Menü

2010.01.13.     Hozzászólás 3

Tavaszra formabontás? - Lendülj mozgásba!

Ahhoz, hogy valóban elérd álmaid alakját, nem elég csupán az étkezésedre odafigyelni. A táplálkozást össze kell kapcsolni a testmozgással, így garantáltan még időben leolvadnak rólad a felesleges kilók.

ELŐSZÖR MINDEN FEJBEN DŐL EL! Ha ezen már túljutottál, elkezdheted a gyakorlatban való kivitelezést. Át kell reformálni kicsit az életviteledet, táplálkozási szokásaidat, és a legfőbb pont, hogy a testmozgás szerves részét képezze életednek. Nem kell drasztikus dolgokra gondolni, elég ha naponta többször kevesebbet eszel, és hetente 2-3-szor részt veszel valamelyik közeli edzőterem foglalkozásain. Így, ha elég elszánt vagy, és kitartó, nem fogsz csalódni, és az ellenkező nem is elfogja ismerni teljesítményedet.

 

Válassz olyan mozgásformát, mely megfelel a testalkatodnak, életkorodnak, egészségi, és erőnléti állapotodnak! És ne feledd a sport alapvetően egész évben nagyon fontos, és ne tavasszal eszmélj csak rá arra, hogy már megint szűkek a nyári ruhák! Sőt, ha az időjárás engedi, biciklizz, kocogj, sétálj a szabadban. A jó idő beálltáig pedig vár rád a rengeteg zsírégető, kardió, erősítő, és frissítő mozgásfajta a fitnesz termekben.

 

A csoportos, és egyéni edzésfajták többségéről nálunk is olvashatsz leírásokat a fitness rovatban, illetve a gyakorlatban is kipróbálhatod, hogy neked melyik a leghatásosabb, és a legélvezetesebb. A klubokat, és edzésfajtáiknak bemutatást itt találod….

 

Kellemes, és sikeres formába lendülést kívánunk, melyhez kedvező fitness bérlet kedvezményeket is kínálunk…

Olvass többet a témáról: fitness, edzőterem

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


 • Zsú - Csodanő.hu 2010.01.21.   20:53

  Zsú - Csodanő.hu

  Egyetértek!

  Nincs is fontosabb része a fogyásnak, és atestünk karbantartásának,mint a mozgás.

  Egyrészt mert önmagában fogyaszt, zsírt éget, formál.

  De ezen kívül pszichológiailag is remek hatással van ránk, hiszen ha edzünk, biztosan kevesebbet eszünk. hiszen ha már megszenvedtünk az aerobik órával,  nehogy már elrontsuk az egészet egy darabka csokival...! :)

  Hozzátenném még: télen sem csak fitnesz termekben lehet rendszeresen, változatosan mozogni.  Hanem többek között otthon is! :)

  válasz erre...

 • Nati 2010.01.19.   08:23

  Nati
 • Ria 2010.01.14.   12:42

  Ria

  Sziasztok!

  Ha szeretnél igazán lefogyni, úgy, hogy közben élvezed és végig csak nevetsz az órán próbáld ki a SLIDE -ot!   800kcal garantáltan és semmi máshoz nem fogható élmény! A SLIDE  csak a ROXAN FITNESS -ben található Budapesten, a belvárosban. http://www.roxanfitness.hu/

  CSAK AZT A MOZGÁST FOGOD rendszeresen MŰVELNI, AMIT IGAZÁN SZERETSZ! ÉS CSAK A RENDSZERES MOZGÁSTÓL LEHET FOGYNI. 

               Igazán örömteli mozgást kívánok mindenkinek!  Egy SLIDE -os  Smile

   

  válasz erre...