POLAR FitBalance Aréna Hír

(x) - Támogatott tartalom
2012/04/04
Idén a Nefmi is a program mellé állt, így első alkalommal Nemzeti Egészség és Fitness Fesztivál néven kerül megrendezésre a tavaszi esemény! 

  A FitBalance  Magyarország egyik vezető fitnesz, wellness, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos egészség és mozgás fesztiválja, amely 2006 óta évről - évre növekvő sikerrel és látogatótáborral hagyományosan  évente kétszer kerül megrendezésre.

 

82274-Fitbalance-Arena-2011-05.08..jpg

 

Idén a Nemzeti Erőforrás Minisztérium is a program mellé állt, ennek köszönhetően, első alkalommal Nemzeti Egészség és Fitness Fesztivál néven kerül megrendezésre a tavaszi FitBalance Aréna esemény!  Az elmúlt hat évben, immár a 13. FitBalance programon vagyunk túl, amelyeken nagy örömünkre több tízezer résztvevőt sikerült megmozgatnunk! Mi sem igazolja ezt jobban, hogy immár negyedig alkalommal a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont a rendezvénynek.

A helyszínen 7 színpadon  a legnevesebb hazai és külföldi prezenterek tartanak órákat ! Fitness, pilates, Jóga, bodyART, Capoeira Aerobic , Wellness terem, R-Med Functional Training Corner, Power Plate Stage, Kangoo, XBOX Virtual Stage, BioPont Életmód Expo, Pink Fit Kis Challange, Főnix Med egészségügyi szűrések, Gilda Max Boksz Corner, Milo Viktóriával és profi boksz mérkőzésekkel, valamint első alkalommal Zumba Stage is szerepel a választható programok között!  Idén is folytatódik a " Sztárok az egészségért " programunk, az elmúlt évben: Vastag Csaba, Hujber Ferenc, Szabó Győző, Csonka András, Dombóvári Vanda,  Sütő Enikő,  Valkó Eszter, Kustánczi Lia, Katus Attila, Sári Évi, Kucsera Gábor, Varga Viktor, Nagy Adri, stb. csatlakoztak a programhoz, de idén Schobert Norbi és Rubint Réka is megtalálható lesz az eseményen.

A POLAR Fitbalance Aréna háziasszonya és „arca” hazánk legújabb fitness sztárja: Szabó Melinda , Arnold Classic Győztes, IFBB Fitness Világbajnok, aki a 2011-es évben a világ legeredményesebb fitness versenyzője címet érdemelte ki.

 

82274-Fitbalance-Ar-na-05.13.jpg

 

A rendezvény különlegessége, hogy a szakmai programokon túl, a FitBalance folyamatosan arra törekszik, hogy az aerobik és fitness órák mellett olyan programokat kínáljon a látogatóknak, amelyek szorosan kapcsolódnak az egészséges életmódhoz, és valóban gyakorlati tanáccsal, prevenciós tevékenységekkel és szűrőprogramokkal látják el az érdeklődőket. A Biopont Életmód Expón mintegy 100 kiállító várja az érdeklődőket  a  Főnix Med Egészségügyi szűrések keretében közel 20 féle szűrővizsgálat látogatására lesz lehetőség. Ismét csatlakozik az esemény programjába a fitness, mint versenysport. Ezúttal a  IFBB Testépítő és Fitness Nemzetközi  Kupa is részét képezi a programoknak! Igazi kuriózum lesz a Pole Fitness Hungarian Open (azaz a Rúdtánc Nyílt Fitness Magyar Bajnokság) is, ami egy különleges színfoltja lesz a tavaszi eseménynek. 

A FitBalance sikerét nem csak az egészséges életmódot övező egyre növekvő érdeklődésnek, hanem a kiváló szakmai gárdának, vezetőségnek köszönheti, akik tapasztalatukkal és szakértelmükkel szavatolják a rendezvény magas színvonalát. Természetesen  minden regisztrált résztvevő számára biztosítjuk az ajándékcsomagot a  korlátlan ásványvíz fogyasztást, amit a belépő ára tartalmaz! Az eseményen ingyenes gyerekmegőrző  működik!

 

82274-fitbalance7-1.JPG