NIVEA Tour 2012 Hír

(x) - Támogatott tartalom
2012/02/27
Családi, egészség és fitness napok az országban 6 helyszínen.

Kedves sportolni vágyók!

Idén immáron 6. alkalommal indul útjára az eddig nagy népszerűségének örvendő NIVEA Tour.  Az országban 6 helyszínen lesznek elérhetőek a különböző sportprogramok és az egészséges életmód megtervezésében jártas szakértők.  Az idei év újdonsága, hogy minden résztvevő városban egész napos sport-, egészség nappá bővítették programjukat, ahol a gyerekektől kezdve a felnőtteken át a nagyszülőkig mindenki megtalálhatja programját és jól érezheti magát.

 

82177-Nivea-tour-kep1.jpg
82177-Nivea-tour-kep1.jpg

 

Idén tavasszal még több lehetőséget nyújtva rajtol el a NIVEA Tour, ugyanis az ország 6 legnagyobb városában rendez egész napos sport- és egészség napot, ahol a fitness és a sport szerelmesei mozgathatják meg magukat. Az első állomás Miskolc lesz, ahonnan a Tour délnyugat felé veszi az irányt, és Pécset mozgatja meg. Innen töretlen lendülettel folytatja tovább útját a következő helyszínekre: Budapest, Szeged, Debrecen és Győr.

A színes programok mozgási lehetőséget biztosítanak nem csak azoknak, akik régóta sportolnak, hanem azok számára is, akik még csak most bontogatják szárnyaikat a sportok és az egészséges életmód területén. Minden stílus, minden városban képviselve lesz; a résztvevőket változatos programok fogadják egészen az átmozgató alapgyakorlatoktól a legkeményebb fitnessedzésig. A táncok kedvelői belekóstolhatnak a pörgős dance aerobik órák hangulatába, a kevésbé gyors, inkább nyújtani és lazítani vágyók kipróbálhatják a jóga illetve a pillates edzéseket, valamint az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő órák, úgy mit a Zumba vagy a Kangoo órák is megtalálhatóak lesznek a programban.

A jó hangulatot és a kimerítő edzéseket a már nemzetközi porondon is helyt állt Füzessy Balázs és csapata garantálja. Füzessy Balázs nem csak a mozgást illetően, de a táplálkozással, vagy az egészséges életmóddal kapcsolatos gondolatokra, kérdésekre is maximális szakértelemmel igyekszik választ adni, illetve a problémákra személyre szabott megoldásokat találni.

Azoknak, akik két sport program között egy kis pihenőre vágynak lehetőségük lesz kezük kényeztetésére egy masszázs formájában, illetve a NIVEA Szépségpont kozmetikusa fog bőrápolási tanácsokat adni minden kedves érdeklődőnek.

A Tour nem feledkezik meg semelyik korosztályról sem. A felnőttek mellett a gyerekek is kipróbálhatják erejüket, ha ellátogatnak a helyszínen lévő kalandparkba vagy részt vehetnek különféle játékos sportfoglalkozáson is. Ezekkel a programokkal a gyerekek játszva tölthetnek el egy egészséges napot a szüleik és barátaik társaságában.

Ha szeretnéd megmozgatni magad és családodat vagy csak egyszerűen egy jó hangulatú napot eltölteni másokkal, akkor ott a helyed a NIVEA Tour valamely állomásán. Gyere el és kezd a tavaszi fáradtság elleni harcot egy lendületes egészségnappal!

A NIVEA Tour 2012-es állomásai

  • március 25. vasárnap, Miskolc
  • április 1. vasárnap, Pécs
  • április 14. szombat, Budapest
  • április 22. vasárnap, Szeged
  • április 24. kedd, Debrecen
  • április 29. vasárnap, Győr

 

82177-Helysz-nek.jpg
82177-Helysz-nek.jpg

 

Az idei programsorozaton való részvétel természetesen idén is teljesen ingyenes, tehát semmi mást nem kell tenned, csak az esemény előtt regisztrálni, valamint a lelkesedésedet és az energiáidat hozni, a profizmust és a jó kedvet mi biztosítjuk!

Regisztrálni a www.nivea.hu/tour12 oldalon lehet. A regisztrálás után minden résztvevő egy NIVEA ajándékcsomagot kap a helyszínen!

Tovább az eseményre!

 

82177-Log-.jpg
82177-Log-.jpg

Hirdetés