Európai Brazilok, avagy Világméretű EU? Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2010/05/18
"Földrajzórán átvertek minket..." - villant át az agyunkon, amikor megláttuk a brazil zászlót az Európakupán.
Hirdetés
Harmadik hely Wildalpenből
Újabb nagy sikert könyvelt el férfi rafting válogatottunk, amely ezen a hétvégén az ausztriai Wildalpenben megrendezett Európa Kupán szerepelt. A csapat az előkelő harmadik helyet szerezte meg a Salza-folyón, csak két brazil(!) egység volt jobb a mieinknél, ami jó előjel lehet a két és fél hét múlva kezdődő Európa-bajnokság előtt.
 
80741-hungary.jpg
 
„ Ez volt az utolsó nagy nemzetközi megmérettetésünk az olaszországi Európa-bajnokság előtt – mesélte a tizenhétszeres maratoni Világbajnok Csabai Edvin , aki két és fél hónapja tagja a magyar rafting válogatottnak. – Bár a tavaly világbajnoki címet szerző csapat egy kicsit átalakult, úgy hiszem, jó eséllyel tudunk majd rajthoz állni az idei Európa-bajnokságon, egy dobogós helyet mindenképpen szeretnénk megcsípni. Én személy szerint kezdek belerázódni ebbe a sportágba is, örülök, hogy a fiúk egyelőre még nem panaszkodtak rám. Most nagy erőbedobással készülünk a Val di Sole-i Európa-bajnokságra, ahová négy nappal a versenyek előtt már kiutazunk, így lehetőségünk lesz némi helyismeretet szerezni.”
 
A brazil csapatok egyébként edzőtáborukat tartották Ausztriában és mivel éppen a verseny idején voltak itt, így bekéredzkedtek az európai csapatok mellé.
 
80741-raftingcsapat.jpg
 
Köszönjük szponzorainknak, hogy hozzájárultak a sikeres szerepléshez! Főtáv , Játéksziget , Merkapt , Mozgásvilág.hu , Provice és Dr. Máráczi Zsolt & Társai Ügyvédi Iroda .
Hirdetés