Menü

HÓJELENTÉS, ELŐREJELZÉS, PÁLYA INFÓK ITT...

SÍPÁLYA Szlovákia

Donovaly

Donovaly

Sípályák 5.3km 5.9km 0.1km
Távolság BP-től 200km
SZEZON   12.25. - 04.01.
Magasság   916 - 1402m
FELVONÓK 14 CSÁKÁNYOS 2 ÜLŐLIFT 0 KABINOS

A Síterep nyitva

Utolsó havazás: 2019.12.03

Síelhető pálya: 1 km

Üzemelő síliftek: 2

Hóadat frissités: 2019.12.08

Donovaly sípálya információk

Donovaly síközpont A PARK SNOW Donovaly síközpont az Alacsony-Tátra - DÉL, Nagy-Fátra (Veľká Fatra) régiókba nyúlik be. Az alapállomása 910 m tengerszint feletti magasságban helyezkedik el és a központ legmagasabban fekvő pontja 1361 m magasságban található. A teljes szintkülönbség 451 métert tesz ki. A PARK SNOW Donovaly központban a síszezon decemberben kezdődik és áprilisig tart. A lesiklópályák teljes hossza 11,0 km, ebből 7,4 km műhóval borított.

A PARK SNOW Donovaly központ területén 14 sífelvonó és 2 kötélpálya található, melyek szállítási összkapacitása 14 100 személy óránként. A gyermekes családoknak lehetőségük nyílik a gyermek sífelvonó, esetleg a síóvoda kihasználására, melyek a központ területén helyezkednek el. Az ajánlatban esti síelés is szerepel 1,8 km hosszú megvilágított pályán.

A PARK SNOW Donovaly központban a snowboard kedvelői számára 600 m hosszú karbantartott pálya és snowboard park áll rendelkezésre, ahol a BorderCrossot, FunparkJumpsot, FunparkCornert, FunparkBoxot, Slidest próbálhatják ki.

A PARK SNOW Donovaly síközpontban a sífutás kedvelői is megtalálják a számukra megfelelő szórakozást, mivelhogy a központon belül e sport rajongói számára 18,4 km hosszú karbantartott pálya áll rendelkezésre.

A sífelvonóktól 300 méteres körzetben Donovaly látogatói számára fenntartott 800 ingyenes parkolóhely található. Donovaly a Szlovák Kötélpályák és Sífelvonók Szövetségének (Lavex) hivatalos 5-fokozatú (a legjobb értékelés 5) osztályozásában elért értékelése: *****.

 

Családi élmény

 

Esti síelés minden nap

További újdonság, hogy a „Négyüléses” és a P2 Záhradište felvonók megszakítás nélkül, folyamatosan üzemelnek 8:30 - 21:00 között. Azaz este sem kell abbahagyni a síelést, egész nap folyamatosan síelhetünk. Az új rugalmas bérletekkel a síelőknek lehetősége nyílik, hogy kombinálják a nappali és az esti síelést. Ha például 13.45-kor kezd valaki síelni, a 7 órás bérlettel akár este 20.45-ig síelhet Zahradiste-n! Természetesen továbbra is van lehetőség csak esti síelésre bérletet venni, melynek érvényessége 16.00-21.00-ig tart.

Az éjszakai sízés után a P1 –es felvonóval felmehetnek a Yeti bárba, ahonnan már csak pár lépés Donovaly központi parkolója és a koliba Dami’Snowsport, ahol a chipkártya zálogának visszafizetésére szolgáló automata található.

 

Donovaly Gyermek FUN PARK

Itt található Közép-Európa legnagyobb gyermek FUN PARKJA! Szlovákia legnagyobb és Európa második legnagyobb FUNPARKja várja a gyerekeket!
A parkban nem csak azok a gyerekek találják meg a maguknak való szórakozást, akik síelni tanulnak, hanem azok is akik csak szórakozás céljából látogatnak el hozzánk. Szórakozás, játékok és vetélkedők várnak gyermekeikre ebben a nagyszerű Donovaly FUN PARKban.

Az újonnan épített FUN PARK a már létező Patty Ski FUN PARKból alakítottuk át - Mistriky, a legideálisabb hely a síoktatásra. És egyenesen Donovaly Nová Hoľa és Zahradište pályarendszerek között. A meglévő 2.500 m² terület további 10 000 m²-el nőtt. A FUNPARK-ban 9 db Sunkid varázsszőnyeg (futószalagos gyermek sífelvonó) segíti, hogy a gyermekek sokkal gyorsabban, félelem nélkül, játékosan tanuljanak síelni. Továbbá van egy motoros síkörhinta, ami szintén nagy segítség a síoktatásban. A gyerekek a síoviban már 3 éves kortól tanulhatnak síelni, és főleg nekik ill. a teljesen kezdőknek nyújt jelentős segítséget a varázsszőnyeg és a „síkörhinta”.

Minden nap 12.00-kor mindenkit szeretettel vár az egyedi „Show on Snow” előadás, sok játékkal, vidámsággal, majd egy felejthetetlen „motoros szán-vonatozással” zárva a programot. Embernagyságú Dodo, Lulu, Brumik és „PARK SNOW egér” szórakoztatják a gyerekeket.
Foglalás és rendelés egyenesen a szállodák recepcióján!


Ha Donovalyban valakinek nem lenne elég az egész napos síelés és szórakozás, akkor kitombolhatja magát az esti szánkózáson (megvilágított sípályán) ahol senki se fárad el, mert a felvonó viszi fel szánkóstul a résztvevőket a dombra.

Síoktatót Donovaly egyes szállásadó egységeinek recepcióján lehet foglalni, és a transzfert a hotelből a FUNPARKBA.

A kibővített FUNPARKnak köszönhetően új jegypénztár nyílik egyenesen a PATTY SKI területén.
Bővebb információ a FUNPARK-ról ITT található!

Létesítmények:
- SnowPark
- FunPark
- Ice Camp
- Esti síelés
- Korcsolya pálya
- Brumik Dörmi síakadémia
- Síkölcsönző + síszervíz


 

Donovaly kutyaszán

 

S ha már mindent kipróbáltál és fenyeget a rémes unalom, próbáld ki a kutyaszánhúzó programot! Garantáltan élvezni fogod!

 

Donovaly síbérletárak

1 nap
Felnőtt   30,0 €
Gyerek   24,0 €
16,0 €
30,0 €
54,0 €

(ÖSSZEHASONLÍTVA SZLOVáKIA SÍTEREPEIVEL)

Szállások Donovaly vonzáskörzetében

Donovaly szálláskereső


Extrák

Éjszakai pálya | Funpark | Magyar oktatók | Gyerekpálya

Ha unod a síelést...

Szánkópálya | Túrautak | Jégkorcsolya

Útvonal Donovaly sípályára

Síbérlet árak itt... Hójelentés itt...

Szerintetek Donovaly...

JÁRTÁL MÁR DONOVALY SÍTEREPEN? MONDD EL A VÉLEMÉNYED! LÉPJ BE, VAGY REGISZTRÁLJ!