW Donovaly

Telefon: +421-48-4199-881

E-mail: info@parksnow.sk

 

Szállásfoglalás
Infocentrum Donovaly

+421-48-4199-900

Olvass többet a témáról: , donovaly

Ajánló