NIVEA Tour 2012 Hír

(x) - Támogatott tartalom
2012/02/27
Családi, egészség és fitness napok az országban 6 helyszínen.

Kedves sportolni vágyók!

Idén immáron 6. alkalommal indul útjára az eddig nagy népszerűségének örvendő NIVEA Tour.  Az országban 6 helyszínen lesznek elérhetőek a különböző sportprogramok és az egészséges életmód megtervezésében jártas szakértők.  Az idei év újdonsága, hogy minden résztvevő városban egész napos sport-, egészség nappá bővítették programjukat, ahol a gyerekektől kezdve a felnőtteken át a nagyszülőkig mindenki megtalálhatja programját és jól érezheti magát  

Idén tavasszal még több lehetőséget nyújtva rajtol el a NIVEA Tour, ugyanis az ország 6 legnagyobb városában rendez egész napos sport- és egészség napot, ahol a fitness és a sport szerelmesei mozgathatják meg magukat. Az első állomás Miskolc lesz, ahonnan a Tour délnyugat felé veszi az irányt, és Pécset mozgatja meg. Innen töretlen lendülettel folytatja tovább útját a következő helyszínekre: Budapest, Szeged, Debrecen és Győr.

A színes programok mozgási lehetőséget biztosítanak nem csak azoknak, akik régóta sportolnak, hanem azok számára is, akik még csak most bontogatják szárnyaikat a sportok és az egészséges életmód területén. Minden stílus, minden városban képviselve lesz; a résztvevőket változatos programok fogadják egészen az átmozgató alapgyakorlatoktól a legkeményebb fitnessedzésig. A táncok kedvelői belekóstolhatnak a pörgős dance aerobik órák hangulatába, a kevésbé gyors, inkább nyújtani és lazítani vágyók kipróbálhatják a jóga illetve a pillates edzéseket, valamint az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő órák, úgy mit a Zumba vagy a Kangoo órák is megtalálhatóak lesznek a programban.

A jó hangulatot és a kimerítő edzéseket a már nemzetközi porondon is helyt állt Füzessy Balázs és csapata garantálja. Füzessy Balázs nem csak a mozgást illetően, de a táplálkozással, vagy az egészséges életmóddal kapcsolatos gondolatokra, kérdésekre is maximális szakértelemmel igyekszik választ adni, illetve a problémákra személyre szabott megoldásokat találni.

Azoknak, akik két sport program között egy kis pihenőre vágynak lehetőségük lesz kezük kényeztetésére egy masszázs formájában, illetve a NIVEA Szépségpont kozmetikusa fog bőrápolási tanácsokat adni minden kedves érdeklődőnek.

A Tour nem feledkezik meg semelyik korosztályról sem. A felnőttek mellett a gyerekek is kipróbálhatják erejüket, ha ellátogatnak a helyszínen lévő kalandparkba vagy részt vehetnek különféle játékos sportfoglalkozáson is. Ezekkel a programokkal a gyerekek játszva tölthetnek el egy egészséges napot a szüleik és barátaik társaságában.

Ha szeretnéd megmozgatni magad és családodat vagy csak egyszerűen egy jó hangulatú napot eltölteni másokkal, akkor ott a helyed a NIVEA Tour valamely állomásán. Gyere el és kezd a tavaszi fáradtság elleni harcot egy lendületes egészségnappal!

A NIVEA Tour 2012-es állomásai

    március 25. vasárnap, Miskolc     április 1. vasárnap, Pécs     április 14. szombat, Budapest     április 22. vasárnap, Szeged     április 24. kedd, Debrecen     április 29. vasárnap, Győr

Az idei programsorozaton való részvétel természetesen idén is teljesen ingyenes, tehát semmi mást nem kell tenned, csak az esemény előtt regisztrálni, valamint a lelkesedésedet és az energiáidat hozni, a profizmust és a jó kedvet mi biztosítjuk!

Regisztrálni a www.nivea.hu/tour12 oldalon lehet. A regisztrálás után minden résztvevő egy NIVEA ajándékcsomagot kap a helyszínen!