Újdonságok a Balaton Bike Fest-en Hír

BalatonBikeFest;http://www.balatonbikefest.com
2010/05/04
A programok az egészségmegőrzés, a sport, a szórakozás és a kultúra keretein belül zajlanak majd.
Hirdetés
A tavaly először megrendezett, kiemelkedő közönség- és médiaérdeklődést produkáló Balaton Bike Fest 2010. június 9-13. között számos újdonsággal és meglepetéssel várja a versenyzőit és a rendezvény látogatóit.
Az idei fesztivál  az Erste Tour de Tihany, Életfa X2S Tereptriatlon, Right Guard XCO, Flatland szakágakkal bővül. Az Argus-Security Triál, MTB Balaton Maraton, Tihany Downhill, Rigt Guard XCO versenyszámok pedig a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) által igazolt pályákon kerülnek megrendezésre.
 
A Tagore-sétány a Mesterségek utcájává változik át, kézműves bemutatót tart a kádár, a gombász, a méhész, a kosárfonó, a kovács, az üvegműves, a keramikus, a fazekas, a gyöngyfűző, a szappanfőző, a szőnyegszövő. A sétányon pedig tűznyelők, utcai zenészek, élő szobrok, artisták és mozgó árusok hada szórakoztatja a közönséget.
A programok az egészségmegőrzés, a sport, a szórakozás és a kultúra keretein belül zajlanak majd. Szeretettel várjuk azokat is, akik nézőként érkeznek a biciklis fesztiválra, hiszen lesz majd ugráló vár, mászó fal, bringa suli gyerekeknek, chill out sátor dj-vel, Microsoft Info pontok, folklór színpad. Valamint lehetőség nyílik a fotósok számára, hogy ismét megmérettessék művészi képességeiket a Canon Fotópályázat keretein belül. A programokat színesítik még a zenei fellépők és az élő rádióműsorok, díjátadók.
Hirdetés