Sportkütyü karácsonyra

(x) - Támogatott tartalom
2016/11/23
TomTom sportórák és egy adrenalinfüggő sportkamera

Karácsonykor hajlandóak vagyunk komolyabb ajándékokat is választani, ilyenkor valóra lehet váltani régi nagy álmokat, kívánságokat. Egy aktív életet élő ember számára pont ilyen egy GPS-es sportóra, vagy egy nagytudású sportkamera. Ha jól körülnéz az ember, akkor kifejezetten kedvező árfekvésű, jó minőségű eszközöket is lehet találni.

 

Első sportórának kitűnő választás

TomTom Runner 3

TomTom Runner 3
TomTom Runner 3

A TomTom Runner 3 karóra nyíltan és egyértelműen a telefonos applikácóval sportolók számára nyújt alternatívát. A TomTom Runner 3 sportóra jó eséllyel száll harcba a ma még telefonnal sportolók kegyeiért, kifejezetten tetszetős megjelenése és moduláris felépítése csábító, újévi fogadalmak betartásához tökéletes partner. Összetett edzésfunkciói komolyabb felkészülésekre is alkalmassá teszik.

A legújabb széria már útvonalfeltöltési lehetőséggel is rendelkezik és iránytű is segíti a tájékozódást.

Az egyik legjobb ár/érték arányú GPS-es sportóra, opcionális csuklós pulzusmérővel és bluetooth zenelejátszással.

46.900 Ft-tól

 

Tovább

  


 

Visszatalál, bármerre jár

TomTom Spark 3

TomTom Spark 3
TomTom Spark 3

Egy mindössze 46 grammos, GPS-szel, mozgás-, gyorsulás- és magasság érzékelővel ellátott sportóra opcionális pulzusméréssel és bluetooth zenelejátszással. A 24 órás napi aktivitás figyelés mellett fitness, úszás, kerékpár és futás közben is hű társ marad. Az új, útvonalfelfedezés funkció segítségével nyomon követhető a bejárt út és előre feltöltött útvonalak mentén biztonságosan elvezet bárhová.

46.900 Ft-tól

 

Tovább

  


 

Adrenalinfüggő sportkamera

TomTom Bandit sportkamera

TomTom Bandit sportkamera
TomTom Bandit sportkamera

Az, hogy egy sportkamera nagyfelbontású, gyönyörű képet adó képérzékelővel rendelkezik, önmagában nem kiemelkedő. A TomTom Bandit Action Cam beépített GPS-vevőt és mozgásérzékelő szenzorokat kapott, így a rögzített felvételekhez hozzácsapja a sebesség, a G-erő, a gyorsulás/lassulás, forgás és függőleges sebesség értékeket. Külső bluetooth pulzusmérőt csatlakoztatva hozzá még a pulzusinfókat is lejegyzeteli és az akciógombbal lehetőség van az adott pillanat manuális megjelölésére is. Az automatikus videó vágás előtt megadható, hogy melyik rögzített értéktípusok alapján válogassa össze a felvételeket az app, majd néhány másodperc alatt elkészül a készre vágott akvióvideó.

A TomTom Bandit Action Cam egy kiváló sportkamera, kiemelkedő képminőséggel, érdekes és hasznos üzemmódokkal és laikusok számára jól használható videó-szerkesztő funkciókkal.

83.930 Ft

 

Tovább