Menü

HÓJELENTÉS, ELŐREJELZÉS, PÁLYA INFÓK ITT...

SÍPÁLYA Szlovákia

Donovaly

Donovaly

Sípályák 6.0km 4.9km 0.1km
Távolság BP-től 200km
SZEZON   12.25. - 04.01.
Magasság   915 - 1403m
FELVONÓK 14 CSÁKÁNYOS 2 ÜLŐLIFT 0 KABINOS

A Síterep zárva

Utolsó havazás: 2017.03.18

Síelhető pálya: 0 km

Üzemelő síliftek: 0

Hóadat frissités: 2017.11.19

Donovaly sípálya információk

Donovaly síközpont A PARK SNOW Donovaly síközpont az Alacsony-Tátra - DÉL, Nagy-Fátra (Veľká Fatra) régiókba nyúlik be. Az alapállomása 910 m tengerszint feletti magasságban helyezkedik el és a központ legmagasabban fekvő pontja 1361 m magasságban található. A teljes szintkülönbség 451 métert tesz ki. A  PARK SNOW Donovaly központban a síszezon decemberben kezdődik és áprilisig tart. A lesiklópályák teljes hossza 11,0 km, ebből 7,4 km műhóval borított.

PARK SNOW Donovaly központ területén 14 sífelvonó és 2 kötélpálya található, melyek szállítási összkapacitása 14 100 személy óránként. A gyermekes családoknak lehetőségük nyílik a gyermek sífelvonó, esetleg a síóvoda kihasználására, melyek a központ területén helyezkednek el. Az ajánlatban esti síelés is szerepel 1,8 km hosszú megvilágított pályán.

A PARK SNOW Donovaly központban a snowboard kedvelői számára 600 m hosszú karbantartott pálya és snowboard park áll rendelkezésre, ahol a BorderCrossot, FunparkJumpsot, FunparkCornert, FunparkBoxot, Slidest próbálhatják ki.

A PARK SNOW Donovaly síközpontban a sífutás kedvelői is megtalálják a számukra megfelelő szórakozást, mivelhogy a központon belül e sport rajongói számára 25 km hosszú karbantartott pálya áll rendelkezésre.
 
A sífelvonóktól 300 méteres körzetben Donovaly látogatói számára fenntartott 800 ingyenes parkolóhely található. Donovaly a Szlovák Kötélpályák és Sífelvonók Szövetségének (Lavex) hivatalos 5-fokozatú (a legjobb értékelés 5) osztályozásában elért értékelése: *****.

 

Családi élmény

 

Esti síelés minden nap

További újdonság, hogy a „Négyüléses” és a P2 Záhradište felvonók megszakítás nélkül, folyamatosan üzemelnek 8:30 - 21:00 között.  Azaz este sem kell abbahagyni a síelést, egész nap folyamatosan síelhetünk. Az új rugalmas bérletekkel a síelőknek lehetősége nyílik, hogy kombinálják a nappali és az esti síelést. Ha például 13.45-kor kezd valaki síelni, a 7 órás bérlettel akár este 20.45-ig síelhet Zahradiste-n! Természetesen továbbra is van lehetőség csak esti síelésre bérletet venni aminek az érvényessége 16.00-21.00-ig tart – ez kb 1,5 órával hosszabb mint korábban.

Az éjszakai sízés után a P1 –es felvonóval felmehetnek a Yeti bárba, ahonnan már csak pár lépés Donovaly központi parkolója és a koliba Dami’Snowsport, ahol a chipkártya zálogának visszafizetésére szolgáló automata található.  

 

Donovaly Gyermek FUN PARK

Itt található Közép-Európa legnagyobb gyermek FUN PARKJA! Szlovákia legnagyobb és Európa második legnagyobb FUNPARKja várja a gyerekeket!
A parkban nem csak azok a gyerekek találják meg a maguknak való szórakozást, akik síelni tanulnak, hanem azok is akik csak szórakozás céljából látogatnak el hozzánk. Szórakozás, játékok és vetélkedők várnak gyermekeikre ebben a nagyszerű Donovaly FUN PARKban.

