Menü

2012.01.17.     Hozzászólás 0

K2 Sí- és Snowboard Központ

Közel 400 induló a Volvo-K2 Kupa Sí és Snowboard-versenyen

A lesikló és freestyle-számok mellett Mozgásvilág.hu amatőr és családi, valamint gyermekfutamokra és meghívásos ügyességi versenyre is sor került.


Az elmúlt hétvégén a Murau melletti Kreischbergen rendezte a K2 Sí&Snowboard Központ a Magyar Kupasorozat soron következő állomását, a Volvo-K2 Kupa Sí és Snowboard-versenyt. A tizedik alkalommal meghirdetett eseményen összesen 391-en álltak rajthoz.

 

82103-vasarnap_02_083.jpg

 

A két sportág futamaiban igazoltak, amatőrök, mozgáskorlátozottak és gyengén látók is részt vehettek. A három nap alatt a lesikló és freestyle-számok mellett Mozgásvilág.hu amatőr és családi, valamint gyermekfutamokra, illetve meghívásos ügyességi versenyre is sor került.

 

82103-vasarnap_02_122.jpg

 

Sikeresnek ítéljük a rendezvényt; a változékony időjárás ellenére jó körülmények fogadták a versenyzőket, a szervezőcsapat összehangolt munkát végzett. Nagy sikere volt a már hagyományos óriásműlesiklásnak, illetve nagy érdeklődés övezte Hans Gruggert, világkupasztár sízőt, aki nem csak a versenyben, hanem az eredményhirdetésben, hangulatfokozásban is részt vállalt. A jelenlévő gyerekek nagy örömére az osztrák versenyzővel sok közös fénykép készült, sokan autogramot kértek tőle. Érdekes volt azonban, hogy a serdülőkorú Szőllős Benjámin jobb időt futott a profi slalom versenyszámban, mint az osztrák klasszis. A kísérőrendezvények is népszerűek voltak, az érdeklődők szívesen tesztelték a legújabb Head síléceket, továbbá jó hangulatú beszélgetések zajlottak a borkóstoló alkalmával. Vasárnap a síelők slalom versenyével, a snowboard paralel slalommal, és egy meghívásos ügyességi versennyel, a MUMUS-sal folytatódott az idei kupa” – foglalta össze Vági Zoltán versenyigazgató.

 

82103-szombat_03_078.jpg

 

Eredménylisták itt!

Bővebb információk

A verseny kiemelt támogatói voltak: Volvo Hungária, K2 Sí&Snowboard Központ, Gere Attila Pincészete, Gere Tamás & Zsolt, Malatinszky Kúria, Bock Pince, OTP Junior, Head, Kreischberg Lift Gmbh, Hotel Relax Kreischberg, Mozgásvilág.hu.

 Fotók: Vörös Nándor

 

Nézd meg az esemény videóját itt!

 

Az esemény ké

Olvass többet a témáról: snowboard,