Mozdulj meg az új TomTom Sports applikációval Hír

(x) - Támogatott tartalom
2017/02/20
A TomTom Sports bemutatja az új sportalkalmazását

A TomTom (TOM2) bemutatja az új TomTom Sports applikációját, amely ezentúl nem csak a tevékenységre vonatkozó adatokat jeleníti meg, hanem motivációt is nyújt több millió felhasználójának.

Az új TomTom Sports app-ot atlétákkal és fitness szakemberekkel együtt fejlesztettük, hogy minél motiválóbb visszajelzéseket adjon, mindezt sokrétű közösségi megosztási lehetőséggel, egy vonzó és felhasználóbarát applikláción keresztül.

 

TomTom Sports App
TomTom Sports App
Kép forrása: TomTom.com

A TomTom Sports app egyetlen helyen teszi lehetővé akár 12 különböző tevékenység nyomon követését, a futástól kezdve a kerékpározáson és úszáson át a sielésig, túrázásig.

Az alkalmazás egy pillanat alatt megmutatja az aktuális edzettségi állapotot - mint például a testösszetétel változás, vagy a nyugalmi pulzus. Azt is lehetővé teszi a haladó szintű sportolóknak, hogy kielemezzék teljesítményüket, segítve ezzel, hogy a következő szintre léphessenek. Az intelligens összehasonlításokkal a felhasználók láthatják, hogy a legfrissebb teljesítményük hogyan viszonyul a személyes legjobb eredményükhöz.

Az új TomTom Sports alkalmazás zökkenőmentessé teszi az adatok megosztását más alkalmazásokkal, többek között a Strava, Nike+, Endomondo, MapMyFitness, Runkeeper stb. felületekkel.

 

TomTom Sports App
TomTom Sports App
Kép forrása: TomTom.com

 

Hamarosan elérhető a te telefonodon is

Az új TomTom Sports alkalmazás elérhető az Apple Store és a Google Play áruházban is. Az applikáció iOS és Android operációs rendszeren futtatható, és támogatja a TomTom Runner, TomTom Touch, TomTom Adventurer, TomTom Spark és TomTom Multi-Sport termékcsaládokat. További információért keresd fel a oldalt, vagy nézd meg a TomTom Sports termékvideóját: 

 

  

A TomTom Sportsról

A TomTom Sports a mi küldetésünk, hogy segítsünk neked elindulni.

2009 óta fejlesztünk Sport és Fitness termékeket, melyekkel könyebben teheted meg a fejlődéshez szükséges lépéseket.

Mi voltunk az elsők, akik pulzusmérő funkciót (TomTom Runner Cardio) és zenelejátszási képességet integráltunk a sportórába, hogy a telefont otthon tudd hagyni sportolás közben. Mi mindig az innovációra fókuszálunk, hogy megkönnyítsük az elindulást.

Bemutattuk a TomTom Touch-ot: az első olyan fitness karkötőt, amely a testösszetétel elemzését kombinálja a lépések, alvás és a napközbeni pulzus nyomonkövetésével, mindezt közvetlenül a csuklódról, azzal a technológiával ,amely általában az élsportolóknak van fenntartva.

A teljes TomTom termékpaletta itt található.