Sportolj a parkban a Mozgásvilággal! Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2010/09/10
Gyere el a budapesti Szent István Parkba, ahol a Mozgásvilág segítségével edzhetsz egy órát kötetlenül a friss levegőn!
Hirdetés
Eleged van a bezártságból? Ősszel is a szabadba vágysz? Sportolj a parkban a Mozgásvilággal!
Időpont: 2010. szeptember 29. szerda
Unod, hogy mindig egyedül rovod a kilométereket? Már nincs is kedved hozzá? Visszasírod, amikor még egymást ugratva közösen sportoltatok a többiekkel? Ezzel sokan voltak így néhány európai nagyvárosban is. Megoldás: gyerekektől a nagypapákig kisebb-nagyobb csoportokban mozognak rendszeresen esőben, napsütésben, hóban, sárban. Eredmény: nézz meg egy 70 éves holland nagypapit.
 
Ha szeretnéd Te is újra átélni a közösségi sportolás élményét, gyere el a budapesti Szent István Parkba, ahol a Mozgásvilág segítségével edzhetsz egy órát kötetlenül a friss levegőn! Te is lehetsz fitt!
Elhozzuk neked tíz éve hazánkban élő maratonfutó és egyben személyi edző brit Simon Saunders -t, akinek vezetésével átmozgathatod még a nevetőizmaidat is!
 
Simon Saunders
 
A Mozgásvilág arról is gondoskodik, hogy pénztárcát se kelljen magaddal hozni, ezúttal ingyen vehetsz részt a programon. Mindenkit várunk, akinek van egy szabad órája délután, és azt garantáltan jó hangulatban akarja eltölteni. Kisgyerekes családok se riadjanak vissza, mert amíg anyu/apu tornázik, a nagyi vigyázhat a gyerekekre a játszótéren. Félidőnél térfélcsere!  Mi már kipróbáltuk, úgyhogy tudjuk, miről beszélünk…
 
Szabadtéri Fitness
 
Amit feltétlenül hozz magaddal: • megfelelő sportruházat - ne érjen váratlanul, ha elered az eső, és tudj mit felvenni edzés után is • folyadék
Tornaszerekről mi gondoskodunk, tőled erőt és lelkesedést kérünk! A parkban működő mosdó is van - szóval az átöltözés biztosított - használata 100 forintba kerül.
Időpont: 17.30-tól 18.30-ig, 2010. szeptember 29. szerda (fél órával előtte érdemes érkezned) Helyszín: Szent István park – XIII. kerület
Mivel a park befogadóképessége korlátozott, kérünk, hogy az alábbi regisztrációs felületen jelentkezz a programra, helyszínen pedig keresd a Mozgásvilág zászlót! Érdemes igyekezni, mert az első 30 jelentkező az edzés után  Ma Baker szeletet , és egy üveg kap ajándékba! Szimbolikus fotó Találkozzunk a parkban!
Hirdetés