Menü

2011.02.09.     Hozzászólás 1

Karintia.com

Karintia csodát tesz

Ismerd meg Karintia lehetőségeit, legyen szó akár téli sportokról, vagy kerékpározásról, túrázásról és nyerj 2 főre szóló síbérletet!


Feliratkozás a Karintia hírlevélre: Klikk ide!

 

Síelés

81326-karintia_sieles.jpg

Karintia csodás alpesi régiókkal és egyedülállóan széles kínálattal várja a télen ide látogatókat: Heiligenblut és Nassfeld, valamint Bad Kleinkirchheim és a Mölltali-gleccser között. És mindezt garantált sok napsütéssel és hóval. A vendégek összesen 1028 kilométernyi sípályán síelhetnek. A TopSkiPass Kärnten & Osttirol síbérlet 32 síterületre érvényes.
Feliratkozás a Karintia hírlevélre: Klikk ide!

 

Túrázás

81326-karintia_turazas.jpg

Karintiában, a hegyi élmények világában a mozgást mindig magas szinten kell végezni – ez nálunk törvény. A hegyek és tavak között mindig úton van: a magashegységben, a középhegység legelőin, a szelíd síkságokon. Szánj rá időt, és stratégiailag derítsd fel Karintia földrajzát: méterről méterre, lépésről lépésre!
Feliratkozás a Karintia hírlevélre: Klikk ide!

 

Kerékpár

81326-karintia_kerekpark.jpg

Aki tényleg mozgásba akar jönni, Karintiában tavasszal, nyáron és ősszel is első osztályú kerékpáros élményeket talál. Az ínyencek, a versenykerékpárosok és a mountainbike-osok számtalan út közül választhatnak a tavak és folyók mentén, a hegyeken és dombokon vagy árkon-bokron át - egyedül, vagy barátokkal, sőt akár az egész családdal.
Feliratkozás a Karintia hírlevélre: Klikk ide!

 

Outdoor

81326-karintia_outdoor.jpg

Karintia szabadtéri arénája! Elég a mindennapok szürkeségéből? Kedved van az élethez és a kalandokhoz? Hegyek, tavak – micsoda gazdagság! Karintia mozgástere: egyedülálló szabadtéri fitneszközpont! Akár trekking, canyoning, mászás, mountainbike-ozás, túralovaglás, rafting, kajakozás, paragliding, bungy jumping, sárkányrepülés, river tubing, hydrospeed, merülés és sok más. Érezd a természetet és élj át élménydús napokat Ausztria déli részén – minden ízlésnek és erőnlétnek megfelelően.
Feliratkozás a Karintia hírlevélre: Klikk ide!

 

Vízi sportok

81326-karintia_vizisport.jpg

Ahol hegyek vannak, ott van víz is. És Karintiában igen sok a víz: 1270 tó, ebből 44 ellenőrzött fürdőtó, mind ivóvíz tisztaságú, némelyik akár a 28 fokos hőmérsékletet is eléri.
Minden tó kialakította saját receptjét arra, hogyan igézze meg a vendégeket. Egy valami azonban közös e tavakban: a vízminőség. Az mindig első osztályú.
Feliratkozás a Karintia hírlevélre: Klikk ide!

 

Nyereményjáték
Az asztalomon hever 2db, 2 főre szóló 2napos síbérlet Karintiába, a 2010/11-es szezonra. Mivel majdnem elázott az egész egy felborult teásbögre miatt, ezért úgy gondoltuk, jobb helyen lenne nálatok. Minden héten kisorsolunk egyet azok között, akik jól válaszolnak az éppen feltett kérdésünkre. A kérdéseket a Mozgásvilág.hu facebook üzenőfalán tesszük közzé. A helyes válaszokat a kérdéshez kell kommentként megírni, majd a megadott időpontban sorsolunk.Ne felejtsétek, még 2db, 2 főre szóló, 2napos síbérletünk van Karintiába, amit köztetek fogunk szétosztani.

Nyereményjáték: Klikk ide!
A nyereményjátékon való részvételnek nem feltétele a Karintia hírlevél megrendelése!

Olvass többet a témáról: karintia