Feltörő siker lefelé Hír

Kanyonraft.huhttp://www.kanyonraft.hu
2012/05/20
Ha le kell zúzni egy folyón, abban mi vagyunk a legjobbak. BónuszCD: vadvízi borulás first person nézetben.
Hirdetés

A szlovák rafting EK-t nagyon szeretjük, még akkor is, ha edzés közben felborulunk és legnagyobb lecsóból kell valahogy visszamásznunk a hajóba, majd aztán az egyetlen megmaradt lapáttal még le is kell jutnunk valahogy a Niagarán. Igazából jó buli volt, pláne úgy, hogy a DownRiver-t megnyertük és így összetettben ezüstérmesek lettünk (mondjuk érem helyett sört és tömegnövelőt kaptunk, de a sört megisszuk, a többit meg betesszük a kupák mellé).

Dunacsúnyban két négyes és egy hatos egységben is indultunk a Kanyon Raft Team  színeiben, hogy minél többet tudjunk élesben gyakorolni új csapattagjainkkal az EB-re. Ez a technikai fejlődésnek jót tett, de a sok evezéstől jobban fáradtunk az ellenfeleknél, úgyhogy az első nap sprintben és szlalomban lecsúsztunk a dobogókról. Egy este alatt viszont kipihentük magunkat annyira, hogy a vasárnapi down riveren bő egy percet verjünk rá a mezőnyre - többek között a szlovák, a horvát és brazil egységekre is.

A Rafting.hu-s lányok ugyancsak újonc középső emberekkel vágtak neki a hétvégének, hogy aztán Down River-en és így összetettben is felálhassanak a dobogó harmadik fokára (azt hiszem, Ők sört nem kaptak).


Hirdetés