Tisztább, szárazabb érzés karácsonyra

(x) - Támogatott tartalom
2016/11/23
Töltőtoll és nyakkendő helyett.

Lehet, hogy egy drága töltőtoll szebben mutat egy csinos masnis dobozban, mint egy sárvédő, egy bringás ez utóbbit biztos többre fogja értékelni. Pláne, hogy egy elegáns sárvédő lehet éppoly előkelő, sőt, még hasznos is. Az azért legyen szempont, hogy - legyen bármi is az ajándék - az jó minőségű és masszív legyen. Sárvédőben ilyenek például az alábbiak... 

 

Sárvédő kimaxolva

SKS Bluemels Reflective

SKS Bluemels Reflective
SKS Bluemels Reflective

Egy sárvédő, ami a kerékpárost, a kerékpárt és saját magát is megvédi. Evidens módon a felfröccsenő csapadéktól és sártól a kerékpáros és maga a kerékpár is védve marad. Ez kellő hosszúságának és ívelt profiljának köszönhetően kifejezetten hatékonyan tudja kiviteleni. A mindkét oldalon teljes hosszában végigfutó reflexcsíkokkal a kerékpáros és a kerékpár épségét is védi, hiszen minden extra láthatósági eleme csökkenti a baleset esélyét, mindemellett elegáns megjelenést is kölcsönöz. Az SKS ASR rendszere pedig a sárvédőt óvja a tönkremeneteltől, ha egy faág, vagy egyéb tárgy a küllők közé szorulna és ezzel lefeszítené az egész szerkezetet - ilyenkor az ASR rendszer automatikusan kiold, majd ezt követően könnyen újra össze lehet szerelni. Trekking- és városi kerékpárokhoz az egyik legjobb választás az SKS Bluemels modellcsalád valamelyik tagja.

10.990 Ft

 

Tovább

  


 

Országúti viharpajzs

SKS Raceblade Long

SKS Raceblade Long
SKS Raceblade Long

Az országúti kerékpározásnál nincs szükség a felesleges grammokra, de az edzésekre nincs mindig tekintettel az időjárás. Éppen ezért egy országúti kerékpárosnak aranyat ér az olyan sárvédő, ami pillanatok alatt fel-, illetve leszerelhető és csak akkor kell a kerékpáron cipelni, ha valóban szükség van rá. Az SKS Raceblade long pont ilyen, mert a konzolok felszerelése után maga a sárvédő gyorsan szerelhető, de az "instant sárvédőknél" megszokottakkal ellentétben hosszan körbeöleli a kereket, így magát a kerékpárost, de a kerékpáros mögött lévőket is tökéletesen megvédi a felfröccsenő sártól. Mindegy milyen az időjárás, ha edzés van, akkor edzés van.

14.990 Ft

 

Tovább

  


 

Sárdagasztás tiszta mosollyal

SKS Shockblade II

SKS Shockblade II
SKS Shockblade II

Nagy kerékhez nagy sárvédő dukál és az sem hátrány, hogy a kétkomponensű alapanyag gyakorlatilag törhetetlen. Télen, sárban, latyakban az arcodra fagyhat a mosoly, de a sár nem fog, mert ez a sárvédő megvéd ettől. Egyszer kell csak szerelni az adapter rögzítésénél, ezt követően egy mozdulattal fel-, illetve leszerelhető. 

6.490 Ft

 

Tovább