Az újonnan épített FUN PARK a már létező Patty Ski FUN PARKból alakítottuk át - Mistriky, a legideálisabb hely a síoktatásra. És egyenesen Donovaly Nová Hoľa és Zahradište pályarendszerek között. A meglévő 2.500 m² terület még 10 000 m²-el nőtt. A már meglévő 2 varázsszőnyeg még 7 szalaggal bővül, az összhosszúság így már összesen 300 m. Szintén újdonság a carousel – motorral hajtott oktatási segédeszköz-, aminek a segítségével könnyebben és játékosan folyik majd az oktatás. A gyerekek a síoviban már 3 éves kortól tanulnak síelni, és főleg nekik nyújt jelentős segítséget a varázsszőnyeg és a carousel.

 

Snowboard togyogóknak

2014-től újdonság, hogy 3-6 éves gyerekeknek már Snowboard oktatást is vállalnak az erre speciálisan kialakított mini parkban! 

A gyerekekre nagyon sok program, meglepetés, játék, animációs program, karnevál vár, természetesen a maszkotjainkkal együtt. Dodo nyuszi, LULU mókus mellé itt a Dörmi maci is, akik egész nap ott lesznek a gyerekek körül és az oktatás mellett aktívan szórakoztatják őket. Utána pedig DODO a vonatával körbe vezeti őket az egész központban. A legkisebbekről sem feledkeztünk meg. Ők a Dodo klubban melegedhetnek, ahol étkezést és felügyeletet is biztosítunk.

Már a második éve folyó Dörmi (Brumik) síoktatás is folytatódik az idei szezonban is, ahol speciális oktatási módszerrel tanítjuk síelni a legkisebbeket. Minden kis síelő az oktatás befejeztével meglepetéscsomagot és oklevelet kap emlékül.

Ha Donovalyban valakinek nem lenne elég az egész napos síelés és szórakozás, akkor kitombolhatja magát az esti szánkózáson (megvilágított sípályán) ahol senki se fárad el, mert a felvonó viszi fel szánkóstul a résztvevőket a dombra. A park kijelölt részein lehetőség van bobozni is.

Síoktatót Donovaly egyes szállásadó egységeinek recepcióján foglalhatnak, és mi biztosítjuk a transzfert a hotelből a FUNPARKBA.

A kibővített FUNPARKnak köszönhetően új jegypénztár nyílik egyenesen a PATTY SKI területén.
Bővebb információ a FUNPARK-ról ITT található!

Létesítmények:
- SnowPark
- FunPark
- Ice Camp
- Esti síelés
- Korcsolya pálya
- Brumik Dörmi síakadémia
 - Síkölcsönző + síszervíz

 

Donovaly ÚJDONSÁG - Skiline.cc
Síelt kilóméterek statisztikája! Kattints és regisztrálj, aztán TOP 100- ban megtekintheted az átsíelt kilométereket. Mindezt ITT megteheted!

 

Donovaly kutyaszán

 

S ha már mindent kipróbáltál és fenyeget a rémes unalom, próbáld ki a kutyaszánhúzó programot! Garantáltan élvezni fogod!

 

Donovaly síbérletárak

1 nap
Felnőtt   28,0 €
Gyerek   20,0 €
15,0 €
28,0 €
35,0 €

(ÖSSZEHASONLÍTVA SZLOVáKIA SÍTEREPEIVEL)

Szállások Donovaly vonzáskörzetében

Donovaly szálláskereső


Extrák

Éjszakai pálya | Funpark | Magyar oktatók | Gyerekpálya

Ha unod a síelést...

Szánkópálya | Túrautak | Jégkorcsolya

Útvonal Donovaly sípályára

Síbérlet árak itt... Hójelentés itt...

Szerintetek Donovaly...

JÁRTÁL MÁR DONOVALY SÍTEREPEN? MONDD EL A VÉLEMÉNYED! LÉPJ BE, VAGY REGISZTRÁLJ!