eisberg - FitBalance Aréna

(x) - Támogatott tartalom
2013/04/08
Fitness - Életmód – Expo - 2013 május 11. - Papp László Budapest Sportaréna

A FitBalance Magyarország egyik vezető fitnesz, wellness, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos egészség Expója és mozgás fesztiválja, amely 2006 óta évről - évre növekvő sikerrel és látogatótáborral hagyományosan évente kétszer kerül megrendezésre! Az elmúlt hét évben, immár a 15.! FitBalance programon vagyunk túl, amelyeken megközelítőleg százezer résztvevőt sikerült megmozgatnunk! Immár ötödik alkalommal a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont a rendezvénynek.

A helyszínen 11 színpadon a legnevesebb prezenterek tartanak órákat! (Fitness,Zumba ,Pilates,Kangoo, Jóga, bodyART, Capoeira Aerobic, , R-Med Functional Training Corner, IWI F.I.T. Point, Power Plate Stage, XBOX Virtual Stage, Biopont Életmód Expo, Pink Fit Kis Challange, egészségügyi szűrések, is szerepelnek a választható programok között! Idén is folytatódik a "Sztárok az egészségért" programunk: az elmúlt években: Vastag Csaba , Hujber Ferenc, Szabó Győző, Csonka András, Szabó Zsófi, Sütő Enikő, Valkó Eszter, Katus Attila, Király Viktor, Kucsera Gábor, Király Linda , Nagy Adri is csatlakoztak a programhoz, de idén Schobert Norbi és Rubint Réka , valamint Béres Alexandra is megtalálható lesz az eseményen. 

Az eisberg Fitbalance Aréna háziasszonya és „arca” hazánk egyik kiemelkedő perezentere és fitness versenyzője: Sifter Tímea, Arnold Classic Győztes, IFBB Fitness Világbajnoki ezüstérmes.

A rendezvény különlegessége, hogy a szakmai programokon túl, a FitBalance folyamatosan arra törekszik, hogy az aerobik és fitness órák mellett olyan programokat kínáljon a látogatóknak, amelyek szorosan kapcsolódnak az egészséges életmódhoz, és valóban gyakorlati tanáccsal, prevenciós tevékenységekkel és szűrőprogramokkal látják el az érdeklődőket. A Biopont Életmód Expón mintegy 100 kiállító várja az érdeklődőket az Egészségügyi szűrések keretében közel 20 féle szűrővizsgálat látogatására lesz lehetőség. Ismét csatlakozik az esemény programjába a fitness, mint versenysport. Ezúttal a IFBB Testépítő és Fitness Nemzetközi Kupa is részét képezi a programoknak! Igazi kuriózum lesz a Pole Fitness Hungarian Open (azaz a Rúdtánc Nyílt Fitness Magyar Bajnokság) is, ami egy különleges színfoltja lesz a tavaszi eseménynek. A FitBalance sikerét nem csak az egészséges életmódot övező egyre növekvő érdeklődésnek, hanem a kiváló szakmai gárdának, vezetőségnek köszönheti, akik tapasztalatukkal és szakértelmükkel szavatolják a rendezvény magas színvonalát. Természetesen minden regisztrált résztvevő számára biztosítjuk az ajándékcsomagot a korlátlan ásványvízfogyasztást, amit a belépő ára tartalmaz! Az eseményen ingyenes gyerekmegőrző működik!

Klikk: Részletes program és jegyinfó

 

83569-fitbalance_logojooo.jpg
83569-fitbalance_logojooo.jpg

Bővebb információ, kapcsolat:

info@fitbalance.hu
+36 70 210 7425