Nassfelden 1 éjszaka ingyenes! Hír

Nassfelden 1 éjszaka ingyenes! Hír

(X) - Támogatott tartalom
2018/11/06
Üdvözlünk Nassfelden, Karintia 110 km-es, hóbiztos síparadicsomában. A „nice surprise“ mottónak megfelelően itt mindent megtalálsz, ami a téli sportok szerelmeseit lázba hozza… és még sok minden mást is!

Karintiában, Budapesttől csupán 560 km-re!

A változatos és hangulatos síterepen minden síelő megtalálhatja a számára legmegfelelőbb sípályát; a kiválóan karbantartott kék, piros és fekete pályák az egész szezonban hóbiztos téli élményekkel várják az üdülővendégeket.

A Nassfeld síterepen ugyanis a különleges mikroklímának köszönhetően a megfelelő mennyiségű hóval soha nincsen gond. Ez azt jelenti, hogy ha Holle anyó pihenőre is térne, a hóágyúk mindig bevetésre készen állnak. Az már csak külön plusz, hogy a sípályák 100%-a hóágyúzható. Kedvező fekvésének és modern infrastruktúrájának köszönhetően a Nassfeld síterep számos kitüntetésben részesült már és Ausztria 10 legjobb síterülete közé tartozik.

Juhhéééj! Forrás: © nassfeld.at
Juhhéééj!
Kép forrása: © nassfeld.at


Mi lenne például, ha a síelés során Olaszországban tennél egy fordulót, vagy a napsütés kísérne végig az úton a változatos lesiklópályán? Nassfeld síparadicsomában a sportsíelőket és a családokat egyaránt egyedülálló élmény várja, hiszen 110 km hosszúságú, teljesen hóbiztos sípályát élvezhetnek, amely 30 sífelvonóval és sílifttel rendelkezik. Élvezd napsütésben a sívakációt és a fantasztikus panorámát Nassfeldben!

A 2018/2019-es téli szezon: 2018. december 7.-től 2019. április 22.-ig tart.


Panorámasíelés felső fokon - Rudnigsattelbahn Nassfeld Forrás: © nassfeld.at
Panorámasíelés felső fokon - Rudnigsattelbahn Nassfeld
Kép forrása: © nassfeld.at

 

1 éjszaka ingyen! 4 éjszaka most 3 áráért!

Használd ki a különleges ajánlatot, síelj a hóval borított Nassfelden és élvezd a 110 km-es tökéletesen karbantartott és hóbiztos sípályarendszert!

Most egy grátisz ajándék nappal kedveskedünk! Vasárnaptól csütörtökig tartó foglalás esetén 3 nap áráért 4 varázslatos napot síelhetsz Nassfelden! Használd ki a kedvezményes ajánlatunkat:

 

A kedvezményes csomag tartalma:

- 4 éjszaka szállás 3 áráért Nassfelden (önellátással, vagy reggelivel, vagy félpanzióval)
- 3 napos síbérlet

Ingyenesség és kedvezmények:
- ingyenes síkölcsönzés a gyerekeknek 10 éves korig
- síkölcsönzés 1 Euróért 15 éves korig
- kedvezményes síkölcsönzés a felnőtteknek
- ingyenes "Express Ski Service"
- sítároló csökkentett áron                                                                                    

 

Családi móka a porhóban Forrás: © nassfeld.at
Családi móka a porhóban
Kép forrása: © nassfeld.at

 

Téli élmények kicsiknek és nagyoknak 

Aki az egész családjával érkezik, biztosan el lesz ragadtatva a nassfeldi sítereptől. Egy egész sor létesítmény és szolgáltatás gondoskodik arról, hogy a család minden egyes tagja jól érezze magát. A gyerekeknek szóló ajánlatok között szerepelnek speciális gyermekszállók, sífelszerelés kölcsönzése (már akár 1 eurótól), sítanfolyamok és egész napos gyermekprogramok (BOBO Mini Club).

A nagyobbacska, gyakorlott deszkaartisták a Ski-Movie-szakaszokon, a Snowparkban, a Shred-iskolában, valamint a Freeride területeken múlathatják lélegzetelállító módon az időt. A kezdők számára három profi síískola, a BOBO-Miniclub, valamint három biztonságos Kids-gyakorlóterület áll rendelkezésre.

Ráadásul napsütötte órák számát tekintve Nassfeld az egész alpesi régióban a mezőny élén áll!


Kérj ajánlatot most gyorsan és könnyedén!

 

 

Kapcsolat:
Nassfeld Iroda Magyarország
+361-329-6355
magyar@nassfeld.at