Bavarian Direct: Kaland a világ végén Hír

(x) - Támogatott tartalom
2013/05/08
A  Huber testvérek ismét útra keltek

2012 augusztusa. Napjaink egyik legaktívabb és legsikeresebb hegymászói, a Huber testvérek ismét útra keltek. A cél: teljesíteni a Mount Asgradot a Baffin-szigeten. A csaknem 700 méteres déli falat még senki nem tudta szabad mászással teljesíteni. Nem véletlenül, ehhez a fizikai és a lelki képességek végső határáig kell eljutni.

Baffin-sziget? Kanada legészakibb csücske Grönlandtól nyugatra, a legelhagyatottabb hely, amit csak el tudsz képzelni. Télen napközben is alig látsz tovább az orrodnál. Nyáron metsző szél fúj és esik az eső. Ahhoz, hogy errefelé a legjobb teljesítményt nyújtsd hegymászóként, olyan anyagokra van szükséged, amelyekben tökéletesen megbíthatsz. Mert itt, a világ végén a hideg és a nedvesség nem csupán kellemetlen: olyan biztonsági kockázatot jelentenek, amit komolyan kell venni.

  

Baffin
Baffin

 

Ez az oka annak, hogy az adidas Outdoor Terrex™ kollekciónak - amelyet a Huber fivérek nem csak használnak, hanem kifejleszteni is segítettek - egyszerre kell praktikusnak, ellenállónak és könnyűnek lennie.

Az ideális alapréteg az adidas Terrex 1/2 Zip Short Sleeve. Hatékonyan vezeti el az izzadságot, rendkívül gyorsan szárad, nem szagosodik és nem okoz a bőrön irritációt. Az idő bármikor megváltozhat, ezért ideális középső réteg az adidas Terrex Swift Cocona polár dzseki Cocona® anyagból, elvezeti a nedvességet és hűvösebb időben is melegen tart. Ha a szél feltámad, a tökéletes védelmet a szuperkönnyű és tökéletesen szélálló adidas Terrex Swift Soft Shell dzseki biztosítja. Ha ilyen vad vidéken mászik az ember, az sok, egyenetelen talajon történő túrázással is jár. Ezért a Huber testvérek a könnyű adidas Terrex Fast GTX cipőben bíznak, amely Continental gumit is tartalmazó TRIAXON ™ külső talpának, a FROMOTION ™ technológiának és a Gore-Tex® membránnak köszönhetően verhetetlen tapadást biztosít és az időjárásnak is ellenáll.A lábak számára a megfelelő mozgásszabadságot a sokoldalúan használható adidas Terrex Swift Flex Pants garantálja. Négy irányban nyúló anyagból és stratégiai FORMOTION ™ szabással készült, hogy ugyanolyan természetesen mozogjon, mint Te.

adidas Outdoor Terrex
adidas Outdoor Terrex

Klikk Tudj meg többet a Baffin-szigeteki expedícióról itt...

A Mormota túrabolt kizárólag megbízható, minőségi felszereléseket kínál Neked és a kínálatában mindig megtalálod az outdoor piac legújabb fejlesztésű termékeit is.