HEAD snowboardok - a freestyle a király! Hír

Kazár Gábor - Tandtsport;http://www.tandtsport.hu
2010/09/29
Idén a HEAD különösen nagy erőfeszítést tett a snowboardosok kegyeinek elnyerésére.
Hirdetés
Repülőstarttal indult a HEAD snowboard közel tíz évvel ezelőtt, a jelentős múltú, aktív hívőtáborral megáldott Blax és Generics márkák átvételével. Az eredeti fejlesztőcsapat megőrzésével a board nem vesztette el eredeti kultúráját, ugyanakkor a HEAD gazdasági ereje, gyártási kompetenciája, technológiái lehetővé tették a felgyorsult termékfejlesztést és piachódítást.  A boardok ugyanazt az elkötelezettséget és szenvedélyt sugározzák, ami a HEAD -et általában a világ vezető téli sport márkájává tette. A snowboard termékcsalád a freestyle-ozó lelkes board riderek ellenkultúrájának hiteles megtestesítői.
Idén a HEAD különösen nagy erőfeszítést tett a snowboardosok kegyeinek elnyerésére.
 
Új márka, új logó 81045-001.jpg
Vérpiros szenvedély színű, ákombákom betűs, laza lett az új Head freestyle logó . Markánsan testesíti meg azt a dinamikus, kreatív, friss, különleges és kicsit csibészes stílust, mely a HEAD freestyle és snowboard kínálatát jellemzi. Az új lógó látható ellenpontja a HEAD kicsit konzervatívak ható tradicionális narancssárga, csupa nagybetűs logójának, mely továbbra is valamennyi más termékkategóriát képvisel. Az új, könnyed freestyle lógó egyben függetlenségi nyilatkozatnak is tekinthető. Jelzi, hogy a freestyle csapat nagyobb szabadságfokkal képviseli felhasználói igényeit.
Az új márka megjelenése egyben új kommunikációs stílust is jelent, könnyed anekdotákat, a kötöttségektől mentes életstílus hirdetését.
 
Új dizájn Miközben technológiáját 10 év óta folyamatosan topon tartja, ez évtől a HEAD vizuális kultúrája is jobban harmonizál a board riderek alternatív világával. Jól jelzi ezt az idei board kollekció, melyet Justin Kauffmann (művészneve: Just Ink) brooklyni (New York) festőművész alkotásai díszítenek. A grafika üzenete világos: letérni a megszokott útról néha kockázatosnak tűnik. De akik erre vállalkoznak, felismerik, hogy a freestyle jelenti az önmegvalósítás igazi szabadságát. Technikai adat blokk minden terméken
Nincs csalás, nincs ámítás, a tájékoztatás teljes körű. Minden idei terméken vonzó, erőteljes grafikájú blokkban jelenik meg valamennyi technikai információ.
 

81045-002.jpg
  HEAD team csapat A HEAD nemzetközi versenyeken kiugróan sikeres, a világ minden szögletéből származó team riderei (Eric Themel, Ai Kunioka, Atti Holst, Fredrik Evensen, Thomas Franc – hogy csak az ismertebbeket említsük) garantálják, hogy a termékfejlesztés 100%-osan a legjobbak igényeinek kielégítésére fókuszál.
 
Pár érdekesebb technológia: KERS technológia:   A HEAD leginnovatívabb deszkái a Formula 1 autóversenyből ismert KERS (kinetikus energia visszatöltő rendszer) technológiával vannak felszerelve. A deszkában az élváltásnál keletkező rezgési energia egy elektronikus chipben kerül összegyűjtésre és később, a kanyarból való gyorsulásnál, kerül felhasználásra. A KERS megadja az extra gyorsítást, a deszka hátsó részének merevítését a szükséges pillanatban. Intelligence technológia: A deszkába integrált elektromos szálak összegyűjtik a rezgési energiát és lökésszerűen visszavezetik, ami által a deszka merevebb lesz és megnő a torziós ellenállása. Az eredmény: precízebb élezés és megnövelt stabilitás.
 
ROCKA deszka profil 81045-rockaprofil.jpg A vadonatúj Rocka board profilnál a deszka közepe a havon nyugszik, míg két végpontja kényelmesen és automatikusan kiemelkedik.  Így fel sem merül annak a roppant kellemetlen szitunak az esélye, hogy a board beleakad a hóba. Játszi könnyedséggel suhanhatunk a havas pályán kedvenc stílusunkban.
 
Hagyományos deszka profil 81045-hagyomanyosprofil.jpg Hagyományos profilú deszkáinknál az előfeszítés hidat képez , a középső rész tehát elemelkedik a pálya szintjétől. Ez a profil biztosítja az optimális éltartást, élváltást és a magasabb sebességet. Azt kapod vissza a deszkától, amit adsz neki, harapósságban és precizitásban.
 
Nano talp technológia A nanoszilikát részecskékkel vegyített, nagy molekulatömegű, olvadás nélkül hevített gyártási technológiában készülő talpnál nincs gyorsabb. Mindemellett tartóssága is rendkívüli.
 
Auto Open Total kötés technológia 81045-kotes.jpg A szabadalmaztatott Auto Open szíjkoncepció továbbfejlesztése, az Auto Open Total rendszer biztosítja, hogy egyszerre teljesen kinyíljon valamennyi rögzítő szíj. Kényelmesebb a kötésbe való belépés és az abból való kilépés, mint valaha.
 
SSL cipőfűzési technológia 81045-cipofuzo.jpg A HEAD fejlesztő team által megalkotott vadonatúj SSL rendszer a leggyorsabb és leghatékonyabb cipőfűzési technológia ma a piacon. Egyszerűen húzzuk a fogantyúval a cipőfűzőt szorosra, azután nyomjuk le a rögzítőgombot a nyelvnél, amivel a fűzőt rögzítjük. Máris indulhat a siklás.
 
BOA cipőfűzési technológia
A cipőfűző rögzítéséhez egyszerűen nyomjuk be a gombot és tekerjük el, máris kényelmesen rögzítettük lábunkat a cipőben.  A cipőfűző kibontásához egyszerűen húzzuk ki a gombot. A dinamikus zárrendszer egy egyszerű rozsdamentes kábel, mely végigfut a cipőfűzű fülein és garantálja a mikro állítás általi tökéletes illeszkedést. 
 
HEAD deszkák, lécek és felszerelés kaphatók a TandTsportnál: Klikk ide!
Hirdetés