Terepfutók karácsonya

(x) - Támogatott tartalom
2016/11/23
Futóknak, aktív életmódra vágyóknak ezek közül válassz.

A multiNavigátor karácsonyi kínálata futók és túrázók számára igazi csemege, ráadásul most árban is erősen odadörrent a fa alá (vagyis sokkal olcsóbb egy csomó sportcucc náluk). Két kütyüt és egy ruházati nagyágyút ajánlunk az ünnepi meglepetésekhez.

 

Az ember műszerfala

Silva Sec X fitneszpánt

Silva Sec X fitneszpánt
Silva Sec X fitneszpánt

Nem kell élsportolókat megszégyenítő aktivitás ahhoz, hogy egészséges legyél! Már olyan kis apróságokkal is tehetsz valamit önmagadért, mint lépcsőzni a lift helyett, kis séta munkából hazafelé menet, játék a gyerekkel. Ugye, milyen egyszerű? Hiba lenne elfeledkezni a minőségi, nyugodt alvásról is. A mozgásnak, testgyakorlásnak egyensúlyban kell lenniük a pihenéssel. Ebben lehet nagy segítségedre a Silva Smartband. A benne elhelyezett kis szerkezet folyamatosan figyel téged a nap huszonnégy órájában. Észleli, amikor mozogsz, s számon tarja annak idejét, intenzitását is. Érzékeli a passzivitásodat, a pihenés minőségét is és opcionálisan bluetooth pulzusmérő pánttal is együttműködik. Ráadásul most nagyon jó ár/érték arányban beszerezhető.

14.990 Ft

 

Tovább

  


 

 

Ha a karácsonyi gyertya lángja elaludna...

Silva Trail Runner II fejlámpa

Silva Sec X fitneszpánt
Silva Sec X fitneszpánt

Ultrakönnyű (118 gramm), bitang fényerejű (150 lumen) fejlámpa legrövidebb 30 órás üzemidővel, ami akár a korai sötétedés melletti, vagy éjszakai túrákon, akár a karácsonyi égők által levert biztosíték megtalálásában segítség lehet. A trail Runner II közelre szórt fényt ad, hogy a mellettünk lévő tárgyak ne verjék vissza a szemünkbe a fényt, de közben távolra erősen világít, hogy idejében észleljük a körülöttünk lévő környezetet. A fejlámpa túrázóknak, futóknak, akár kerékpárosoknak és bármely aktív sporthoz hasznos kiegészítő.

14.990 Ft

 

Tovább

  


 

 

Fuss vele kesztyűs kézzel

Noname Pursuit Gloves téli futó- sífutó kesztyű

Noname Pursuit Gloves téli futó- sífutó kesztyű
Noname Pursuit Gloves téli futó- sífutó kesztyű

Felső kategóriás futó- és síkesztyű három rétegű anyagból, előformázott ujjakkal. Tenyérnél, s az ujjak belső oldalán a jobb fogást bordázott szilikonréteg segíti. Nem vízálló, de kellően melegen tartja, óvja a kezet hideg, szeles időben. Csuklón tépőzárral rögzíthető. 40°C-on mosható.

7.990 Ft

 

Tovább