Újdonságok a Danubius Premier Fitness hálózatnál Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2008/08/12
Ahogy azt a Danubius Premier Fitness hálózattól megszoktuk, idén is rendkívül sok újdonsággal várják vendégeiket. Az újdonságok mellett kedvezményes ajánlatokkal is várják a testi-lelki felüdülésre vágyókat.
Hirdetés

A hálózat egyik elegáns klubja a Danubius Health Spa Resort Margitsziget szállodában, kihasználva rendkívül kellemes helyszíni adottságokat, kültéri sporttevékenységek hez, túrák hoz kínál kerékpár t és nordic walking sporteszközöket, ugyanakkor rossz idő esetén a fitnessterem mellett ping-pong és darts játékkal lazíthatnak a vendégek. A gyógyászati és wellness részlegen népi hagyományokra alapozott „hungarikum” kezeléseket vezettek be – sós pálinkás testradír, mézes káposztás pakolás, ugyanakkor méregtelenítő wellness kezelések között megtalálható a zöld-agyag pakolás és a bázikus fürdő is újdonságként.

 

Danubius Health Spa Resort Helia Premier Fitness klubja a teremben található gépek állományát fejlesztette modern futógép ekkel, ellipszis tréner rel és spinning kerékpár okkal. A jóleső edzést követően a budai hegyekre nyíló panorámában gyönyörködhetnek a napozóteraszon a napfény szerelmesei.

 

A családias hangulatú Danubius Hotel Flamenco és a fiatalos, mindig zsongó Hotel Stadion Premier Fitness klubja a hatalmas érdeklődésre való tekintettel bevezette a 10-20 alkalmas belépésre szóló bérleteket , ugyanakkor új fitness gépek kel – ellipszis tréner – bővítette a klubok gépparkját.

 

A Premier Fitness vidéki klubjai közül a  Danubius Health Spa Resort Hévíz  szállóban új, fény és hangjátékokkal felszerelt kültéri élményfürdő mellett rönkszauna és szaunashow -val szórakoztatják a vendégeket.

 

A hálózat két budapesti klubja a  Hotel Stadion és Danubius Hotel Flamenco 2008. augusztus hónapban 20 % kedvezménnyel kínálja éves klubtagságát! Ne hagyja ki!!

 

Bővebb információ a www.premierfitness.hu weboldalon.
Hirdetés