IV. Budapest Sup fesztivál Hír

2019/05/21
A várva várt IV. Budapest Sup oldala teljes erővel működik és már lehet REGISZTRÁLNI  
Hirdetés

A korábbi három sikeres alkalom után idén, 2019. június 22. -án(esőnap június 23.) ismét megrendezésre kerül a IV. Budapest SUP fesztivál, melynek keretein belül hosszában szeljük át a Dunát Budapest központjában.

Gyertek és együtt törjük át a több mint 200 fős részvételi határt!!!

A tizenöt kilométeres út során bő két óra alatt a Római parttól a Kopaszi gátig evezünk a Duna kellemes sodrásának segítségével. Átsiklunk az összes fővárosi híd alatt, és közben selfie-zünk a Parlamenttel a háttérben.

Ne várjatok a jelentkezéssel, mert nem marad Sup, ha bérelni szeretnél!!!

Ha eddig nem csigáztuk fel érdeklődésedet, akkor itt van egy profi videó a tavalyi Budapest Sup rendezvényről, ahol több mint 300 fővel eveztünk.

III. Budapest Sup from KitelineTV on Vimeo.


A várva várt IV. Budapest Sup oldala teljes erővel működik és már lehet REGISZTRÁLNI

Akinek nincs sup-ja, nem búsuljon nálunk tudsz bérelni a rendezvény idejére, illetve, ha azon gondolkodsz, hogy vásárolnál egy saját sup-ot, akkor most tudsz kedvezményesen vásárolni nálunk és elengedjük a nevezés díjat is ;) 

Sup fesztivál Forrás: Kiteline Se
Sup fesztivál
Kép forrása: Kiteline Se

Aki esetleg mégsem érne rá, de szívesen kipróbálná ezt sportot vagy lenne kedve Budapest környékén egy-egy napos sup túrához, az látogassa meg Facebook csoportunkat, a Sup Alert-et, ahol napra kész információkkal szolgálunk időről időre minden újdonságról, és eseményről, illetve ha jelentkezni szeretnél Sup Túráinkra, vagy meglepnél vele vkit, bármikor vehetsz jegyet, vouchert az oldalunkon

Gyertek és jelentkezzetek!! A jelentkezéshez a frissítőt a Redbull állja!
Jelentkezés:

Hirdetés