Menü

2012.02.14.     Hozzászólás 2

BikeLine Travel

Várod-e már a bringatúra-szezont?

Már nem kell sokáig várnunk, míg újra róhatjuk a kilométereket kedvenc bringánkon! Gyere ki a Bringaexpora!


Az igazi bringás-szezon beindultáig kedvcsinálóként látogass el az idén 5. alkalommal megrendezésre kerülő Bringaexpora március 1-4. között és a rengeteg szebbnél szebb Bianchi kerékpár mellett válogass kedvedre kerékpártúráinkból! 
Megtalálsz bennünket a Hungexpo „B” pavilonjában a BikeLine standon.

 

BikeLine Travel

 

Mivel egyre több az érdeklődés belföldi kerékpártúrák iránt, könnyen megközelíthető túraként ajánljuk a Tisza-menti kerékpártúránkat:  8 nap, 7 éjszaka könnyed kikapcsolódás finom tokaji borok kíséretében és lenyűgöző tájak mentén. 

 

BikeLine Travel

 

Bármely korosztályról is legyen szó, a dunántúli termál túránk biztos kikapcsolódást ígér! 8 nap/7 éjszaka, s minden nap más fürdőbe látogatunk, így a teljes felfrissülés garantált a hét végére.

 

BikeLine Travel

 

Azok, akik az ország határain túl is szeretnék élvezni a kerékpározás adta szabadságot, benevezhetnek Dráva-menti kerékpártúránkra, melyet két változatban is kínálunk. Az út során 3 országon keresztül haladunk célállomásunk, Pécs felé. 

 

BikeLine Travel

 

Az idei szezonban újdonság Erdély gyönyörű tájain végigvezető túránk, mely során izgalmas 8 napos tekerés  vár ránk eddig nem látott tájakon. A helyiek vendégszeretete igazán magával ragad bennünket, észre sem vesszük s már véget is ért a kiruccanás.

 

BikeLine Travel

 

Gondoltunk azokra is, akik a sok munka mellett csak egy-egy hétvégére tudnak kiszakadni a rohanó hétköznapokból, számukra remek kikapcsolódást kínálnak  2-3-4 napos Balaton-felvidéki túráink, melyek az északi part és a Káli-medence varázslatos vidékeire csábítanak bennünket. 

 

BikeLine Travel

 

Az új útvonalak mellett természetesen továbbra is elérhetőek Európa számos más országából induló kerékpártúráink, melyből kedvükre válogathatnak honlapunkon, illetve szívesen küldünk részletes leírást e-mailben is.

 

Kerékpártúra ajánlatainkból egy kis ízelítőt kaphatsz itt!

 

Minden túránkat nyugodt szívvel ajánljuk gyermekes családok számára is, hiszen a nyaralás úgy az igazi, ha részt vesz benne a család apraja-nagyja!

Látogass el standunkra március első hétvégéjén személyesen vagy érdeklődj elérhetőségeinken, szívesen válaszolunk minden kérdésre! 

 

Jó tekerést kívánunk!

BikeLine Travel

 

BikeLine Travel
Telefonszám: + 36 20 426 5161
E-mail cím: info@bikelinetravel.hu
Kontakt személy: Takács Zsófia
Web: www.bikelinetravel.hu

Olvass többet a témáról: kerékpártúra