Tavaszra formabontás? - Lendülj mozgásba! Hír

Tankó József
Tankó József
2010/01/13
Ahhoz, hogy valóban elérd álmaid alakját, nem elég csupán az étkezésedre odafigyelni. A táplálkozást össze kell kapcsolni a testmozgással, így garantáltan még időben leolvadnak rólad a felesleges kilók.
Hirdetés

ELŐSZÖR MINDEN FEJBEN DŐL EL! Ha ezen már túljutottál, elkezdheted a gyakorlatban való kivitelezést. Át kell reformálni kicsit az életviteledet, táplálkozási szokásaidat, és a legfőbb pont, hogy a testmozgás szerves részét képezze életednek. Nem kell drasztikus dolgokra gondolni, elég ha naponta többször kevesebbet eszel, és hetente 2-3-szor részt veszel valamelyik közeli edzőterem foglalkozásain. Így, ha elég elszánt vagy, és kitartó, nem fogsz csalódni, és az ellenkező nem is elfogja ismerni teljesítményedet.

 

Válassz olyan mozgásformát, mely megfelel a testalkatodnak, életkorodnak, egészségi, és erőnléti állapotodnak! És ne feledd a sport alapvetően egész évben nagyon fontos, és ne tavasszal eszmélj csak rá arra, hogy már megint szűkek a nyári ruhák! Sőt, ha az időjárás engedi, biciklizz, kocogj, sétálj a szabadban. A jó idő beálltáig pedig vár rád a rengeteg zsírégető, kardió, erősítő, és frissítő mozgásfajta a fitnesz termekben.

 

A csoportos, és egyéni edzésfajták többségéről nálunk is olvashatsz leírásokat a fitness rovatban, illetve a gyakorlatban is kipróbálhatod, hogy neked melyik a leghatásosabb, és a legélvezetesebb. A klubokat, és edzésfajtáiknak bemutatást itt találod….

 

Kellemes, és sikeres formába lendülést kívánunk, melyhez kedvező fitness bérlet kedvezményeket is kínálunk…

Hirdetés