Wellbox, a jövő sportja Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2010/05/25
Kieresztenéd a fáradt gőzt? Vedd fel a boksz kesztyűt, és püföld a zsákot, itt a legújabb őrület: a wellbox.
Hirdetés
Ha sok feszültség gyülemlett fel benned, mert a kamasz gyereked elviselhetetlen, otthagyott a pasid vagy a csajod, akivel már egy életre terveztél, a főnököd leszólta a munkádat, de ha csak alakformálásra vágysz, akkor neked a wellbox kell!
80754-boxerlany.jpg Mi az a wellbox? A harcias szellemű, ám vidám aerobik-tréning éppen a XXI. század űzött, mindig rohanó szülöttjeinek sportja. A wellbox ötvözi a küzdősportok, harcművészetek és az aerobik edzés alapjait , éppen ezért, nagyszerűen oldja a stresszt. Olyan tréning, amellyel levezetheted az összes felgyülemlett feszültséget. Az ökölcsapások, ütések és rúgások koncentráltságát egy különleges zsák segíti elő.
 
Mint oly sok fitneszirányzat, ez a „boxos” sport is Amerikából érkezett Európába, meghódítva az edzőtermeket. Először Billy Blanks ötvözte zenére a taek won do formaelemeit az aerobikkal , utána pedig jöttek a variációk, mivel úgy tűnik, a mai napig nagy népszerűségnek örvend a harcias szellemet magába ötvöző , különleges aerobik irányzat.
A wellbox nélkülözhetetlen eszköze egy rögzített boksz zsák, melynek segítségével a feladatok végrehajtása még intenzívebb és hatékonyabb. Nem kell azonban megijednie a hölgyeknek sem, mert nem csak püfölésről szól az óra .
Meglátjátok lányok, nagyon fogjátok élvezni! Képzeljétek csak magatok elé a főnökötök vagy volt pasitok arcát! :)
80754-Boxing_girl_small2.jpg A zsák egyébként segít abban, hogy az edzés levezesse a stresszt és a feszültséget.
 
Mire jó? Ez a mozgásforma erősen javítja mind a testi, mind a lelki állóképességet, ezzel együtt az egyik legjobb módja a zsírégetésnek, és a szálkás formás izmok elérésének, és nem utolsó sorban rendkívül hatásos a felgyülemlett feszültség és agresszivitás leküzdésében.
Stresszoldó, sikerélmény fokozó és önbizalom fejlesztő, ami erősíti a szív és a keringési rendszert, illetve gyorsítja az anyagcsere folyamatokat. Az órán elképesztően sok kalóriát égetsz el, miközben az izmaid is formálódnak. Hatékonyan karbantartja az egész testet, és javítja a testtartást, illetve a koordinációt.
 
Így néz ki a wellbox - iwi.hu
 
A wellboxot nőknek és férfiaknak is ajánlják. Itt nem kell bonyolult koreográfiát tanulni, a feladatsort könnyen követni tudod. :Jumpfitness Klikk ide!  Griff Fitness!
Hirdetés