37 ezer fitneszóra a 6. Tesco FittArénán Hír

BSI;http://www.futanet.hu
2011/11/30
Számos új mozgástrendet, eszközt lehetett kipróbálni, a klasszikus aerobiktól a jógán át az evezőpadon keresztül a zumbáig.
Hirdetés



Idén november 27-én volt az év legfittebb napja, 6 teremben 37.000 fitneszórát teljesítettek összesen a 6. Tesco FittAréna résztvevői. Ezen a napon számos új mozgástrendet, eszközt lehetett kipróbálni, a klasszikus aerobiktól a jógán át az evezőpadon keresztül a zumbáig.

 

A Nagyszínpadon a legnépszerűbb hazai fitnesz és aerobik oktatók tartottak órákat, közülük többen meglepetéssel is készültek az eseményre. Cseresnyés Beáta október végén adott életet második kislányának, és alig egy hónappal a szülés után ő tartotta az első órát a Nagyszínpadon, melynek eszközéből 1000-et kiosztott a közönség közt. Béres Alexandra most lépett fel először kísérőcsapattal. A Kangoo Team egyedülálló, eddig még nem látott műsort adott elő, magyar népviseletben, élő zenére, a Princess hegedűtrió kíséretével. A záró zumba órán tánckar és egy igazi riói szamba táncosnő is fellépett, megkoronázva az eseményt.

 

A 6. Tesco FittArénán egyszerre 4000-en mozoghattak együtt, 9 órán keresztül, jó hangulatban, változatos zenékre. Az idei újdonság, a Dance terem nagy sikert aratott, voltak órák a jazztől a hiphopon át néptáncig. A táncos órák mellett volt különterem a kerékpár és az evezőpad kedvelőinek is. Az Életmód Expón egészségügyi felméréseken lehetett részt venni, a Fitnesz Parkban új sporteszközöket lehetett megismerni.

 

A Tesco FittAréna sorozat ezen a télen további 6 helyszínen folytatódik, ezek közül az első Veszprém lesz december 10-én.
Hirdetés