3 in 1 Retro Zumbaparty Hír

Jenei Róbert – Mozgásvilág.hu
2012/04/12
A Goldance tánciskola szervezésében április 14.-én, ott leszel?
Hirdetés

Eljött a tavasz, kisütött a nap, és a mackó is előbújt téli álmából. Nos, akkor a mozgás és főleg a zumba kedvelőinek ajánlok egy kis csemegét.

  



 

A húsvéti sonka elfogyasztása után is gondolni kell az egészséges életmódra és főleg a rendszeres testmozgásra. A zumbáról tudjuk, hogy remekül égeti a zsírt. Ha te is így gondolod, akkor csatlakozz Budapest legnagyobb tánciskolájának zumbapartyjához április 14-én.

Hogy miért érdemes eljönni? Mert ez egy hihetetlen nagy party lesz! Rengeteg koreográfiákkal találkozhatsz, rengeteg emberrel zumbázhatsz együtt, és ott fog debütálni az új ZUMBA TONING is. Igen, ez nem csalás nem ámítás! Az új toning egy olyan módszer, ahol két kis jópofa súlyzóval kézben, fergeteges latin zenékre és egyszerű koreográfiákra formálhatod testedet, így készülhetsz fel a bikini szezonra. Szóval kár lenne kihagyni!

Ki is rendezi a rendezvényt? A Goldance tánciskola vállalkozott arra a nem kis feladatra, hogy biztosítsa a zumba szerelmeseinek a lehetőséget, hogy egy nagy helyen több mint 100-an mozoghassanak egyszerre.  A tánciskola már régóta Budapest egyik vezető tánciskolájává nőtte ki magát. A zumba mellett társastánccal, salsával és westcoastswinggel kedveskednek a tánc és mozgás szerelmesinek. Remélem sikeresen felcsigáztam mindenkinek az érzékeit és részt vesz a zumbaparty-n!

Ne feledd! Április 14. A zumbaparty weblapja: A Toningról szeretnél többet megtudni: www.zumbatoningbudapest.hu Ha a tánciskola érdekel:
Hirdetés